acinonyx Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Πολλά στοιχεία από τους χαρακτήρες είναι copy-paste απο την ταινία. Αν και αρχικά αυτό δεν μου πολυάρεσε στο τέλος επειδή είναι τόσο καλά προσεγμένα αφήνει θετικότατη εντύπωση. Ακόμη νομίζω πως δεν έμειναν στην αντιγραφή μόνο από την ταινία αλλά γενικότερα από τους αδελφούς Coen. Σε όλο το επεισόδιο ο Thorton μου θύμιζε πολύ τον Anton Chigurh (τον ψυχασθενή που έπαιζε ο Bardem) από το No Country for Old men, ιδιαίτερα στη τελευταία σκηνή. Η αντιγραφή δεν είναι κακή, αρκεί να γίνεται καλά και στο πρώτο επεισόδιο έκαναν καλή δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 True! Δεν έκανα το association γιατί δεν έχω παρακολουθήσει τα τελευταία LOtR. Και φαίνεται, γιατί μόλις τσέκαρα και δε λέγονται καν LOtR?! Hobbit? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Em_Zed Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Hobbit? lol yes! Δεν είμαι φαν, αλλά θα τα έβλεπα μόνο και μόνο για τον Freeman, για να δω πώς στο καλό μπορεί να ενσαρκώσει ένα τέτοιο ρόλο. Έχει κάτι αυτός ο άθρωπος - η φάτσα του, το περπάτημά του, το πώς παρουσιάζει τον εαυτό του...Τον είδα τις προάλλες από κοντά στα θεατρικά βραβεία Olivier και μου φάνηκε απ'αυτούς τους τύπους που συμπαθείς σχεδόν αμέσως και επειδή μοιάζει διαρκώς σα να ντρέπεται ή να διστάζει, σου βγάζει αυτό που θες να τον προστατεύσεις ή, στην περίπτωση του Fargo, να τον υποστηρίξεις ως χαρακτήρα. Ok, bromance rant over :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Τα έσπασε και το δεύτερο. Ο Thornton κάθε δευτερόλεπτο που τον βλέπω είναι πραγματικά απόλαυση. Πόσο ιδιαίτεροι/ιδιόρρυθμοι/ιδιότροποι είναι όλοι οι χαρακτήρες? Πόσο? υ.γ karatea 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timoboll Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 αψογο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Λατρεύω τα one-liners του Lorne. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Λατρεύω τα one-liners του Lorne. Ω ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Άλλο ένα φανταστικό επεισόδιο. Ωραία το δέσανε με την ταινία. Είχα διαβάσει ότι θα δούμε Key & Peele σε cameo μέσα στη σεζόν. Ίδωμεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexmm Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Η σειρά είναι καθηλωτική, και είναι από τις λίγες περιπτώσεις που αυτό ισχύει από το πρώτο επεισόδιο. Καλά δε ο Thornton απολαυστικός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timoboll Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 σειραρα ρε ο μπατσος ο αρχηγος δεν ειναι ο σολ απο το br bad? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 σειραρα ρε ο μπατσος ο αρχηγος δεν ειναι ο σολ απο το br bad? yeap Bob Odenkirk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexmm Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 σειραρα ρε ο μπατσος ο αρχηγος δεν ειναι ο σολ απο το br bad? με καλύτερο μαλλί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 ...και πιανει πουλια στον αερα επισης. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t3llis Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Κάθε σεζόν θα έχει διαφορετική ιστορία; Γνωρίζετε κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δεν έχουν πει κάτι για άλλες σεζόν. Mini-Series υποτίθεται οτι είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα