Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 638
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάτι μου λέει στο τελευταίο επεισόδιο ο Hanzee θα πάρει το μέρος των Ted,Peggy

και μαζί θα σκοτώσουν τον Lou Solverson..

Ο λου δεν πεθαινει καθως ο χαρακτηρας υπαρχει στην 1η σεζον, η οποια διαδραματιζει γεγονοτα τα οποία έπονται χρονολογικα.

Δημοσ.

Σχετίζεται δηλαδή το story της 2ης σεζόν καθόλου με το χαρακτήρα που έπαιξε στη 1η (εκτός από τον Lou);

WTF?!

Απο αυτό το σχόλιο κατάλαβα ότι είναι ο ίδιος χαρακτήρας... Πως πέρασαν 9 επς χωρίς να το πάρω χαμπάρι;; Που το καταλάβατε όλοι;

Δημοσ.

WTF?!

Απο αυτό το σχόλιο κατάλαβα ότι είναι ο ίδιος χαρακτήρας... Πως πέρασαν 9 επς χωρίς να το πάρω χαμπάρι;; Που το καταλάβατε όλοι;

Δεν θυμάσαι το όνομα της αστυνομικού από την 1η σεζόν;

Δημοσ.

WTF?!

Στα τελευταία επεισόδια το πήρα χαμπάρι που λέγαν για Sioux Falls, το συνέδεσα με τη συζήτηση που είχαν κάνει για Massacre στο Sioux Falls στη 1η σεζόν, αλλά δεν θυμόμουν καλά πως λεγόταν ο αστυνομικός. Και απο το σχόλιο του Praetorian το επικύρωσα.

Δεν θυμάσαι το όνομα της αστυνομικού από την 1η σεζόν;

Molly Solverson λεγόταν και ο αστυνομικός που βλέπουμε τώρα στη δεύτερη είναι ο πατέρας της, Lou Solverson.

Δημοσ.

Στα τελευταία επεισόδια το πήρα χαμπάρι που λέγαν για Sioux Falls, το συνέδεσα με τη συζήτηση που είχαν κάνει για Massacre στο Sioux Falls στη 1η σεζόν, αλλά δεν θυμόμουν καλά πως λεγόταν ο αστυνομικός. Και απο το σχόλιο του Praetorian το επικύρωσα.

Molly Solverson λεγόταν και ο αστυνομικός που βλέπουμε τώρα στη δεύτερη είναι ο πατέρας της, Lou Solverson.

ω ναι!! πως μου ξέφυγε αυτό?? νόμιζα πως αυτή η σεζόν είναι ανεξάρτητη από την περσινή!!

Δημοσ.

Eh guys τι εγινε εδω?  :-D  Νομιζα οτι ηταν γνωστο αυτο πριν την αρχη της σεζον. Το ειχαν πει ξεκαθαρα αν θυμαμαι καλα.

Δημοσ.

Eh guys τι εγινε εδω?  :-D  Νομιζα οτι ηταν γνωστο αυτο πριν την αρχη της σεζον. Το ειχαν πει ξεκαθαρα αν θυμαμαι καλα.

Απο το 8ο και μετά άρχισα να βλέπω όλα τα επεισόδια της 2ης. I am late to the party, i know :P

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ να πω την αλήθεια περίμενα να δούμε και

Malvo να μπλέκεται κάπως στα γεγονότα που οδήγησαν στο Sioux Falls massacre

Δημοσ.

WTF?!

Το ειχα κανει κ εγω comment και το εξηγησα οταν ηταν περιπου στο 2-3 επισοδειο ακομα...Αλλοι το ηξεραν και πιο νωρις κιολας

http://www.insomnia.gr/topic/514425-fargo-fx/?p=54398262

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To be fair,

ίσως φταίει το ότι δεν έψαχνα να μάθω τίποτα για την 2η σεζόν πριν αρχίσει. Ήθελα να την ξεκινήσω χωρίς να γνωρίζω κάτι για την σεζόν. Ακόμα και το time period άργησα να καταλάβω ότι ήταν πιο παλιό και το διαπίστωσα απο τα αμάξια κτλ :P

Πάντως, γίνεται αναφορά και στο βλάκα detective Ben Schmidt στην πρώτη σεζόν :-D

CSR-fK-UsAA_tkp.jpg

c7fd8863fad94206c20b6c1557aa3500.jpg

Για την 3η σεζόν

Αν δεν γίνεται σε κάναν άλλον πλανήτη ξερωγω έτσι πως το πάνε, εύκολα γίνεται με κεντρικό χαρακτήρα την κόρη του Gus (Colin Hanks) απο την 1η σεζόν

Επεξ/σία από Kasrith
  • Like 2
Δημοσ.

Πάντως, για την 3η σεζόν

Αν δεν γίνεται σε κάναν άλλον πλανήτη ξερωγω έτσι πως το πάνε, εύκολα γίνεται με κεντρικό χαρακτήρα την κόρη του Gus (Colin Hanks) απο την 1η σεζόν

Εγω νομιζω οτι το εχουν βαλει επειδη απειρες φορες εχουν γινει καταγγελιες για ιπταμενους δισκους σε κατι τετοιες μικρες πολεις. Στην Αλασκα ολο τετοια γινονται.... Οποτε σιγουρα θα υπηρχε στο Fargo κανενα τετοιο περιστατικο που ελεγε καποιος οτι ειδε ιπταμενο δισκο και το βαλαν μεσα για περισσοτερο "ρεαλισμο" οτι και καλα λεει τα γεγονοτα ετσι οπως εγιναν... Δεν νομιζω να το τραβηξουν με απαγωγες κτλ παει αλλου η δουλεια (sci-fi), αλλαζει τελειως το υφος που εχει δωσει ως τωρα...

• Like 1
Δημοσ.

μπα

επειδη μας εχει δειξει εως τωρα οτι η σειρα δεν μασαει τα απαυτα της, δεν θα μου κανει καμια εκπληξη αν εμφανιστει κανας τετοιος δισκος και παρει την πεγκυ και τον μπατσο και τελειωσει ετσι :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...