Kasrith Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Πολύ καλό και το 8ο αλλά να τα λέμε όλα πολύ ¨βολικό" και ανεξήγητο (μέχρι στιγμής) το γύρισμα του ινδιάνου. Δεν νομίζω "I'm tired of this life..." Όλη την σεζόν δείχνει να χει βαρεθεί την θέση του με το σοι Gerhardt. Τώρα σκότωσε 2 μπάτσους και τον μπάρμαν, και τραυμάτισε άλλους 2, τον έχουν τώρα πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες. Είναι έξυπνος - τουλάχιστον έτσι φαίνεται - και σου λέει ήρθε η ώρα να την κάνω λουις. Δεν μου φάνηκε βολικό και πρόχειρο. Αυτό εδώ ίσως να το εξηγεί πιο καλά απότι μπόρεσα εγώ https://www.reddit.com/r/FargoTV/comments/3uyeut/fargo_2x08_loplop_postepisode_discussion/cxis824 Εντωμεταξύ πριν δω το επ πάτησα στο spoiler που χεις, αλλα πρόλαβα και έκλεισα την σελίδα πριν το διαβάσω. Πάλι καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Δεν νομίζω "I'm tired of this life..." Όλη την σεζόν δείχνει να χει βαρεθεί την θέση του με το σοι Gerhardt. Τώρα σκότωσε 2 μπάτσους και τον μπάρμαν, και τραυμάτισε άλλους 2, τον έχουν τώρα πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες. Είναι έξυπνος - τουλάχιστον έτσι φαίνεται - και σου λέει ήρθε η ώρα να την κάνω λουις. Δεν μου φάνηκε βολικό και πρόχειρο. Αυτό εδώ ίσως να το εξηγεί πιο καλά απότι μπόρεσα εγώ https://www.reddit.com/r/FargoTV/comments/3uyeut/fargo_2x08_loplop_postepisode_discussion/cxis824 Εντωμεταξύ πριν δω το επ πάτησα στο spoiler που χεις, αλλα πρόλαβα και έκλεισα την σελίδα πριν το διαβάσω. Πάλι καλά Να το δεχτώ, αλλά τότε γιατί έψαχνε το αφεντικό του; Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2015 από Alejandro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Να το δεχτώ, αλλά τότε γιατί έψαχνε το αφεντικό του; Loyalty. Ήταν πάντα πιστός στην οικογένεια που τον έθρεψε, όπως ήταν και στην πατρίδα και ας τον έφτυναν οι συμπατριώτες.Ο Dodd όμως πάντα τον έχεζε, δεν του έδειχνε έστω και λίγο σεβασμό. Χαρακτηριστικό το σκηνικό που του μιλούσε ο Bear ωραία πριν κάτι επεισόδια αλλα ο Dodd του πε αστον ήσυχο, αυτός είναι δικός μου. Σαν εργάτη τον έβλεπε. Γιαυτό είχαν και την σκηνή στο μπαρ. Πριν μπει μέσα είδε την πινακίδα που λεγε ότι είχαν κρεμάσει τους ιθαγενείς. Μπαίνει μέσα, τον κοροιδεύουν, του φτύνουν το νερό, κτλ. Τους λέει ότι υπηρέτησε την πατρίδα 3 φορές, τίποτα αυτοί. Ε εκεί του γύρισε και βαρέθηκε. "I'm tired of this life". Αλλα είχε το mission του να βρει τον Dodd. Ποιός ξέρει ίσως να πίστευε ότι ο Dodd θα τον σεβόταν αφου του έσωζε την ζωή, αλλα αντί να του μιλάει ωραία τον κοροίδευε και εκείνος. "Half-breed", "mongrel", κτλ. Όχι μόνο δεν τον σέβεται, αλλα τον φτύνει ακόμα και όταν ο ίδιος ο Dodd δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του. Ίσως να έπαιξε και ρόλο το ότι ήξερε πως οι Gerhardt είχαν ξοφλήσει. Βλέπει τον 'αρχηγό' τους παράλυτο, το σοι σε πόλεμο να χάνει, και ο ίδιος πρωτοσέλιδο. Ο τύπος βαρέθηκε να πολεμάει, ειδικά επειδή έβεπε ότι πολεμούσε και δεν κέρδιζε τίποτα απολύτως. Ήθελε κάτι άλλο. Γιαυτό και το κούρεμα. Πριν καν τον πυροβολήσει το χε πάρει απόφαση να τους παρατήσει, γιαυτό της ξεκινάει την συζήτηση για κούρεμα. Αλλα ποτέ δεν του κόβεται το μαλλί, ούτε τρίχα. Ο πολεμιστής συνεχίζει, και ας μην το θελει. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Loyalty. Ήταν πάντα πιστός στην οικογένεια που τον έθρεψε, όπως ήταν και στην πατρίδα και ας τον έφτυναν οι συμπατριώτες.Ο Dodd όμως πάντα τον έχεζε, δεν του έδειχνε έστω και λίγο σεβασμό. Χαρακτηριστικό το σκηνικό που του μιλούσε ο Bear ωραία πριν κάτι επεισόδια αλλα ο Dodd του πε αστον ήσυχο, αυτός είναι δικός μου. Σαν εργάτη τον έβλεπε. Γιαυτό είχαν και την σκηνή στο μπαρ. Πριν μπει μέσα είδε την πινακίδα που λεγε ότι είχαν κρεμάσει τους ιθαγενείς. Μπαίνει μέσα, τον κοροιδεύουν, του φτύνουν το νερό, κτλ. Τους λέει ότι υπηρέτησε την πατρίδα 3 φορές, τίποτα αυτοί. Ε εκεί του γύρισε και βαρέθηκε. "I'm tired of this life". Αλλα είχε το mission του να βρει τον Dodd. Ποιός ξέρει ίσως να πίστευε ότι ο Dodd θα τον σεβόταν αφου του έσωζε την ζωή, αλλα αντί να του μιλάει ωραία τον κοροίδευε και εκείνος. "Half-breed", "mongrel", κτλ. Όχι μόνο δεν τον σέβεται, αλλα τον φτύνει ακόμα και όταν ο ίδιος ο Dodd δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του. Ίσως να έπαιξε και ρόλο το ότι ήξερε πως οι Gerhardt είχαν ξοφλήσει. Βλέπει τον 'αρχηγό' τους παράλυτο, το σοι σε πόλεμο να χάνει, και ο ίδιος πρωτοσέλιδο. Ο τύπος βαρέθηκε να πολεμάει, ειδικά επειδή έβεπε ότι πολεμούσε και δεν κέρδιζε τίποτα απολύτως. Ήθελε κάτι άλλο. Γιαυτό και το κούρεμα. Πριν καν τον πυροβολήσει το χε πάρει απόφαση να τους παρατήσει, γιαυτό της ξεκινάει την συζήτηση για κούρεμα. Αλλα ποτέ δεν του κόβεται το μαλλί, ούτε τρίχα. Ο πολεμιστής συνεχίζει, και ας μην το θελει. Το δέχομαι! Ωραία ανάλυση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 και ωραιο επεισοδιο, ανα πασα στιγμη στο τελος ελεγες καπου εδω θα κλεισει με cliffhanger για να μας αφησουν και κατι για το επομενο, αλλα εκει αυτοι, μας τα εδειξαν ολα, ουαου, τωρα μονο ο μιλιγκαν μας εμεινε; αλλο ενα επ; πεγκυ και ατακες ολα τα λεφτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δε θυμάμαι να μας έδειξε το πως βρήκαν οι αστυνομικοί την καλύβα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 ^ +1 αλλά νταξει μωρε, λεπτομερειες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Ο μαγαζάτορας ειδοποιησε την αστυνομία, οπότε προφανώς τους έδωσε και κάποιες οδηγίες - όπως έδωσε και στον Hanzee. Από ότι κατάλαβα το σπίτι ήταν κοντά σε μια λίμνη και απομονωμένο (οπότε πόσα σπίτια να είχε αυτή η λίμνη; ). Από εκεί και έπειτα είτε έψαχναν για το αυτοκίνητο του Dodd (η υπόθεση του Ed ότι θα ψάχνουν το δικό τους αυτοκίνητο αλλά όχι του Dodd δεν νομίζω ότι πολυέστεκε έτσι κι αλλιώς) είτε βρισκόταν εκεί γύρω και άκουσαν τον πυροβολισμό (του Hanzee). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Καλα ο χαρακτηρας της ξανθιας ειναι ultra psycho, αυτη την στιγμη νομιζω τα χει πιο πολυ χαμενα απ'ολους. Αμα ειχε και την σωματικη δυναμη θα πηγαινε σε rampage ξερω γω οπως ο θεουλης στην 1η σεζον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timon92 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 παιζουν πουθενα subs? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 παιζουν πουθενα subs? Προφανως για το τελευταιο μονο στα Αγγλικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timon92 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Προφανως για το τελευταιο μονο στα Αγγλικα. θα περιμενω να το δω με ελληνικα αυτο για να τα νιωσω ολα καλα γιατι βλεπω απτα κομς σας ειχε περιεργη υποθεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 To καλυτερο επεισοδιο της σεζον... ΥΓ: Η γυναικα μου νομιζε οτι οντως η ιστορια βασιζεται σε πραγματικα γεγονοτα... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 ΥΓ: Η γυναικα μου νομιζε οτι οντως η ιστορια βασιζεται σε πραγματικα γεγονοτα... αλλο ενα επ; αλλα 2 (ευτυχώς γτ δεν έχω προετοιματεί για την μετα-Fargo εποχή γμτ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Οπως εζησες και μετα την 1η, ετσι θα συνεχισεις και μετα την 2η, Κας. Keep the faith. Εξαιρετικο το επεισοδιο και μ'αρεσε που οπως εδωσε περισσοτερο χρονο στο Bear το προηγουμενο, τωρα εδωσε κάμποσο και στον Ινδιανο που φαινοταν ενδιαφερον χαρακτηρας απο την αρχη. Εσκασα στα γελια με την ατακα του Ed Hon, you got to stop stabbing him 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα