Fotis13 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Ξεκινησα και εγω την 3 σεζον .Ειμαι στο 5ο επεισοδιο . Κινειται στα γνωστα υψηλα επιπεδα σκηνοθεσια ,διαλογοι, ερμηνειες . Μεχρι στιγμης νομιζω πως προκειται για την καλυτερη σεζον . 1
hellojim Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Είδα χθες 6,7 αλλά είμαι mixed feelings. Ο ισχυρισμός ότι είναι η καλύτερη σεζόν δεν ισχύει, τουλάχιστον για εμένα. Στην δική μου κλίμακα είναι η χειρότερη.
snake_plissken2112 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 μετριοτατη ως τωρα με μερικες καλες στιγμες... μετριοτατη συγκριτικα με τις 2 απλησιαστες προηγουμενες, καλη συγκριτικα με το μεσο ορο που κυκλοφορει εκει εξω αλλα overall μεχρι τωρα, εχω λιγο και εγω ξενερωσει/το βλεπω για να το δω βσκ, οχι γτ τρελαινομαι κιολας, οπως στις 1 κ 2 σεζον... 2
liakinen Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Κακά τα ψέματα Malvo και Milligan δεν υπάρχουν στην τρίτη σαιζόν. Στο τέλος του 7 έγινε και η "σύνδεση" με τις προηγούμενες.
managerre Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Κακά τα ψέματα Malvo και Milligan δεν υπάρχουν στην τρίτη σαιζόν. Στο τέλος του 7 έγινε και η "σύνδεση" με τις προηγούμενες. δεν την επιασα 1
georgeadams Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Ο μουγκός από την 1η σεζόν (και από το τελευταίο επεισόδιο της 2ης)
Alejandro Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Ο μουγκός από την 1η σεζόν (και από το τελευταίο επεισόδιο της 2ης) Δε μπορώ να τον θυμηθώ καθόλου, ούτε τώρα που μου το είπες... ΟΚ, στην 1η τον βρήκα. Δε νομίζω όμως να έπαιξε στο τελευταίο της 2ης. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2017 από Alejandro
liakinen Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δε μπορώ να τον θυμηθώ καθόλου, ούτε τώρα που μου το είπες... ΟΚ, στην 1η τον βρήκα. Δε νομίζω όμως να έπαιξε στο τελευταίο της 2ης. Στην πρώτη τον βρήκες όπως έγραψες. Στην δεύτερη που εξελίσσεται χρόνια πρίν την πρώτη τον δείχνει στο τελευταίο επεισόδιο σε μικρή ηλικία σε μία αλάνα πάρκο μαζί με τον φίλο του που ήξερε να επικοινωνεί μαζί του με νοήματα, μεγάλωσαν μαζί και μπήκαν στο συνδικάτο. 1
Alejandro Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Στην πρώτη τον βρήκες όπως έγραψες. Στην δεύτερη που εξελίσσεται χρόνια πρίν την πρώτη τον δείχνει στο τελευταίο επεισόδιο σε μικρή ηλικία σε μία αλάνα πάρκο μαζί με τον φίλο του που ήξερε να επικοινωνεί μαζί του με νοήματα, μεγάλωσαν μαζί και μπήκαν στο συνδικάτο. Το πέρασα σε fast forward και την έχασα τη σκηνή!
liakinen Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Το πέρασα σε fast forward και την έχασα τη σκηνή! Fargo σε FF ρε συ; Κρίμα. 3
jokerakias Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Το πέρασα σε fast forward και την έχασα τη σκηνή! στην πυρά... 1
Alejandro Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Fargo σε FF ρε συ; Κρίμα. στην πυρά... Με παρεξηγήσατε, FF το έκανα σήμερα για να βρω τον μουγκό! Πάει ένας χρόνος από την 1η θέαση και δεν μου ερχόταν καθόλου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα