hellojim Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Καλα ουτε και γω θυμαμαι τελεια τις προηγουμενες σεζον αλλα τον μουγκο μαζι με αλλον εναν που πηγαιναν duo τους θυμαμαι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 εκεινος στο bowling τι ρολο βαραει ειπαμε;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
managerre Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 εκεινος στο bowling τι ρολο βαραει ειπαμε;;; παιζει να ναι αλληγορια με θανατο οτι περναν απο εκει και καλα ολοι πρι πεθανουν η αν εφτασαν κοντα στο να πεθανουν 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 παιζει να ναι αλληγορια με θανατο οτι περναν απο εκει και καλα ολοι πρι πεθανουν η αν εφτασαν κοντα στο να πεθανουν ok thanks.. κι εγω κατι τετοιο σκεφτηκα αλλα ως γνωστον το Fargo ειναι πολυ αλληγορικο και πολυεπιπεδο! χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Το όγδοο επεισόδιο ανέβασε πολύ το επίπεδο της τρίτης σαιζόν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Ειδα και εγω το 8 ,πολυ καλο επεισοδιο παμε για επικο φιναλε . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 8 και 9 πολυ δυνατα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 ε αμα ακους 3 φορες στο πρωτο τεταρτο "okay then" (το δευτερο μαλιστα 2πλο: ερωτηση κι απαντηση) καταλαβαινεις οτι πας για δυνατο επεισοδιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Ο μουγγος δυναμη ε;;; τον κινεζακο γιατι τον αφησε να ζησει δεν καταλαβα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 και καλα ειπαν να το παιξουν καλοι, δεν ειδες τι ειπε στον αλλον στο meetting; ολα τα λεφτα η ατακα για τον εμπορακο, αλλα και ο διαλογος των δυο τους γαμησε ασαλιωτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 ναι ναι.. η σκηνη στο ξενοδοχειο ηταν ολα τα λεφτα. φονικες ατακες κι απο τους 2 και φυσικα, φοβερα καλογυρισμενη.. οπως ολη η σειρα αλλωστε. ισως απο τις πιο καλοκυρισμενες σειρες που εχω δει. Σκηνοθετικα και φωτογραφικα παντα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Η Niki πολυ hot γκομενακι παντως, μου θυμιζει και μια πρωην μου Το επομενο ειναι το τελευταιο?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Η Niki πολυ hot γκομενακι παντως, μου θυμιζει και μια πρωην μου Το επομενο ειναι το τελευταιο?? ειμαι 100% boobs-guy κι αυτη ειναι πιο flat κι απο εμενα.. αλλα οντως τα σπαει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swstost Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Γενικά η σειρά μου αρέσει πολύ και ο τρίτος κύκλος θεωρώ ότι ήταν πολύ καλός. Με χάλασε όμως κάτι Το αυτοκίνητό του σβήνει επειδή τελείωσε η βενζίνη. Το γεγονός αυτό δεν είναι μια λεπτομέρεια, χρησιμοποιείται για να προχωρήσει η πλοκή στην τριπλή συνάντηση και σε όσα ακολούθησαν. Και ξαφνικά στο τέλος της σκηνής βάζει μπρος και φεύγει με χίλια. Για σειρά που έχει τόση προσοχή στη λεπτομέρεια χαλάστηκα λίγο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα