Kasrith Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Συμφωνώ και εγώ με τον αποπάνω. Και γω την είδα την ταινία (96) μετά την σειρά, και μου άρεσε λίγο λιγότερο. Αξίζουν όμως και τα 2.
m.Zara Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Να ρωτήσω κάτι εγώ που έχω ξεκινήσει να το βλέπω πρόσφατα (ακόμα επεισόδιο 3 είμαι ) ήθελα να ρωτήσω, ισχύει ότι είναι πραγματική ιστορία; Στη season2 θα είναι ανεξάρτητο story, σωστά;
t3llis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Νέες πληροφορίες για τη 2η σεζόν... http://www.theguardian.com/tv-and-radio/2015/jul/09/fargo-first-look-kirsten-dunst-ted-danson-season-two
Catalyst Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Να ρωτήσω κάτι εγώ που έχω ξεκινήσει να το βλέπω πρόσφατα (ακόμα επεισόδιο 3 είμαι ) ήθελα να ρωτήσω, ισχύει ότι είναι πραγματική ιστορία; Στη season2 θα είναι ανεξάρτητο story, σωστά; Είναι βασισμένο σε πολλά διαφορετικά πραγματικά γεγονότα τα οποία αποτέλεσαν την βάση της ιστορίας. Γεγονότα ακριβώς ίδια με την σειρά (αλλά και την ταινία), δεν έγιναν. Ναι θα είναι ανεξάρτητο το στόρυ.
georgeadams Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δεν είναι βασισμένα σε πραγματικά γεγονότα. Το έβαλαν για πλάκα οι Αφοι Κοεν στους τίτλους της ομώνυμης ταινίας το '96 και το υιοθέτησαν και οι παραγωγοί της σειράς. http://www.snopes.com/movies/films/fargo.asp 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Offerman? fuck yeah!
Rabican Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 εξαιρετικη η πρωτη σεζον. ισως απο τις καλυτερες σειρες που εχω δει. φοβερος billy bob thorton... καθε σκηνη του τα εσπαγε. εξαιρετικο παιξιμο απο τον freeman, επισης... αντε να δουμε season2 τωρα..
speedy23 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Εξαιρετικη πρεμιερα. Δεν τους φοβαμαι καθολου. Θα ειναι στα υψηλα στανταρ της περσινης σεζον. ΥΓ: Ματ Ντειμον in a fat suit
Em_Zed Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Περίεργο το πρώτο επεισόδιο αλλά επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι οι πιο επικίνδυνοι άνθρωποι είναι οι ηλίθιοι. Και άλλο ρυθμό μου φάνηκε να έχει. Σα να μπήκε όλο σε slow motion. Στον πρώτο κύκλο ξέραμε ποιος είναι ο κακος από τα πρώτα λεπτά. Εδώ μάλλον θα έχει άλλη προσέγγιση. Το μόνο που θυμίζει Fargo είναι το αίμα και η χαρακτηριστική προφορά που όταν την άκουσα πρώτη φορά, περίμενα να δω τη μούρη του Martin Freeman! Αυτός ο ιπτάμενος δίσκος έχω μεγάλη περιέργεια να δω πως κολλάει στην υπόθεση. Και ναι, Ron Swanson ftw!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα