Προς το περιεχόμενο

Fargo - FX

NoisePollution

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 638
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 5 μήνες μετά...
Στις 14/5/2017 στις 10:20 ΜΜ, Heybro είπε

Κορυφαία

τι κορυφαια ρε φιλε μας δουλειεις? παπαρια ολκης είναι η 3 σεζον

οι δυο πρωτες ηταν αριστούργημα...το πραγματικο Fargo

• Like 1
  • Confused 3
  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 μήνες μετά...
  • 6 μήνες μετά...

Η 3η σαιζόν έκανε λίγο μια κοιλιά, αλλά η 4η συνεχίζει στα γνωστά υψηλά standards της σειράς...

Ήδη στο 4ο επεισόδιο και είναι όαση ανάμεσα στις υπόλοιπες διαθέσιμες επιλογές...

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακομα κ 2η φορα να δεις το χειρότερο κύκλο (3ος για εμένα ) ειναι όαση μπροστα στις βλακείες που εχουν βγει τελευταια .

Επεξ/σία από totalius
  • Like 3

12 hours ago, totalius said:

Ακομα κ 2η φορα να δεις το χειρότερο κύκλο (4ος για εμένα ) ειναι όαση μπροστα στις βλακείες που εχουν βγει τελευταια .

Τον 3ο εννοείς?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκιναω την τεταρτη σεζον μολις βγηκαν και υποτιτλοι για το 5 επεισοδιο. 29 Νοεμβριου το τελευταιο επεισοδιο. Αν ειναι ισαξια τουλαχιστον με την δευτερη σεζον θα ειμαι ικανοποιημενος. Την πρωτη δυσκολα να την πιασει και η τριτη δεν μου αρεσε το τελος. 

Επεξ/σία από Arkin

Τελειωσα το πρωτο επεισοδιο της τεταρτης σεζον μολις. Αρκετα ενδιαφερον μας πηγαινει πολλα χρονια πισω αν και μου φανηκε πολυ εισαγωγικο για να μαντεψω πως θα κινηθει αργοτερα. Κραταει την ωραια ατμοσφαιρα σε βαζει αμεσως στο κλιμα της εποχης η σκηνοθεσια στο υψηλο γνωστο επιπεδο των προηγουμενων σεζον. Επισης μονο AMZN οτιδηποτε αλλο release ειχε κακιστη ποιοτητα αλλα το 1080 AMZN ειναι εξαιρετικο σε εικονα/ηχο. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποσο ιδιαιτεροι χαρακτηρες ο αστυνομος με τα ατελειωτα τικ και η νοσοκομα που εχει καθαρισει τοσο κοσμο κραταει και ντοκουμεντα οπως και τα κλοπιμαια ειναι πολυ περιεργη. Βγηκαν σημερα υποτιτλοι για εκτο επεισοδιο. Ο Γκαιτανο τρομερο βλεμμα και επιβλητικος. Ο Rock παιζει πολυ καλα αν και το εχουμε συνηθισει σε κωμωδιες κραταει πολυ καλα το ρολο του. Γενικως πολυ αξιολογη σεζον στα επιπεδα της δευτερης.

Επεξ/σία από Arkin

Έχοντας δει τα 6 πρώτα επεισόδια και μη έχοντας δει 2η και 3η σεζόν, θα έλεγα ότι είναι κατώτερη της πρώτης  αλλά λίγο,  αξίζει να την δείτε. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...