Προς το περιεχόμενο

Fargo - FX

NoisePollution

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δεν θα μπω στη διαδικασία να συνεχίσω, φαίνεται το επίπεδό σου με τις απαντήσεις σου, αν θεωρούνται απαντήσεις.

Κάτι τελευταίο. Συνέχισε να πιστεύεις αυτά που πιστεύεις, δικαίωμά σου, αλλά τουλάχιστον σταμάτα να τους κράζεις μέσα στο ίδιο τους το "σπίτι", δεν είναι σωστό, αυτοί μεταφράζουν και εσύ κάθεσαι αραχτός στην καρέκλα σου και βλέπεις 20 επεισόδια την ημέρα και κράζεις. Μακάρι να σταματήσουν κάποια στιγμή, να δεις πόσο θα σου λείπουν, όταν δεν θα καταλαβαίνεις τις αμερικανιές που πετάνε.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 638
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

patrickdrd αρχισε εσυ να βγαζεις υποτιτλους για το flash και ο,τι αλλο θεωρεις ευκολο ωστε να βρουν περισσοτερο χρονο οι αλλοι για να κανουν και το fargo

• Like 2

δεν θα μπω στη διαδικασία να συνεχίσω, φαίνεται το επίπεδό σου με τις απαντήσεις σου, αν θεωρούνται απαντήσεις.

Κάτι τελευταίο. Συνέχισε να πιστεύεις αυτά που πιστεύεις, δικαίωμά σου, αλλά τουλάχιστον σταμάτα να τους κράζεις μέσα στο ίδιο τους το "σπίτι", δεν είναι σωστό, αυτοί μεταφράζουν και εσύ κάθεσαι αραχτός στην καρέκλα σου και βλέπεις 20 επεισόδια την ημέρα και κράζεις. Μακάρι να σταματήσουν κάποια στιγμή, να δεις πόσο θα σου λείπουν, όταν δεν θα καταλαβαίνεις τις αμερικανιές που πετάνε.

μα δεν συνεχισα κατι, μια φορα τους εγραψα, ειδα οτι δεν αξιζει να ασχολουμαι αλλο και τελος,

ουτε ξαναμπηκα, ουτε ξανακατεβασα υποτιτλο τους

patrickdrd αρχισε εσυ να βγαζεις υποτιτλους για το flash και ο,τι αλλο θεωρεις ευκολο ωστε να βρουν περισσοτερο χρονο οι αλλοι για να κανουν και το fargo

σε παραπεμπω σε απαντηση συμφορουμιτη πριν που μετεφρασε ολοκληρη σεζον ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειδα το 1ο. Κλασσικα ξεκιναει με φονο κτλ οπως και στις 2 προηγουμενες σεζον. Δεν μπορω να καταλαβω αν θα εχει καμια συνδεση με τις προηγουμενες. Αυτο που μπορω να πω παντως ειναι οτι εχει ενα διαφορετικο vibe απο τις προηγουμενες. Μου φαινεται οτι θα ειναι λιγο πιο βαρια αυτη η σεζον... 

ps: Ο David Thewlis ετσι οπως μιλαει προφορα κτλ μου θυμιζει πολυ τον Alan Ford στο snatch.. (3 φορες εγραψα το Alan γιατι εγραφα συνεχεια anal lol)

Επεξ/σία από hellojim

• Moderators

Δεν μπορω να καταλαβω αν θα εχει καμια συνδεση με τις προηγουμενες

Έχουν ήδη περάσει κάποιες συνδέσεις. Και στο 1ο (εκείνο ίσως ήταν περισσότερο easter egg, αλλά ποτέ δεν ξέρεις) και σε αυτό το επεισόδιο.

ps: Ο David Thewlis ετσι οπως μιλαει προφορα κτλ μου θυμιζει πολυ τον Alan Ford στο snatch.. (3 φορες εγραψα το Alan γιατι εγραφα συνεχεια anal lol)

Ο οποιος εχει ξεχωρισει στα 2 πρωτα επεισοδια απο αποψη ερμηνειας.

Να 2 σκηνες απο τους 2 που ανεφερα παραπανω, δεν ξερω αλλα για εμενα η ομοιοτητα των χαρακτηρων ειναι ξεκαθαρη. Ποιος περιμενει τωρα καθε βδομαδα... Ολες οι σειρες επρεπε να βγαινουν σε 1 μερα, οπως και στο netflix..

βρηκε κανεις καλους υποτιτλους για τα καινουρια επεισοδια?Γιατι στο πρωτο ειναι λιγα Ελληνικα λιγα Αγγλικα..

Δεν έχει βγει κανένας για τη 3η σεζόν.

• Like 1

Δε θα απαντήσω στον κουτοπόνηρο παπάρα από πιο πάνω, γιατί δεν αξίζει τον κόπο, αλλά με αφορμή αυτόν, ας πω δυο πραγματάκια γενικότερα, σε περίπτωση που ενδιαφέρουν οποιονδήποτε.

[cliche]

Είμαι επιμελητής της ομάδας του Better Call Saul στο xsubs. Εκτός από αυτό, είμαι φοιτητής, ζω στην Ελλάδα με όσα αυτό συνεπάγεται, ενώ υπάρχουν πολλά ακόμα πράγματα και ρόλοι που με χαρακτηρίζουν. Το να βγάλω τους υπότιτλους κάθε βδομάδα δεν είναι από τις πρώτες μου προτεραιότητες και ούτε πρόκειται να γίνει.

[/cliche]

Με τα υπόλοιπα παιδιά από την ομάδα έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία χωρίς πίεση. Λειτουργούμε χαλαρά, μα έχουν πάντα έτοιμα τα κομμάτια τους μέχρι την Παρασκευή το βράδυ. Από την πλευρά μου θέλω γύρω στις 5 ώρες δουλειάς, αφού έχουν παραδώσει, για να βγάλω το επεισόδιο. Δεν είναι ώρες που βρίσκω εύκολα, αλλά προσπαθώ να τελειώνω μέχρι την ημέρα που βγαίνει το επόμενο.

Στο xsubs γενικώς δεν κοιτάζουμε την ποιότητα ή τη δημοτικότητα μιας σειράς για να ξεκινήσουμε τη μετάφρασή της. Κοιτάζουμε μόνο εάν μας ελκύει η σειρά για να αποφασίσουμε αν θα ασχοληθούμε μαζί της. Το πόσοι είμαστε σε κάθε ομάδα δεν αποτελεί συνάρτηση του πόσο γρήγορα θα έχουμε έτοιμους τους υπότιτλους, από τη στιγμή που η τελική διανομή του υπότιτλου βρίσκεται εξολοκλήρου στο χέρι του επιμελητή. Εκείνος ορίζει τη διορία και αποφασίζει πόσο σύντομα θέλει να ολοκληρώνεται η δουλειά. Άλλοι πιέζουν περισσότερο, άλλοι λειτουργούν πιο χαλαρά. Επομένως, εάν υπάρχουν αξιόλογες σειρές που μένουν αμετάφραστες, ο λόγος είναι ότι δεν έχει βρεθεί μεταφραστικό δυναμικό που να ενδιαφέρεται να τις αναλάβει.

Εάν προσπαθείτε να υποβάλετε υπότιτλους στο xsubs και δεν τα καταφέρνετε, ο λόγος δεν είναι οι κλίκες, αλλά ότι έχουμε συγκεκριμένους κανόνες και διαδικασίες που πρέπει να πληρούνται για να ανέβουν οι υπότιτλοι στο σάιτ. Όχι πως κι εμείς δεν έχουμε εσωτερικά προβλήματα και διαφωνίες σε σχέση με την πολυπλοκότητα και τις συνέπειες αυτών, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι είναι τα πράγματα αυτή τη στιγμή.

Προσωπικά δε ζήτησα ποτέ από κανέναν να με ευχαριστήσει για τον υποτιτλισμό. Είναι ένα όμορφο χόμπι που προφανώς ήδη μας ευχαριστεί, όσους έχουμε το μικρόβιο να ασχολούμαστε μαζί του. Αν σας αρέσει η δουλειά μας, έχετε τη δυνατότητα να την αξιοποιείτε μόλις είναι διαθέσιμη. Αν βιάζεστε, υπάρχουν πάντα και οι αγγλικοί υπότιτλοι. :)

• Like 15

Αψογος να στε καλα φίλε μου συνεχιστε την καλή δουλειά και πάτε όσο πιο χαλαρά γίνεται. Αρκετο άγχος έχουμε στην καθημερινότητα μας δεν χρειάζεται ακόμα ενα. Μην ακούτε τον καθένα που δεν έχει προσφέρει απολύτως τίποτα αλλά μόνο να κατηγορεί ξέρει. Θα έχετε αρκετούς τέτοιους είναι κρίμα αλλά απλά αγνοήστε τους.

• Like 4

Εντάξει κι εγώ είμαι φαν της σειράς Fargo και μπαίνω δυό τρείς φορές την ημέρα στο xsubs να δω άν υποτιτλίστηκε η 3η σαιζόν απο την στιγμή όμως που ξέρουμε τι παίζεται με τους υπότιτλους και το πώς βγαίνουν απο την ''τρέλα'' - αγάπη -''αρρώστια'' κάποιων που έχουν για το αντικείμενο δεν έχω κανένα δικαίωμα να γκρινιάξω η να πώ το

παραμικρό για κανέναν το μόνο που έχω να κάνω είναι να κάνω υπομονή και να περιμένω απο την στιγμή που δεν μπορώ να κάνω κάτι απο την πλευρά μου,παιδιά συνεχίστε να κάνετε αυτό που ξέρετε πάντα θα υπάρχουν  στην ζωή μας και οι κακοήθεις που στην τελική νομίζω πως μας ''εφοδιάζουν'' με περισσότερο πείσμα για να

προχωράμε μπροστά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...