DeadOrganPlayer Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Για την εισαγωγική σκηνή του πρώτου επεισοδίου (με το Γερμανό ανακριτή) υπάρχει κάποια σύνδεση κρυφή ή φανερή?
Kostasspil Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Ο τύπος που αναφέρει, που σκότωσε τη γυναίκα του, είναι ο ένας απ' τους 2 μπράβους του V M Varga. 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Ο τύπος που αναφέρει, που σκότωσε τη γυναίκα του, είναι ο ένας απ' τους 2 μπράβους του V M Varga. Δε νομίζω ότι στέκει αυτό ρε συ... ούτε χρονικά (η σκηνή της ανάκρισης ήταν 20-30 χρόνια πριν), ούτε οι εθνικότητες. Ο ένας ήταν Κοζάκος και ο άλλος σχιστομάτης.
liakinen Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Για την εισαγωγική σκηνή του πρώτου επεισοδίου (με το Γερμανό ανακριτή) υπάρχει κάποια σύνδεση κρυφή ή φανερή? Μην τεμπελιάζεις https://www.google.gr/amp/s/www.bustle.com/p/what-does-the-fargo-opening-scene-mean-season-3-stars-with-a-revealing-literary-reference-52400/amp 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Μην τεμπελιάζεις https://www.google.gr/amp/s/www.bustle.com/p/what-does-the-fargo-opening-scene-mean-season-3-stars-with-a-revealing-literary-reference-52400/amp Ήταν ερώτηση παγίδα, απλά ήθελα να τεσταρω τις γνώσεις των μελών του φορουμ. 1
Fotis13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Ήταν ερώτηση παγίδα, απλά ήθελα να τεσταρω τις γνώσεις των μελών του φορουμ. Με τρελαινεις ε? 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Σχέδια για 4η season κατά το 2019, χωρίς όμως ακόμα επίσημη ανανέωση από το FX. http://www.digitalspy.com/tv/ustv/news/a846793/fargo-season-4-delayed-2019/ "It's not gone. Noah Hawley has told us that he has an idea that excited me enormously for a fourth cycle of Fargo," Landgraf explained. "The plan is to have that ready for 2019. I'm focused on what's coming in 2018. The anticipation is there will be another cycle of Fargo in 2019." It's worth noting that FX has still yet to give Fargo a formal recommissioning. That will likely come when or if Hawley is confident enough in his new idea to map out a full season. 3 1
phanispal Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Ας είναι (τουλάχιστον) τόσο δυνατή όσο η πρώτη, κι ας αργήσει κι άλλο.
villasg Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, phanispal είπε Ας είναι (τουλάχιστον) τόσο δυνατή όσο η πρώτη, κι ας αργήσει κι άλλο. +1000
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Πολύ καλή και η τρίτη σεζόν, τώρα την είδα. Σίγουρα καλύτερη από την δεύτερη που ήταν αδιάφορη προς μέτρια. Το αστείο είναι ότι στην δεύτερη σεζόν μου φάνηκε πολύ αταίριαστο το ζευγάρι Plemons-Dunst καθώς και εκνευριστικοί και στην ηθοποιία τους. Μετά έμαθα ότι είναι παντρεμένοι στην πραγματική ζωή
phanispal Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Μάλλον πρέπει να τα ξαναδώ, αλλά αν εξαιρέσω τη θεά (για να μην την χαρακτηρίσω αλλιώς και δεν είναι του στυλ μου) Mary Elizabeth Winstead, η τρίτη μου φάνηκε κάπως αχταρμάς.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Τώρα που το σκέφτομαι νομίζω ότι είναι καλύτερη και από την 1η. Σκηνοθεσία, μουσική επένδυση, φωτογραφία, χαρακτήρες, μονομαχία του καλού με το κακό και ωραίο τέλος. Τα είχε όλα η 3η σεζόν. Ισως πρέπει να ξαναδώ την πρώτη για να κρίνω πιο σίγουρα.
nickmanak Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Πριν λιγο τελειωσα τον 3ο κυκλο. Ειχε καλες στιγμες μεμονωμενα, αλλα στο συνολο δεν εντυπωσιασε, παρολο τους πολυ καλους ηθοποιους και την αποδοση τους. Καποιες φορες επισης εφερνε το κλιμα λιγο σε david lynch.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Ξεκίνησα να την βλέπω και εγώ, είμαι στο τέταρτο επεισόδιο. Καλά το πάει, δεν με τρελάνει βέβαια που είναι μαύρη κωμωδία αλλά εντάξει, είναι λίγο cringe σε κάποιες φάσεις, ειδικά οι μπάτσοι που είναι τόσο υπερβολικά πανηλίθιοι (εκτός από τον τυπάκο και την γεματούλα τύπισσα). Αλλά τώρα όντως είναι αληθινή ιστορία; Γιατί λένε ότι μόνο τα ονόματα άλλαξαν. Όντως τώρα αυτό ο Σταύρος για παράδειγμα έφαγε στη μάπα τις πληγές του Φαραώ; Υπερβολή μου φαίνεται..
Kostasspil Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Νομίζω έχουν απαντήσει οι Κοέν πως δεν είναι αληθινή ιστορία ούτε αυτό, ούτε η ταινία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα