Alejandro Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Γενικά η σειρά μου αρέσει πολύ και ο τρίτος κύκλος θεωρώ ότι ήταν πολύ καλός. Με χάλασε όμως κάτι Το αυτοκίνητό του σβήνει επειδή τελείωσε η βενζίνη. Το γεγονός αυτό δεν είναι μια λεπτομέρεια, χρησιμοποιείται για να προχωρήσει η πλοκή στην τριπλή συνάντηση και σε όσα ακολούθησαν. Και ξαφνικά στο τέλος της σκηνής βάζει μπρος και φεύγει με χίλια. Για σειρά που έχει τόση προσοχή στη λεπτομέρεια χαλάστηκα λίγο... Αν δεν το είχες γράψει, δεν θα το πρόσεχα! Πώς τους ξέφυγε τέτοια γκάφα σε τόσο καλογυρισμένη παραγωγή; Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2017 από Alejandro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Γενικά η σειρά μου αρέσει πολύ και ο τρίτος κύκλος θεωρώ ότι ήταν πολύ καλός. Με χάλασε όμως κάτι Το αυτοκίνητό του σβήνει επειδή τελείωσε η βενζίνη. Το γεγονός αυτό δεν είναι μια λεπτομέρεια, χρησιμοποιείται για να προχωρήσει η πλοκή στην τριπλή συνάντηση και σε όσα ακολούθησαν. Και ξαφνικά στο τέλος της σκηνής βάζει μπρος και φεύγει με χίλια. Για σειρά που έχει τόση προσοχή στη λεπτομέρεια χαλάστηκα λίγο... Δεν εδειξε κατι τετοιο. Το αυτοκινητο σταματησε για τον A ή Β λογο που λγκ ηταν καποια βλαβη, αλλα μετα πηρε μπρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δεν εδειξε κατι τετοιο. Το αυτοκινητο σταματησε για τον A ή Β λογο που λγκ ηταν καποια βλαβη, αλλα μετα πηρε μπρος. Δεν ευσταθεί αυτό που γράφεις. Ποια βλάβη που σε ακινητοποιεί διορθώνεται μόνη της; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Γενικά η σειρά μου αρέσει πολύ και ο τρίτος κύκλος θεωρώ ότι ήταν πολύ καλός. Με χάλασε όμως κάτι Το αυτοκίνητό του σβήνει επειδή τελείωσε η βενζίνη. Το γεγονός αυτό δεν είναι μια λεπτομέρεια, χρησιμοποιείται για να προχωρήσει η πλοκή στην τριπλή συνάντηση και σε όσα ακολούθησαν. Και ξαφνικά στο τέλος της σκηνής βάζει μπρος και φεύγει με χίλια. Για σειρά που έχει τόση προσοχή στη λεπτομέρεια χαλάστηκα λίγο... Δεν νομίζω πως είναι σκηνοθετικό λάθος. Μάλλον έγινε κάποιο 'θαύμα' και το αμάξι επισκευάστηκε με θεϊκη παρέμβαση. Ίσως να βοήθησαν τα λόγια που είπε η Nikki λίγο πριν τον πυροβολήσει. Εγώ έχω άλλη απορία Τον V.M Varga τον συνέλαβε η Gloria ή βρέθηκε κάποιος να τον ξελασπώσει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Εγώ έχω άλλη απορία Τον V.M Varga τον συνέλαβε η Gloria ή βρέθηκε κάποιος να τον ξελασπώσει? Θα μείνουμε με την απορία. Αναπάντητο το άφησε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δεν ευσταθεί αυτό που γράφεις. Ποια βλάβη που σε ακινητοποιεί διορθώνεται μόνη της; Οταν οδηγουσε ακουγονταν εναν ηχος απο το αμαξι που σημαινε οτι υπηρχε καποιο προβλημα. Μπορει να failαρε κατι και μετα οταν προσπαθησε να το ξαναβαλει μπρος να πηρε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Οταν οδηγουσε ακουγονταν εναν ηχος απο το αμαξι που σημαινε οτι υπηρχε καποιο προβλημα. Μπορει να failαρε κατι και μετα οταν προσπαθησε να το ξαναβαλει μπρος να πηρε.. ισως ειχε ψιλοαδειασει η νικι τη βενζινη απο το αμαξι και μετα ο στασι πηρε βενζινη απο τα αλλα αυτοκινητα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 ισως ειχε ψιλοαδειασει η νικι τη βενζινη απο το αμαξι και μετα ο στασι πηρε βενζινη απο τα αλλα αυτοκινητα? Μα δεν εδειξε κατι τεοτοιο ρε παιδια γιατι τα βγαζετε απο το μυαλο σας? Το αμαξι εχει ποσα ηλεκτρονικα πανω, κατι failαρε και μετα ξαναπηρε, γτ κολλατε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sfakattack Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 ΕΠΟΣ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mech35 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Εγώ έχω άλλη απορία Τον V.M Varga τον συνέλαβε η Gloria ή βρέθηκε κάποιος να τον ξελασπώσει? Δεν ήρθε κανένας. Έκατσε και περίμενε το πεντάλεπτο και ακόμα παραπάνω απ'ότι φαίνεται από το ρολόι στον τοίχο. Κάποια στιγμή την δείχνει και να γελά. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα. Για το αυτοκίνητο το παρατήρησα και γω. Το πρόβλημα είναι ότι η άλλη τον ακολουθούσε, άρα ήξερε ότι θα χαλάσει και ήταν βλάβη που την είχε προκαλέσει η ίδια. Πιστεύω απλά τους ξέφυγε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 η αλλη που τον ακολουθουσε, γιατι δε θελησε να τον φαει λαχανο σπιτι του που ηταν αναισθητος κι ολας και ηθελε να περιπλεξει τα πραγματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynam3 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Εχει τελειωσει στις 3 σεζον η θα βγει και 4η? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Εχει τελειωσει στις 3 σεζον η θα βγει και 4η? Είναι ξεχωριστές μεταξύ τους. Εκτός από κάποιες αναφορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynam3 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Εννοεις οτι η 1 ειναι αυτοτελης, η 2 κοκ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Εννοεις οτι η 1 ειναι αυτοτελης, η 2 κοκ ? Ναι και υπάρχουν απλώς κάποιες συνδέσεις μεταξύ των χαρακτήρων, χωρίς να επηρεάζουν την πλοκή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα