Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Κι εμένα μου άρεσε πολύ το κλείσιμο της season. Που στο σύνολό της ήταν υπέροχη. Το μόνο που λίγο με χάλασε ίσως ήταν η απεικόνισης της... δαιμονοποίησης του Hanzee στις περισσότερες σκηνές του (που τελικά κάποιες βέβαια ήταν στο μυαλό της Peggy). Ωστόσο, Peggy και Lou όντως έκλεψαν την παράσταση και πάλι, με τον Milligan να είναι αρκετά κοντά επίσης με την άδοξη κατάληξη του χαρακτήρα του, εκεί που οραματιζόταν βασίλειο και κυριαρχία στο Fargo. Κρίμα για τον Ed, που ακόμα και στο τέλος ακούει την Peggy σε παραλήρημα. Επίσης, νομίζω ότι προτιμώ την εξήγηση που έδωσαν για τα σύμβολα στο γραφείο του Hank, από μια σύνδεση με εξωγήινους. Για όποιον δεν βρήκε τα connections που είχε το επεισόδιο με την 1η season, πέρα από το προφανές σκηνικό στην αρχή του επεισοδίου (εγώ έχασα τα περισσότερα - αν και για το πρώτο ήμουν σίγουρος ότι υπήρχε σύνδεση αλλά δε μπορούσα να θυμηθώ): 1. Τα παιδιά που παίζουν baseball στο γήπεδο που παρακολουθεί ο Hanzee και συνεννοούνται με νοηματική είναι (πιθανότατα) οι Mr. Numbers και Mr. Wrench. 2. Το νέο όνομα του Hanzee, Tripoli, και αυτά που λέει στον τύπο που τη δίνει τη νέα ταυτότητα, παραπέμπουν στον mob boss του Fargo, Moses Tripoli (το wiki άρθρο από ό,τι βλέπω έχει ενημερωθεί και πλέον δείχνει τον Hanzee στο σχετικό link - χθες είχε τη φωτο από την πρώτη season, όπως φαίνεται στο κέντρο της φωτό εδώ. Κάπως κρίμα που θα χρειαστεί να περιμένουμε τόσο πολύ για την 3η season. Αλλά μου αρκεί να την προετοιμάσουν με τον ίδιο ζήλο και με την εμπειρία που έχουν από τις δύο προηγούμενες. 6
Haris San Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Και μενα μου αρεσε το τελος. Δεν βαλαν πολλες υπερβολες και τελειωσε ετσι οπως θα τελειωνε μια αληθινη ιστορια, οπως λεει και στην αρχη υποτιθεται οτι ειναι αληθινη ιστορια. Επισης η φαση με τους εξωγηινους γι αυτο μπηκε, επειδη εκει περα εχουν πολλες καταγγελιες για ufo κτλ οτι βλεπουν στον ουρανο να φωτιζει τα καταγγελνουν, ειδικα σε εκεινη την εποχη και γι αυτο το λογο το αφησαν ως εκει και δεν το προχωρησαν παραπανω. παντως εκει με τον miligan που τον γειωσε o αλλος, νομιζα οτι θα τον σκοτωσει αλλα τελικα φλωρεψε gg wp αντε να δουμε για season 3
Kasrith Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Κρίμα για τον Ed, που ακόμα και στο τέλος ακούει την Peggy σε παραλήρημα. Ίσως και όχι τόσο κρίμα πάντως, γιατί επιτέλους κατάλαβε ότι "we're not going to make it" ή κάτι τέτοιο που της είπε. Κατάλαβε ο κακομοίρης ότι οι 2 τους θέλουν διαφορετικά πράγματα και ότι δεν συμβαδίζουν. Κρίμα που χρειάστηκε σφαίρα να το καταλάβει, αλλα κάλλιο αργά παρά ποτέ που λένε 1
Zus Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Η σειρά είναι διαμάντι. Στο πάνθεον του Plex μου μαζί με True Detective 1, Walking Dead, Game of Thrones και Breaking Bad Χάρηκα ιδιαιτέρως μόλις έμαθα ότι ετοιμάζεται 3η σαιζόν και είμαι σίγουρος ότι θα είναι και αυτή το ίδιο εκπληκτική με τις άλλες 2 1
4saken Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Αδικεις τις υπολοιπες σειρες οταν βαζεις και Walking Dead 10
simaras Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Αδικεις τις υπολοιπες σειρες οταν βαζεις και Walking Dead + άπειρο 1
Zus Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Αδικεις τις υπολοιπες σειρες οταν βαζεις και Walking Dead Καθόλου. Προσωπικά μου αρέσει περισσότερο το Walking Dead από το Breaking Bad κι ας είμαι μειοψηφία σε αυτό ξεκάθαρα. Υποκειμενικά είναι αυτά.
timon92 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Καθόλου. Προσωπικά μου αρέσει περισσότερο το Walking Dead από το Breaking Bad κι ας είμαι μειοψηφία σε αυτό ξεκάθαρα. Υποκειμενικά είναι αυτά. ξεκάθαρα αντικειμενικά δεν γίνετε αυτό 5
forest66 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 άριστη σεζόν! τρομερή σκηνοθεσία φωτογραφία μουσικη. η ιστορία εξελίσσεται υπνωτικά μπορώ να πω. δεν έχεις πάρει χαμπαρι πως τελείωσε. σαφώς ανώτερη από την πρώτη. βρίσκω τους χαρακτήρες πιο ενδιαφέροντες και το θέμα είναι ότι ισχύει για όλους. όλοι είναι άρτιοι για το ρόλο τους. φυσικά και το καστ έκανε τρομερή δουλειά. μερικά "σκοτεινά" σημεία μπορείς να βρεις στην πλοκή πχ sci-fi scene αλλά δένει τόσο πολύ στην ατμόσφαιρα που το χαίρεσαι. αν μερικοί το βρήκαν βαρετό... σίγουρα δεν θα έχουμε τις ίδιες αγαπημένες σειρές ... δεν γίνετε! must see του 2015 2
Zus Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 ξεκάθαρα αντικειμενικά δεν γίνετε αυτό Θες να μου εξηγήσεις πώς ακριβώς είναι αντικειμενικό το τι θα μου αρέσει εμένα περισσότερο να δω?
timon92 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Θες να μου εξηγήσεις πώς ακριβώς είναι αντικειμενικό το τι θα μου αρέσει εμένα περισσότερο να δω? είσαι αντικειμενικά κακόγουστος
Haris San Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Καθόλου. Προσωπικά μου αρέσει περισσότερο το Walking Dead από το Breaking Bad κι ας είμαι μειοψηφία σε αυτό ξεκάθαρα. Υποκειμενικά είναι αυτά. Το walking dead δεν θεωρειται καν μεσα στις καλυτερες σειρες, ειναι 2nd tier οπως λεμε στο csgo ή lol για τις ομαδες... Αλλα ομως το διατυπωσες σωστα "για σενα ειναι καλυτερο το walking dead απο το bb, αλλα δεν σημαινει οτι ειναι" αποδεχτη η αποψη σου.
Zus Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 είσαι αντικειμενικά κακόγουστος Μου έκανε τα μούτρα κρέας το επιχείρημά σου! Το walking dead δεν θεωρειται καν μεσα στις καλυτερες σειρες, ειναι 2nd tier οπως λεμε στο csgo ή lol για τις ομαδες... Αλλα ομως το διατυπωσες σωστα "για σενα ειναι καλυτερο το walking dead απο το bb, αλλα δεν σημαινει οτι ειναι" αποδεχτη η αποψη σου. Η μισή Αμερική και βάλε διαφωνεί με την άποψή σου, αλλά δεν παύει να είναι η αποψή σου και φυσικά όπως και εσύ ανέφερες, είναι απολύτως σεβαστή.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Η μισή Αμερική λόγω θεαματικότητας ή έχουν βάλει κάποιο poll για το ποιο είναι καλύτερο? Κακά τα ψέματα, όπως λένε και στην Αμερική το BB ήταν η σειρά που τους έκανε να σταματήσουν να μιλάνε συνέχεια για το Wire 1
liopyr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Φοβερή σεζόν, καλύτερη της πρώτης. Δεν καταλαβαίνω που βαρεθήκατε κάποιοι. H σειρά είναι γεμάτη ατάκες, οι χαρακτήρες είναι ντυμένοι με αυτό το weirdo black humor, το σενάριο (χαρακτηριστικό του φάργκο) δεν ξέρεις από που θα σου έρθει, σκηνοθεσία - φωτογραφία. Προσπαθώ να σκεφτώ ένα αρνητικό και δεν τα καταφέρνω. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα