paiktaras69 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 34 λεπτά πριν, zvarthangalos είπε Που τον είδες τον παραλογισμό ρε φίλε στο κάτω κάτω δεν μπορούμε να πληρώνουμε 10 πλατφόρμες streaming τόσο άπλας είσαι εσύ δηλαδή τσάμπα δεν βλέπεις τίποτα όλα τα πληρώνεις; Και γιατί θίχτηκες τόσο πολύ; αν ηταν μια σειρά πχ spin off του Star Wars δεν θα βγαίναν οι υπότιτλοι στο π και φ ; το να μην μπορείς να πληρώνεις είναι δεκτό, το να ζητάς έλεος επειδή κάποιοι χομπίστες δεν άφησαν τις δουλειές τους πχ και να σπαταλήσουν το χρόνο τους για να δεις εσύ τσάμπα κάτι σε χρόνο dt είναι για μένα παραλογισμός......sorry ε ? 4
Arkin Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δειτε και καμια σειρα με αγγλικους υποτιτλους αντι να πουμε χιλια μπραβο στα παιδια που βγαζουν τους ελληνικους υποτιτλους τσαμπα εχουμε και απαιτησεις. 5
yanis13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μεγάλο έπος τα 2 καινούρια επεισόδια. Ειδικά το 5.1 είναι στα 3 καλύτερα της σειράς για εμένα! Παλιό, κλασικό, αγαπημένο Φαργκο. John Hamm θεός. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2023 από yanis13 4 1
zvarthangalos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Επειδή πολλοί "δικαστές" μαζευήκατε εδώ πέρα ούτε απαίτησα από κάποιον να μεταφράσει για "εμένα" αποκλειστικά την σειρά ούτε τα έκανα ολα λίμπα εδώ στο φόρουμ ώστε να κατσω να απολογούμαι σε κάποιους συμφορουμήτες που "θίχτηκαν" από την λέξη "έλεος" θεωρώντας την βρισιά, και ίσως εν τέλει να ήταν λάθος που την χρησιμοποίησα αλλά αυτό δεν τους αφορά, το σχόλιό μου έγινε περισσότερο για τον λόγο ότι καθημερινά βγαίνουν δεκάδες σειρές ταινίες κάποιες από αυτές είναι λιγότερο δημοφιλής και αργούν να υποτιτλιστούν τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.
Arkin Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τελικα το εχει το cosmote tv οποτε θα το ξεκινησω το βραδακι παιζετε λιγες ωρες μετα την προβολη του στην Αμερικη στο FX. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2023 από Arkin
paiktaras69 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 To μόνο ΄΄κακό΄΄ ότι βγαίνει ένα κάθε εβδομάδα . . .. Προσωπικά θα το ξεκινήσω μάλλον κάπου στις γιορτές οπότε θα το πάω σερί
Arkin Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε To μόνο ΄΄κακό΄΄ ότι βγαίνει ένα κάθε εβδομάδα . . .. Προσωπικά θα το ξεκινήσω μάλλον κάπου στις γιορτές οπότε θα το πάω σερί Μεχρι 16 Ιανουαριου θα παιζετε οποτε εχουμε δρομο κοντα 2 μηνες. Μαθαμε να τα βλεπουμε ολα μαζι λογο του Netflix και η αναμονη δεν μας αρεσει και λογικο. Βεβαια μπορουμε να δουμε καποια παλιοτερη καλη σειρα που εχει τελειωσει και μολις βγουν 5 6 επεισοδια πιανουμε τις νεες.
paiktaras69 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, Arkin είπε Μεχρι 16 Ιανουαριου θα παιζετε οποτε εχουμε δρομο κοντα 2 μηνες. Μαθαμε να τα βλεπουμε ολα μαζι λογο του Netflix και η αναμονη δεν μας αρεσει και λογικο. Βεβαια μπορουμε να δουμε καποια παλιοτερη καλη σειρα που εχει τελειωσει και μολις βγουν 5 6 επεισοδια πιανουμε τις νεες. έχουμε βγάλει όλες τις εφεδρείες στο προσκήνιο 2
hayatogr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Καιρό είχα να δω τόσο δυνατό ξεκίνημα... Πιστεύω θα πάει καλά και αυτή η σεζόν. 3
managermono Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 toooop το 1ο χρονια ειχα να πορωθω ετσι 1
totalius Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Εμένα ρε παιδιά δε μου κάθεται καλά αυτή τη φορά η ιστορία Spoiler . Η υπερβολική χαζομάρα του συζύγου . Η υπερβολική εξυπνάδα της συζύγου και οι χαζομάρες της αστυνομίας πχ αυτό με τη φωτογραφία και το ότι δεν σχεδίασε ένα σκίτσο της ο τραυματίας αστυνομικός ή ότι σκοτώθηκε αστυνομικός σε ανταλλαγή πυροβολισμών και είναι σαν να μην έγινε τίποτα με έχουν ξενερώσει λίγο. Όσο για το όλο πρότζεκτ ασφάλεια στο σπίτι σε στιλ μόνος στο σπίτι ασχολίαστο .
managermono Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 6 hours ago, totalius said: Εμένα ρε παιδιά δε μου κάθεται καλά αυτή τη φορά η ιστορία Hide contents . Η υπερβολική χαζομάρα του συζύγου . Η υπερβολική εξυπνάδα της συζύγου και οι χαζομάρες της αστυνομίας πχ αυτό με τη φωτογραφία και το ότι δεν σχεδίασε ένα σκίτσο της ο τραυματίας αστυνομικός ή ότι σκοτώθηκε αστυνομικός σε ανταλλαγή πυροβολισμών και είναι σαν να μην έγινε τίποτα με έχουν ξενερώσει λίγο. Όσο για το όλο πρότζεκτ ασφάλεια στο σπίτι σε στιλ μόνος στο σπίτι ασχολίαστο . ολα ειναι τελειως στο φαργκο μοτιβο το συμπαν αυτο ειναι γεματο χαζους και αφελης 1 1
Arkin Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 15 λεπτά πριν, managermono είπε ολα ειναι τελειως στο φαργκο μοτιβο το συμπαν αυτο ειναι γεματο χαζους και αφελης Κατι αντιστοιχο δεν συμβαινει και στον πραγματικο κοσμο? Στο 100%?
phanispal Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Αρχίζω να αναρωτιέμαι πόσοι έχουν δει την ταινία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα