Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανενας δεν μπορει να πει κατι για αυτους που βγαζουν υποτιτλους εθελοντικα και χωρις αμοιβη. Αν και τα χουμε ξαναπει αυτα, απορω πως ζειτε σε αυτον τον κοσμο χωρις Αγγλικα...

• Like 1
  • Απαντ. 638
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε είσαι σοβαρός? Άκου μέχρι και οι τι ρατσισμός είναι αυτός. Μιλάς υποτιμητικά για τους πάντες και απορώ που είναι οι mods.

Επεξ/σία από Heybro
  • Like 1
Δημοσ.

3 επεισοδια μεχρι στιγμης (νωρις ακομα, το ξερω) και το συναισθημα που επικρατει ειναι ενα μεγαλο 'meh'. Ουτε η ιστορια σε τραβαει, αλλα ουτε οι χαρακτηρες της που ειναι και απομιμηση των προηγουμενων δυο σεζον και αρχιζει να εχει επιδραση στην ολη σειρα και ας ειναι ανθολογια, αλλα ειναι και αδιαφοροι. 

Ελπιζω σε γρηγορη βελτιωση. Βρηκα το χθεσινο επεισοδιο μακραν το χειροτερο.

Δημοσ.

3 επεισοδια μεχρι στιγμης (νωρις ακομα, το ξερω) και το συναισθημα που επικρατει ειναι ενα μεγαλο 'meh'. Ουτε η ιστορια σε τραβαει, αλλα ουτε οι χαρακτηρες της που ειναι και απομιμηση των προηγουμενων δυο σεζον και αρχιζει να εχει επιδραση στην ολη σειρα και ας ειναι ανθολογια, αλλα ειναι και αδιαφοροι. 

Εγώ έχω δει το 1ο επεισόδιο... Να μη το συνεχίσω προτείνεις;

Δημοσ.

Εγώ έχω δει το 1ο επεισόδιο... Να μη το συνεχίσω προτείνεις;

προφανως και θα το συνεχισεις. Και εγω ειχα ξενερωσει με το πρωτο επισοδειο απο westworld και το ειδα ολο και ευτυχως δηλαδη επειδη ηταν επικο.

Γενικα αυτη η σεζον εχει διαφορετικο vibe Και το ειπα και παραπανω... Επισης οντως το 3ο επισοδειο ηταν μαπα, και δεν καταλαβαινω γιατι το βαλαν καθως ξεφευγει κατα πολυ απο το υφος της συγκεκριμενης σειρας.

• Like 1
Δημοσ.

όχι μόνο έξω από το ύφος της σειράς, αλλά τέρμα φίλερ επεισόδιο, σε μια σειρά που βγαίνουν λίγα επεισόδια ανά σεζόν. Εντελώς αχρείαστο επεισόδιο, αυτά που έδειξε μπορούσε να τα είχε δείξει σε 15-20 λεπτά.

• Like 1
Δημοσ.

το  καστ ειναι πολυ δυνατο παντως

Δημοσ.

το  καστ ειναι πολυ δυνατο παντως

Ναι δεν διαφωνω το εχω πει κιολας. Για να δουμε. Παντως απ'οτι διαβαζω υπηρχαν πολλοι που λατρεψαν το τελευταιο επεισοδιο. Βρηκα την ολη ιστορια με το fb πολυ κοινοτυπη και για ενα χαρακτηρα που δεν εχουμε δεθει μαζι του. H ολη ιστορια

με την sci-fi νουβελα και το ρομποτ ηταν συμπαθητικη παντως

Δημοσ.

απο εκει που κοιμοντουσαν τα παιδια οσον αφορα τα υποτιτλα,

ξαφνικα πηραν φορα και ειναι up-to-date ακριβως μια μερα μετα το τελευταιο επεισοδιο,

αντε και την ιδια μερα την επομενη βδομαδα παιδια, well done :D

• Moderators
Δημοσ.

ειπατε οτι εχετε βρει connections με τις προηγουμενες seasons;

Περισσότερο easter eggs είναι σε αυτή τη φάση.

Πρώτο επεισόδιο

Αυτό το sci-fi που παρακολουθεί ο παππούς Stussy στην τηλεόραση είναι η σκηνή με το UFO στο Sioux Falls. (πιθανότατα Easter egg)

Δεύτερο επεισόδιο (αυτό είναι μάλλον δικό μου λάθος)

Νόμιζα ότι όταν ο τύπος με τον τηλεφωνικό κατάλογο αναφέρει ότι στη δεκαετία του '70 κάποιοι έκλεβαν τηλεφωνικούς καταλόγους, πως ήταν αναφορά στη 2η season, αλλά δεν ήταν η σκηνή με τον Hanzee και τον gas owner. 

Τέταρτο επεισόδιο (easter egg)

ο αφηγητής είναι ο Billy Bob Thornton.

Γενικά την απολαμβάνω μια χαρά τη σειρά, ακόμα και το προηγούμενο επεισόδιο που ήταν κάπως αμφιλεγόμενο. Είχε λογική bottle, χωρίς να είναι, και mini-movie αλλά το βρήκα αρκετά διασκεδαστικό και μέσα στο περίεργο στυλ της σειράς. 

Πολύ περίεργη η φάση με την αστυνομικό και τις ηλεκτρονικές συσκευές... Ίσως είναι το φετινό αντίστοιχο των UFOs της περασμένης season

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...