gavros10 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δεν εχω γελασει περισσοτερο με επεισοδιο αυτη την σεζον 1
Haris San Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δεν εχω γελασει περισσοτερο με επεισοδιο αυτη την σεζον Τι εννοεις?
gavros10 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Τι εννοεις? Δεν το λεω με κακια. Κυριολεκτικα γελασα. Εχει να κανει με το υφος της σειρας. Θα το αναπτυξω αλλη ωρα 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Κρατιέμαι να τα δω όλα μαζεμένα... 4
Haris San Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Κρατιέμαι να τα δω όλα μαζεμένα... Μολις βγει το 9 (δλδ την επομενη τριτη) μπορεις να ξεκινησεις να τα βλεπεις γιατι μεσα σε 1 βδομαδα θα βγει και το τελευταιο.. 1
Alejandro Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Κρατιέμαι να τα δω όλα μαζεμένα... Αν το είχα κάνει αυτό, πιστεύω θα τα έβλεπα όλα την ίδια μέρα! 1
Haris San Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Αν το είχα κάνει αυτό, πιστεύω θα τα έβλεπα όλα την ίδια μέρα! χαχαχα καλυτερα να βλεπεις 1 επισοδειο καθε βραδυ γιατι αλλιως rip
Kasrith Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Μακάρι να το χα κάνει και εγώ αυτό αλλα με το Fargo δεν αντέχω να περιμένω
thomasG4 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Κρατιέμαι να τα δω όλα μαζεμένα... Και εγώ κρατήθηκα μέχρι που βγήκε το τελευταίο επεισόδιο. Διάβασα διθυράμβους και δεν άντεξα. Τρελή επικούρα η καινούρια σεζόν. Δεν το περίμενα είναι η αλήθεια. btw πάει γέρασε και ο Tim McManus
Alejandro Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Εξαιρετικό και το 9ο! Ελπίζω μόνο να μην παρακάνουν το θέμα με τους εξωγήινους. Ήδη μου φαίνεται παρατραβηγμένο σε αυτό το επεισόδιο και χαλάει την εξαιρετική εικόνα της σειράς.
Moderators Praetorian Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Χαμός έγινε. Πραγματικά "σφαγή στο Sioux Falls" που περιμέναμε όλη τη season -λόγω της αναφοράς που έκανε ο Lou στην προηγούμενη. Η Peggy πάλι έκλεψε την παράσταση. "We are realised!" "She said she realised something..." και το υπέρτατο: "It's just a flying saucer, Ed. We gotta go." Πολύ ωραίο επεισόδιο, και εξελίξεις σε αρκετά μέτωπα (λογικά η γυναίκα του Lou μας αποχαιρέτησε ήδη). Και η χρήση των εξωγήινων νομίζω ότι ήταν πετυχημένη και στη σωστή "δόση". 6
thomasG4 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Η αφήγηση του Bilbo Baggins aka Martin Freeman έχει καμία σχέση με το χαρακτήρα που έπαιξε στη πρώτη σεζόν ή απλό cameo; Σχετίζεται δηλαδή το story της 2ης σεζόν καθόλου με το χαρακτήρα που έπαιξε στη 1η (εκτός από τον Lou);
Moderators Praetorian Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Υποθέτω πως όχι. Νέος ρόλος.
speedy23 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Το τερματισαν. Πραγματικα ενα υπεροχο επεισοδιο ακομα και για τα υψηλα στανταρ της σειρας περσι και ακομα περισσοτερο φετος. Απλα λατρευω πως συνδυαζουν το ολο top quality drama με το χιουμορ. Παραδειγμα στο τελευταιο επεισοδιο με το εξαιρετικο build up και ενω ξερεις τι προκειται ν'ακολουθησει να εχεις τον αλλο να λεει για κατουρημα σε νεροχυτη, συρταρι και πισινα. Τι σφαγη ηταν αυτη;! Τρομερες σκηνες στο motel. Σιγα μην σταματουσε ο Χανζι στον Ντοντ. Ολους ρε!!! Οσον αφορα το flying saucer, ναι δεν ξερω που το πανε (οχι μακρια σιγουρα αλλλα ηταν καπως η παρουσια του) αλλα πραγματικα δεν με πειραξε. Θα μπορουσαν να προσθεσουν τον Καρτμαν να υφισταται anal probe και να μην με πειραζε διοτι ειχα ευχαριστηθει αρκετα με αυτα που ειχα δει Απλα να προσθεσω οτι απ'ολα τα ατομα που ειχαν μεινει παγωτο το μονο που συμπεριφεροταν σαν να μην συμβαινει τιποτα ηταν η Πεγκυ. Χαχαχα. ΥΓ: Πειραζει που στεναχωρηθηκα λιγακι που πεθανε η μανα του Bear? Την ειχα συμπαθισει. Σχετικα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα