totalius Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Ε αυτο έλειπε να μη δούμε Fargo . Όαση μπροστα σε οτιδήποτε άλλο παίζεται αυτη τη στιγμη . 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Το netflix γτ εχει μεινει στην 1η σεζον?? Εγω εχω δει τις 2 πρωτες.. Η 3η κ 4η σεζον συνδεονται καθολου με τη σειρα ή ειναι ξεχωριστες τελειως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 50 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Το netflix γτ εχει μεινει στην 1η σεζον?? Εγω εχω δει τις 2 πρωτες.. Η 3η κ 4η σεζον συνδεονται καθολου με τη σειρα ή ειναι ξεχωριστες τελειως? Ξεχωριστές τελείως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Το έχεις στα ελληνικά μάλλον. Στα αγγλικά βγάζει και τη δεύτερη και την τρίτη, αλλά χωρίς ελληνικούς υπότιτλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, phanispal είπε Το έχεις στα ελληνικά μάλλον. Στα αγγλικά βγάζει και τη δεύτερη και την τρίτη, αλλά χωρίς ελληνικούς υπότιτλους. Ναι στα ελληνικά το εχω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Γιατί το κάνετε αυτό ρε παιδιά; Σας αρέσουν οι τραγικές μεταφράσεις τίτλων κ.λπ.; Πέραν του ότι έχετε μειωμένο περιεχόμενο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Τι χαμος εγινε στο 8ο επεισοδιο. Το καλυτερο επεισοδιο μεχρι στιγμης της φετινης σεζον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neo4 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Μουσική, χαρακτήρες, τοπία, το πιο "Fargo" επεισόδιο το 9ο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Εσκισε το τελευταιο επεισοδιο. Απο εκει που δεν τον περιμενεις. Ολα τα πιονια μπηκαν στη θεση τους για το μεγαλο φιναλε. Και το 9 επεισοδιο ειχε τον δικο του χαρακτηρα με το ασπρομαυρο και την φωτογραφια του και ας ηταν σε πιο ηπιους τονους. Αν κλεισει οπως πρεπει θα ειναι σεζον του 9 κατι αναμεσα σε πρωτη και δευτερη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ask Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Προσωπικό σχόλιο της 4ης σεζόν θα έλεγα δεν έφτασε το επίπεδο του fargo (σεναριο, ηθοποιΐα). Κρίμα και περιμέναμε χρόνια για μια νεα σεζόν.Εν τω μεταξύ με απογοήτευσε ο Ιταλός από Gomorra. Μιλούσε μόνο ιταλικά, αλλά και ο χαρακτήρας του λίγο εκτός θέματος/υπερβολικός μου φάνηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Fargo[Season 4] https://www.imdb.com/title/tt2802850/episodes?season=4 Ακομα μια σεζον του fargo εφτασε στο τελος της. Μας ταξιδευει στο Μιζουρι στο Κανσας Σιτι του 1950 29 χρονια πριν τα γεγονοτα της δευτερης σεζον[η συνδεση γινεται στο τελος της σεζον μετα τους τιτλους τελους). Μου αρεσε περισσοτερο απο την τριτη σεζον και ειναι ενα επιπεδο κατω απο την πρωτη. Χαρακτηρες που μενουν με την προσωπικοτητα τους παραδοξες καταστασεις που δεν περιμενεις και μια ατμοσφαιρα που μυριζει μολυβι[οπλου]. Αξιολογοι ολοι οι ηθοποιοι με κυριο πρωταγωνιστη των Chris Rock που αν και τον εχουμε μαθει σε κωμωδιες εδω δινει τον καλυτερο του εαυτο σε εναν αρκετα σοβαρο ρολο και εντυπωση μου εκαναν και οι Salvatore Esposito/Gaetano Bruno/Corey Hendrix στο δολοφονικο βλεμμα που ειχαν σε ολη την σεζον. Μπραβο και στους Jessie Buckley/Jack Huston για τους ιδιαιτερους ρολους που επαιξαν. Η τεταρτη σεζον περναει απο πολλα κυματα με εντασεις αλλα και πιο χαλαρα επεισοδια κρατωντας ομως το υψηλο επιπεδο σκηνοθεσιας και της ατμοσφαιρας εκεινης της εποχης. Το τελος το περιμενα πιο δυνατο καποια πραγματα εγιναν καπως προχειρα. 8.8/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paiktaras69 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Στο σύνολο η 4η σεζόν αρκετά καλή με πολλές καλές στιγμές του Chris Rock . To 11o όμως επεισόδιο (finale) πολύ διεκπεραιωτικό, επίσης δεν μου άρεσε το 9ο το ασπρόμαυρο και από ότι βλέπω την ίδια γνώμη έχουν και αρκετοί που έχουν βαθμολογήσει στο imdb 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vs_skg Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Αργησα να παρω χαμπαρι οτι ειχε βγει 4η σεζον, αλλα ειναι επος! Μετα την φολα που ηταν η 3η σεζον, απιστευτο comeback. Ειδικα οποιος γουσταρει Gomorrah... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
roginsky12 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 οι 2 πρωτες σεζον ειναι απιστευτες , κορυφαιες. Η τριτη ειναι μετρια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Έρχεται και άλλη σεζόν https://gr.ign.com/fargo/95822/news/entole-gia-alle-mia-sezon-dinei-sto-fargo-to-fx 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα