NoisePollution Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Νέα σειρά βασισμένη σε χαρακτήρες από την ταινία των Coen αλλά με νέο story. Σπουδαίο cast με Billy Bob Thornton, Martin Freeman, Bob Odenkirk κτλ. Πρεμιέρα 15 Απριλίου. Μια ψιλοσυνέντευξη. Και μερικές εικόνες: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 first look http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=uj5LRr2Zzy4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 http://www.youtube.com/watch?v=ect4dWd_C7o&list=PLIDyzBpnfjqm9iHFEWJCFqfR3KCMfBYXkhttp://www.youtube.com/watch?v=FBD-ZCiUd5A&list=PLIDyzBpnfjqm9iHFEWJCFqfR3KCMfBYXkΈχει και άλλα εδώ. υ.γ: Πείτε κάτι και εσείς. Δεν βλέπω ενθουσιασμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blu-ray Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Θα δείξει... Εμπιστευομαστε fx πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δεν ξέρω...Μόλις ακούω Fargo σκέφτομαι την αστυνομικινα. Άμα παιζει και στη σειρά η ίδια ίσως ασχοληθώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δεν ξέρω...Μόλις ακούω Fargo σκέφτομαι την αστυνομικινα. Άμα παιζει και στη σειρά η ίδια ίσως ασχοληθώ. Σαν χαρακτήρας υπάρχει, αλλά την παίζει άλλη ηθοποιός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Σαν χαρακτήρας υπάρχει, αλλά την παίζει άλλη ηθοποιός. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 IT'S HERE! https://www.youtube.com/watch?v=6jFU0r0xG_c Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 το fargo είναι από τις αγαπημένες μου ταινίες. Μιλάμε για τοπ 20 καταστάσεις.. Αναμένω με πολύ ενδιαφέρον την σειρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=rnTlfxZ_nMA 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Πρώτα reviews. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Νταξ, γέλιο ειχε αλλα η τυπισα με τα κόκκινα εχει θανατηφόρο κορμί... #tellmeyoursecretsboner.jpg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Και γάμω τα επεισόδια ήταν το πρώτο. Απίστευτος Thornton. Γαμάτη μουσική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Em_Zed Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Το να πούμε για άλλη μια φορά ότι "αυτοί οι Αμερικάνοι" ξέρουν να κάνουν τηλεόραση, θα είναι περιττό. Έχω καταλήξει στο ότι ή γουστάρουν πολύ αυτό που κάνουν ή έχουν πολλά $$$$ για να κάνουν αυτό που γουστάρουν. Όπως και να'χει, όταν το αποτέλεσμα είναι ένας 90λεπτος 'πιλότος' σαν αυτός του Fargo, δεν έχει και πολύ σημασία. Την ταινία δε την έχω δει, οπότε για 'μενα το στόρυ και οι χαρακτήρες είναι εντελώς καινούρια. Το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση, είναι πως πρωταγωνιστές και δευτεραγωνιστές είναι χαρακτήρες πολύ καλά γραμμένοι που, άσχετα με το πόσο χρόνο έχουν στην οθόνη, σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι/κάνουν πολλά παραπάνω απ'ότι δείχνουν. Όλη η πόλη δηλαδή το'χει αυτό, και την έχουν χρησιμοποιήσει πολύ έξυπνα σαν σκηνικό και backdrop για την ιστορία. Όπως πολύ έξυπνα έκαναν και το casting. Αν και μου είναι πολύ δύσκολο να βγάλω τον Dr. Watson από το πολύ γνώριμο σκηνικό του Λονδίνου, ο Martin Freeman είναι τέλειος σ'αυτό τον ρόλο. Ο τρόπος που στέκεται χωρίς να φαίνεται, οι εκφράσεις του και ο τρόπος που περπατάει, σου λένε τόσα πολλά για τον χαρακτήρα του χωρίς καν να μιλήσει. Κι όταν μιλάει καταλαβαίνεις πόσο θυμό έχει μέσα του. Απ'την άλλη, έχεις τον χαρακτήρα του Bob Thornton που είτε μιλάει είτε όχι, δε σου δίνει τίποτα. Ούτε ιστορία, ούτε background. Απλά εμφανίζεται μ'αυτό το ατυχές χτένισμα και το παγωμένο χαμόγελο, σκοτώνει κι εξαφανίζεται. Μέχρι να εξαφανιστεί βέβαια έχει περάσει μιαμιση ώρα, έχουν συμβεί τόσα πολλά που σχεδόν ξεχνάς ότι είδες μόλις το 'πρώτο' επεισόδιο. Προσωπικά, θα ήθελα να δω στη συνέχεια πώς αυτοί οι δύο χαρακτήρες μπλέκονται μεταξύ τους, αν γίνονται φίλοι ή συνεργάτες, αλλά θα είμαι εξίσου χαρούμενος αν και επόμενα επεισόδια είναι τόσο καλογραμμένα και καλογυρισμένα, τόσο εθιστικά και well-acted. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris1948 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Συμπαθητικό το πρώτο επ. πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα