Alejandro Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Εντάξει, το σκηνικό στο χασάπικο ήταν εξαιρετικά σκηνοθετημένο! Γενικά έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στη σειρά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Καλα το cinematography δινει ρεστα. Ωραιο επεισοδιο. Ο τυπος απο το Burn Notice παιζει μια χαρα. Εκει που πηγε να βαλει βενζινη ο Σολβερσον και περιμενε στην ουρα, ο αλλος ο τυπος του ελεγε για εξωγηινους, patterns κτλ. Δευτερο mention. Για να δουμε αν το αφησουν σε teasing level και δεν θα το προχωρησουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Εκει που πηγε να βαλει βενζινη ο Σολβερσον και περιμενε στην ουρα, ο αλλος ο τυπος του ελεγε για εξωγηινους, patterns κτλ. Δευτερο mention. Για να δουμε αν το αφησουν σε teasing level και δεν θα το προχωρησουν. Δεν νομιζω να εχει καμια σχεση με το σεναριο, ειναι απλα αναφορες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δεν νομιζω να εχει καμια σχεση με το σεναριο, ειναι απλα αναφορες... Ναι εννοειται απλα αναρωτιεμαι ποσες αναφορες θα εχει ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δεν ξέρω καν αν θα ασχοληθούν με το να το "εξηγήσουν" ή να το κολλήσουν στην ιστορία Εγώ για την ώρα το βλέπω σαν παιχνίδι σε συνδυασμό με τον ισχυρισμό ότι "This is a true story" Για μένα το πάνε καλά ακόμα στη 2η season, και η σκηνοθεσία, η ιστορία και οι ερμηνείες εξακολουθούν να κινούνται σε πολύ καλά επίπεδα. Πολύ μου άρεσε η σύντομη σκηνή στο λεωφορείο με Ed και Peggy που "συζητούν" μέσα από τις εκφράσεις και τις κινήσεις τους. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timon92 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 γιατι δεν βγαζουν subs ρε γαμωτο παλι με αγγλικους θα το δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 ^ Έβγαλαν σήμερα... Πολύ ωραίο και το 3ο, απ' τις ελάχιστες σειρές που δε βαριέσαι τον αργό ρυθμό (λόγω της τέλειας σκηνοθεσίας και τους καλούς ηθοποιούς). Αντίθετα περνάει η ώρα πολύ γρήγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 καλα με τους υποτιτλους το χουν παρα@##%@#%@%^# το θεμα, οχι οτι ειναι υποχρεωμενοι προφανως, αλλα αν η σειρα δεν ειναι blockbuster τυπου homeland ή walking dead κλπ δεν παιζουν υποτιτλοι την ιδια μερα, οποτε μονη λυση οι αγγλικοι, τι να κανουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Ακομα ενα ωραιο επεισοδιο. Εξαιρετικο build up. Δεν χρειαζεται να επαλαμβανομαι για το cinematography. Μακραν οτι καλυτερο σε σειρα αυτο το καιρο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Κατι μου ειπε ενας φιλος μου και μαλλον πρεπει να ισχυει! Στην πρωτη σεζον καπου στο τελος ειπε ο πατερας της χοντρης αστυνομικου (αυτος που επαιζε και στο dexter κιολας για 1 σεζον) οτι παλιοτερα στο fargo ειχε γινει ενα bloodbath παλι... Αυτο που δειχνει τωρα στην 2η σεζον ειναι αυτο το σκηνικο! Και ο πρωταγωνιστης αστυνομικος της 2ης σεζον (patrick wilson) ειναι ο πατερας της χοντρης αλλα παλιοτερα! Και οντως το ονομα του ειναι Lou Solverson και αμα δειτε το ονομα του πατερα εκεινης ειναι Lou Solverson. Επισης ειχε πει κιολας οτι αυτος ηταν παλιοτερα αστυνομικος πριν ανοιξει το μαγαζι εκεινο.... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timon92 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Κατι μου ειπε ενας φιλος μου και μαλλον πρεπει να ισχυει! Στην πρωτη σεζον καπου στο τελος ειπε ο πατερας της χοντρης αστυνομικου (αυτος που επαιζε και στο dexter κιολας για 1 σεζον) οτι παλιοτερα στο fargo ειχε γινει ενα bloodbath παλι... Αυτο που δειχνει τωρα στην 2η σεζον ειναι αυτο το σκηνικο! Και ο πρωταγωνιστης αστυνομικος της 2ης σεζον (patrick wilson) ειναι ο πατερας της χοντρης αλλα παλιοτερα! Και οντως το ονομα του ειναι Lou Solverson και αμα δειτε το ονομα του πατερα εκεινης ειναι Lou Solverson. Επισης ειχε πει κιολας οτι αυτος ηταν παλιοτερα αστυνομικος πριν ανοιξει το μαγαζι εκεινο.... γαμησε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Κατι μου ειπε ενας φιλος μου και μαλλον πρεπει να ισχυει! Στην πρωτη σεζον καπου στο τελος ειπε ο πατερας της χοντρης αστυνομικου (αυτος που επαιζε και στο dexter κιολας για 1 σεζον) οτι παλιοτερα στο fargo ειχε γινει ενα bloodbath παλι... Αυτο που δειχνει τωρα στην 2η σεζον ειναι αυτο το σκηνικο! Και ο πρωταγωνιστης αστυνομικος της 2ης σεζον (patrick wilson) ειναι ο πατερας της χοντρης αλλα παλιοτερα! Και οντως το ονομα του ειναι Lou Solverson και αμα δειτε το ονομα του πατερα εκεινης ειναι Lou Solverson. Επισης ειχε πει κιολας οτι αυτος ηταν παλιοτερα αστυνομικος πριν ανοιξει το μαγαζι εκεινο.... Ετσι ακριβώς. Και το κοριτσάκι η κόρη του λου λέγεται molly που είναι η χοντρουλα από την πρώτη σεζόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Σιγά τα νέα, αυτά τα ξέραμε πριν μάθουμε το καστ ακόμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Σιγά τα νέα, αυτά τα ξέραμε πριν μάθουμε το καστ ακόμα. Ε ενταξει, απ'οτι φαινεται δεν το ξεραν ολοι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα