Heybro Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 ΟΚ, απλά σε εμένα έκανες παράθεση. Οχι δεν έκανα κάπου παράθεση στο πρώτο ποστ που έκανα κάπου μπερδεύτηκες. ποια αξια μωρε; στο fargo και στο beter call saul που χρειαζονται δεν κανουν τπτ! πανε και βγαζουν για το φλας ας πουμε που το βλεπεις και χωρις! addict3d guys και αγγλικοι κι εχετε το κεφαλι σας ησυχο! Στο flash μπορεί να μεταφράζουν 20 άτομα. Στο Fargo better call Saul 5. Για κάποιο λόγο αργούν. Δεν θα τους την πούμε κιόλας λίγο σεβασμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 ναι, ειναι κι αυτο, καλα μωρε δεν τους την λεμε, το παραπονο μας εκφραζουμε, ωχου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 ναι, ειναι κι αυτο, καλα μωρε δεν τους την λεμε, το παραπονο μας εκφραζουμε, ωχου Να εκφράζουμε παράπονα αλλά στο Netflix στο cosmote tv στη Nova που τα σκαμε κάθε μήνα. Όχι σε κάποιους που φτιάχνουν κάτι αφιλοκερδώς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 ωπα κατσε, σταση γιατι πολλα ειπες/εγραψες-πηρες φορα οταν ο ολλανδος, σουηδος, γαλλος, δανος, νορβηγος μεταφραζουν το επεισοδιο της ημερας λιγες ωρες μετα: http://www.addic7ed.com/serie/Better_Call_Saul/3/3/Sunk_Costs δεν δεχομαι να βγαινει ο καθυστερημενος πανιβλακας ο ελληναρας να ποσταρει της προηγουμενης εβδομαδας επεισοδιο και να κοκορευεται κιολας περιμενοντας τις ευχαριστιες, σκ@τ@ να φαει ρε, ποτε μην σωσει και το κανει ετσι οπως το κανει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Για αυτό γράφω ελπίζω να τους αργουνε 2 3 μήνες μπας και εκτιμήσουν τίποτα άνθρωποι όπως εσύ. Κρίμα να υπάρχει τέτοιο σκεπτικό. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Εγώ λέω να έρθουν και να σου ζητήσουν και ταπεινά συγγνώμη γιατί δεν έκαναν άμεσα την τσάμπα δουλειά για να δεις εσύ στον καναπέ σου τη σειρά... Ρε είστε καθόλου καλά μερικοί? 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 ρε δεν μας εξυπηρετει η σουπερ ντουπερ δουλεια τους, στα παπακια μας ειπαμε, βγαλουν δεν βγαλουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snake_plissken2112 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Μπορείτε βέβαια, θα πώ εγώ, να εκτοπίσετε τον ''καθυστερημενο πανιβλακα ελληναρα'' και να ασχοληθήτε και 'σείς με το σπόρ, έτσι? Για να τους έχετε στην ώρα σας και να μην αναγκάζεστε να περιμένετε ή να πληρώνεται τα οτετιβις κτλ... καθότι βέβαια και ''καθυστερημενος πανιβλακας'' ο μέσος υποτιτλιστής ''ελληνάρας'', δεν θα είναι δύσκολο να του δείξετε πως γίνεται σωστά και άμεσα η δουλειά (y) περιμένω λοιπόν και γώ νέα ταλέντα να ξεπηδήσουν στον υποτιτλισμό από το καλοκαίρι, που θα σκάνε got κτλ και δε θα συμμαζεύεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 καλα το got και η κουτση μαρια θα τρεχει να προσφερθει γιατι θα χαιρεται οταν βλεπει ολος ο ντουνιας απο κατω το ονομα της αρα μηπως δεν το βλεπει πολυς λαος τελικα το fargo & το BCS εξου και δεν υπαρχει προσφορα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Μπορείτε βέβαια, θα πώ εγώ, να εκτοπίσετε τον ''καθυστερημενο πανιβλακα ελληναρα'' και να ασχοληθήτε και 'σείς με το σπόρ, έτσι? Για να τους έχετε στην ώρα σας και να μην αναγκάζεστε να περιμένετε ή να πληρώνεται τα οτετιβις κτλ... καθότι βέβαια και ''καθυστερημενος πανιβλακας'' ο μέσος υποτιτλιστής ''ελληνάρας'', δεν θα είναι δύσκολο να του δείξετε πως γίνεται σωστά και άμεσα η δουλειά (y) περιμένω λοιπόν και γώ νέα ταλέντα να ξεπηδήσουν στον υποτιτλισμό από το καλοκαίρι, που θα σκάνε got κτλ και δε θα συμμαζεύεται Για να είμαι ειλικρινής, τη 2η σεζόν του Fargo την είχα υποτιτλίσει μόνος μου στα ελληνικά γιατί το είχα καημό για τη συλλογή μου. Όσες φορές και να προσπάθησα να το ανεβάσω στα γνωστά sites, μονίμως έτρωγα άκυρο. Γιατί άραγε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Για να είμαι ειλικρινής, τη 2η σεζόν του Fargo την είχα υποτιτλίσει μόνος μου στα ελληνικά γιατί το είχα καημό για τη συλλογή μου. Όσες φορές και να προσπάθησα να το ανεβάσω στα γνωστά sites, μονίμως έτρωγα άκυρο. Γιατί άραγε; Παντού υπάρχουν οι κλίκες φίλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sazerac Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 α πάτρικ παλικάρι μου, τώρα πρόσεξα το Nickname. Εσύ που έκραζες στο Xsubs ότι αργούν να βγάλουν υπότιτλους για το better call saul και μάλιστα για το 1ο επεισόδιο που ήταν μέσα στις γιορτές. Στα παράπονα και στην ειρωνεία πρώτος ήσουν. Για πήγαινε βοήθα τους ρε μάγκα να σε δούμε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 χαχα ναι, τους ειδα και στο 2ο επεισοδιο τι καναν, ειχαμε δει το 3ο (!!!), ειχαμε πεσει και για νανι και μετα βγαλαν για το 2ο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sazerac Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 ακου λιγο πιτσιρικα, γιατι δεν φαινεσαι πολυ ωριμος, αυτο που κανουν ειναι εθελοντισμος, δεν τους πληρωνει κανεις, οποτε θα τα βγαζουν όποτε θελουν και άμα θέλουν. Να λες ευχαριστώ γιατί αν δεν υπήρχαν αυτοί, δεν θα υπήρχαν υπότιτλοι. Και καλά εσύ είσαι αγγλομαθής, τα βλέπεις με αγγλικούς, αλλά άλλους τους σκέφτεσαι που δεν ξέρουν αγγλικά; α, παρεμπιπτόντως, αφού ξέρεις αγγλικά και δεν έχεις θέμα να το βλέπεις με αγγλικούς, γιατί να μπεις εκεί μέσα και να κράξεις; Αφού είσαι μάγκας και ωραίος και τα βλέπεις τη μέσα που βγαίνουν χωρίς να εξαρτάσαι από αυτούς, τι σε κόφτει πότε το έβγαλαν;; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 1) μα δεν υπαρχουν ουτε αυτοι, ουτε βγαζουν υποτιτλους, αυτο λεμε, τι δεν καταλαβαινεις; 2) μακαρι να ημουνα πιτσιρικας, να μου στειλεις διευθυνση να σου στειλω λελουδια 3) γιατι πετανε κατι αμερικανιες σε αυτα τα δυο ειδικα που δεν τις πιανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα