Προς το περιεχόμενο

Fargo - FX

NoisePollution

Προτεινόμενες αναρτήσεις

H σειρά είναι γεμάτη ατάκες, οι χαρακτήρες είναι ντυμένοι με αυτό το weirdo black humor, το σενάριο (χαρακτηριστικό του φάργκο) δεν ξέρεις από που θα σου έρθει, σκηνοθεσία - φωτογραφία.

Ξέχασες το sound track

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 638
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

^Το είχα γράψει, και μετά κοιτάω 2 ποστ παραπάνω και παρατηρώ πως έχω γράψει τα ίδια με κάποιον άλλο, και το έσβησα για να το παίξω πρωτότυπος! :D

• Like 1

Η μισή Αμερική λόγω θεαματικότητας ή έχουν βάλει κάποιο poll για το ποιο είναι καλύτερο?

Η μισή Αμερική λόγω τηλεθέασης

https://en.wikipedia.org/wiki/Template:The_Walking_Dead_ratings

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Breaking_Bad_episodes

Το ποιο είναι καλύτερο είναι καθαρά υποκειμενικό. Απλά τα παραθέτω επειδή γράφτηκε ότι είναι 2nd tier φάση, ενώ τα νούμερα δείχνουν το αντίθετο.

• Super Moderators

Η μισή Αμερική λόγω τηλεθέασης

https://en.wikipedia.org/wiki/Template:The_Walking_Dead_ratings

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Breaking_Bad_episodes

Το ποιο είναι καλύτερο είναι καθαρά υποκειμενικό. Απλά τα παραθέτω επειδή γράφτηκε ότι είναι 2nd tier φάση, ενώ τα νούμερα δείχνουν το αντίθετο.

Τα νούμερα δείχνουν το πόσο δημοφιλής είναι, όχι το πόσο καλή...

• Like 1

Τα νούμερα δείχνουν το πόσο δημοφιλής είναι, όχι το πόσο καλή...

Είπαμε, το ποια είναι καλύτερη είναι υποκειμενικό.

Tier 2 φάση όμως το Walking Dead? Πάνω σε ποια λογική? Ότι το βλέπουν περισσότεροι, συνεπώς το βλέπει όλη η πλέμπα και οι λιγότεροι είμαστε ποιοτικότεροι κιετσι?

Anyway, το πηδήξαμε το thread. Over & Out από εμένα

• Super Moderators

To ποια μας αρέσει είναι υποκειμενικό...

Καλώς ή κακώς όταν μια σειρά πήζει στα βραβεία και στις υποψηφιότητες (τις μεγάλες, όχι sound και μακιγιάζ) είναι "καλύτερη" από μια άλλη που έχει μηδενικές "επιτυχίες"...

Tier 2 φάση όμως το Walking Dead? Πάνω σε ποια λογική? Ότι το βλέπουν περισσότεροι, συνεπώς το βλέπει όλη η πλέμπα και οι λιγότεροι είμαστε ποιοτικότεροι κιετσι?

Anyway, το πηδήξαμε το thread. Over & Out από εμένα

Δεν υπαρχει καν συγκριση. Το bb ειναι η καλυτερη σειρα που εχει βγει ever. Εχει παρει απειρα βραβεια,τα καλυτερα reviews(ratings). Ακομα και ο antony hopkins εστειλε επιστολη στον bryan cranston συγχερωντας τον για την εκπληκτικη ερμηνεια του(ποιος αλλος ηθοποιος πεταει τον εγωισμο του να το κανει αυτο)... Ειναι καλυτερη σε story,ερμηνειες,cinematography,μουσικη, σκηνοθεσια,παραγωγη... Βασικα πιο ευκολο ειναι να πεις τι καλυτερο εχει το wd απο το bb,γιατι η λιστα ειναι κενη.

offtopic ended.

• Like 1

• Super Moderators

Ακομα και ο antony hopkins εστειλε επιστολη στον bryan cranston συγχερωντας τον για την εκπληκτικη ερμηνεια του(ποιος αλλος ηθοποιος πεταει τον εγωισμο του να το κανει αυτο)...

Coral?

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Εξαιρετικος και ο δευτερος  κυκλος  σε ολα τα επιπεδα ,ερμηνειες ,παραγωγη ,διαλογοι ,cast .Aν δεν ειχε και τις μπουρδες με τα ουφο   δεν  καταλαβα τι νοημα ειχαν  θα μιλαγαμε για αριστη σειρα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Για όποιον δεν βρήκε τα connections που είχε το επεισόδιο με την 1η season, πέρα από το προφανές σκηνικό στην αρχή του επεισοδίου (εγώ έχασα τα περισσότερα - αν και για το πρώτο ήμουν σίγουρος ότι υπήρχε σύνδεση αλλά δε μπορούσα να θυμηθώ):

care to explain a little? παει και κανας χρονος που ειδα την πρωτη σεζον.

In other words, μολις τελειωσα τη δευτερη σεζον (λογω μετεγκαταστασης ειχα λιγο πηξιμο και πολλα αλλα κατα νου).

εξαιρετικη θα ελεγα, ισαξια με την πρωτη. με χαλασε λιγο

το σκηνικο με τους εξωγηινους (δεν το πολυκαταλαβα να πω την αληθεια)

, αλλα οι χαρακτηρες ηταν πολυ καλοι, το black humor στ καλυτερα του. εξαιρετικο με μια λεξη. ανετα το βαζω στα top 3 tv-shows μου.

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Κορφαίο.

Η εισαγωγή στο επεισόδιο 7 με το Locomotive Breath των Jethro Tull ήταν για μένα το highlight της σειράς.

Τα σέβη μου στην Kirsten Dunst και τον Jesse Plemons. Φοβερή δουλειά.

Δεν κατάλαβα αυτή τη μλκ με τα ufo.

Και του χρόνου παιδιά.

Υ.Γ. Καλά δεν θα παραξενευόμουν καθόλου αν όλα αυτά με τα ufo τα βάλανε για να γράφουμε "δεν κατάλαβα αυτή τη μλκ με τα ufo".  :lol: 

Κορφαίο.

Η εισαγωγή στο επεισόδιο 7 με το Locomotive Breath των Jethro Tull ήταν για μένα το highlight της σειράς.

Τα σέβη μου στην Kirsten Dunst και τον Jesse Plemons. Φοβερή δουλειά.

Δεν κατάλαβα αυτή τη μλκ με τα ufo.

Και του χρόνου παιδιά.

Υ.Γ. Καλά δεν θα παραξενευόμουν καθόλου αν όλα αυτά με τα ufo τα βάλανε για να γράφουμε "δεν κατάλαβα αυτή τη μλκ με τα ufo". :lol:

Μάλλον τρολιά και σαρκασμός της εξωγηινολατρείας της τότε εποχής.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...