Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκινησα και εγω την 3 σεζον .Ειμαι στο 5ο επεισοδιο .

Κινειται στα γνωστα υψηλα επιπεδα σκηνοθεσια ,διαλογοι, ερμηνειες .

Μεχρι στιγμης   νομιζω πως προκειται για την καλυτερη σεζον .

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 638
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είδα χθες 6,7 αλλά είμαι mixed feelings. Ο ισχυρισμός ότι είναι η καλύτερη σεζόν δεν ισχύει, τουλάχιστον για εμένα. Στην δική μου κλίμακα είναι η χειρότερη.

Δημοσ.

μετριοτατη ως τωρα με μερικες καλες στιγμες... μετριοτατη συγκριτικα με τις 2 απλησιαστες προηγουμενες, καλη συγκριτικα με το μεσο ορο που κυκλοφορει εκει εξω αλλα overall μεχρι τωρα, εχω λιγο και εγω ξενερωσει/το βλεπω για να το δω βσκ, οχι γτ τρελαινομαι κιολας, οπως στις 1 κ 2 σεζον...

• Like 2
Δημοσ.

Κακά τα ψέματα Malvo και Milligan δεν υπάρχουν στην τρίτη σαιζόν. Στο τέλος του 7 έγινε και η "σύνδεση" με τις προηγούμενες.

Δημοσ.

Κακά τα ψέματα Malvo και Milligan δεν υπάρχουν στην τρίτη σαιζόν. Στο τέλος του 7 έγινε και η "σύνδεση" με τις προηγούμενες.

δεν την επιασα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο μουγκός από την 1η σεζόν (και από το τελευταίο επεισόδιο της 2ης)

Δε μπορώ να τον θυμηθώ καθόλου, ούτε τώρα που μου το είπες...

ΟΚ, στην 1η τον βρήκα. Δε νομίζω όμως να έπαιξε στο τελευταίο της 2ης.

Επεξ/σία από Alejandro
Δημοσ.

Δε μπορώ να τον θυμηθώ καθόλου, ούτε τώρα που μου το είπες...

ΟΚ, στην 1η τον βρήκα. Δε νομίζω όμως να έπαιξε στο τελευταίο της 2ης.

Στην πρώτη τον βρήκες όπως έγραψες. Στην δεύτερη που εξελίσσεται χρόνια πρίν την πρώτη τον δείχνει στο τελευταίο επεισόδιο σε μικρή ηλικία σε μία αλάνα πάρκο μαζί με τον φίλο του που ήξερε να επικοινωνεί μαζί του με νοήματα, μεγάλωσαν μαζί και μπήκαν στο συνδικάτο.

• Like 1
Δημοσ.

Στην πρώτη τον βρήκες όπως έγραψες. Στην δεύτερη που εξελίσσεται χρόνια πρίν την πρώτη τον δείχνει στο τελευταίο επεισόδιο σε μικρή ηλικία σε μία αλάνα πάρκο μαζί με τον φίλο του που ήξερε να επικοινωνεί μαζί του με νοήματα, μεγάλωσαν μαζί και μπήκαν στο συνδικάτο.

Το πέρασα σε fast forward και την έχασα τη σκηνή!

Δημοσ.

Fargo σε FF ρε συ; Κρίμα.

στην πυρά...

Με παρεξηγήσατε, FF το έκανα σήμερα για να βρω τον μουγκό! Πάει ένας χρόνος από την 1η θέαση και δεν μου ερχόταν καθόλου!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...