Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά έκανα το εξής. Έτρεξα ένα benchmark και την ώρα που μου έδειξε 102 βαθμούς :shock: έκλεισα τον υπολογιστή από το κουμπί του τροφοδοτικού και τον ξαναάνοιξα ακαριαία. Τα BIOS μου έδειξαν 65 βαθμούς. Δεν νομίζω να έπεσε η θερμοκρασία 40 βαθμούς σε 5 δευτερόλεπτα. Επίσης η ψηκτρα τώρα που την πιάνω μου φενεται απλά χλιαρή ! ! !

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά έκανα το εξής. Έτρεξα ένα benchmark και την ώρα που μου έδειξε 102 βαθμούς :shock: έκλεισα τον υπολογιστή από το κουμπί του τροφοδοτικού και τον ξαναάνοιξα ακαριαία. Τα BIOS μου έδειξαν 65 βαθμούς. Δεν νομίζω να έπεσε η θερμοκρασία 40 βαθμούς σε 5 δευτερόλεπτα. Επίσης η ψηκτρα τώρα που την πιάνω μου φενεται απλά χλιαρή ! ! !

Φιλε απλα δεν εχει κουμπώσει η ψυκτρα καλά, βγάλτην βάλε λίγη παραπάνω πάστα και πιεσέ την να κουμπώσει καλα μετα μην φοβασε δεν σπαει η μητρικη (βαλε βεβαια κατι για στιριξη απο πισω) και μετα θα εισαι κομπλε!

Δημοσ.

Λάθος ένδειξη στο πρόγραμμα είχες.Αν είχες 65C στο bios δε βλέπω πρόβλημα.74C max temp έχει ο Α8.

Δημοσ.

Καμια φορα παιζει ρολο και η εφαρμογη της παστας, αν την απλωσουμε πρωτα και μετα κουμπωθει η ψυκτρα ειναι πιθανο να μην εφαπτεται σωστα σε ολη την επιφανεια της CPU..Πρεπει να βαζουμε ποσοτητα οση ενα μπιζελι στο κεντρο και η ψυκτρα κατευθειαν μετα απο πανω

Δημοσ.

Από την ώρα που βάρεσε 102 και το έκλεισες, μέχρι την ώρα που μπήκες ξανά σε bios και βρήκες την καρτέλα με τις θερμοκρασίες, ξέρεις πόσα δευτερόλεπτα μπορεί να πέρασαν;

Σε αυτό το χρονικό διάστημα που σταμάτησε να περνάει ρεύμα από το chipάκι, φυσικά και πρόλαβε να κρυώσει ο επεξεργαστής. Γνώμη μου πάντα..

Για να σου δώσω να καταλάβεις, στον δικό μου όταν στρεσάρω με prime και πατάω stop, πέφτει 15 βαθμούς στους πυρήνες στα πρώτα 2 sec.

Οπότε μην το αποκλείεις.

• Like 1
Δημοσ.

Κατά πάσα πιθανότητα κάτι δεν έχει γίνει σωστά στην τοποθέτηση της ψύκτρας. Η δεν πατάει καλά η δεν έχει μπει σωστά η θερμοαγώγιμη. Κουφό αλλα την προφυλακτική ζελατίνα που έχει η ψυκτρα στη βάση της την έβγαλες? :)

Δημοσ.

Σήμερα έβγαλα την μαμά ψύκτρα καθάρισα καλά τον επεξεργαστή και κούμποσα επάνο αυτήν http://www.e-shop.gr/product?id=PER.650157   Οι διαφορές ήταν απειροελάχιστές ! ! !

Κατά πάσα πιθανότητα κάτι δεν έχει γίνει σωστά στην τοποθέτηση της ψύκτρας. Η δεν πατάει καλά η δεν έχει μπει σωστά η θερμοαγώγιμη. Κουφό αλλα την προφυλακτική ζελατίνα που έχει η ψυκτρα στη βάση της την έβγαλες? :)

Προφηλακτική ζελατίνα δεν είχε απλά το ναιλον κουτάκι είχε ένα κενό σαν εξόγκομα ώστε να μην ακουμπάει η πάστα ! ! !

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.650157

Δημοσ.

Πειράζει αν βάλω από το BIOS τους ανεμιστήρες του κουτιόυ αλλά και της ψήκτρας στο φουλ; Τους έβαλα σήμερα καί είδα αρκετά μεγάλες διαφορές, ειδικά σε full load ! ! !

• 5 μήνες μετά...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα έχω και γω τον A8 και εχτές άλλαξα ψύχτρα μ' αυτή http://www.e-shop.gr/raijintek-themis-p-PER.811685

και δεν βλέπω και καμιά διαφορά θερμοκρασίες 46-60 χωρίς να κάνω τίποτα στο pc, έτρεξα και ένα prime95 για καμιά ώρα πέρασε 7-8 τεστ και το σταμάτησα η θερμοκρασίες με HWinfo και monitor ήταν σταθερά 80-85

η πάστα που μπήκε ήταν η arctic silver 5 και απλώθηκε πάνω στον Α8 να πάει παντού (θυμάμαι ο τύπος κιόλας είχε ξεχάσει να περάσει από πριν το λάμακι το κεντρικό πάνω από τις σωλήνες.....ε και το βίδωσε μετά οι θερμοκρασίες που έχω είναι καλες? υπάρχει πιθανότητα να μη πατάει καλα?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δες με την τελευταία έκδοση του amd overdrive.

η 12 δεν κάνει?

Επισκέπτης
Δημοσ.
Millennium, on 26 Jun 2014 - 12:23 AM, said:Millennium, on 26 Jun 2014 - 12:23 AM, said:

Δες με την τελευταία έκδοση του amd overdrive.

το έτρεξα κι αυτό κάπου στην 8η δοκιμή ζήτησε επανεκκίνηση και το hwmonitor μέτρησε ως 84 βαθμούς μέγιστο αν θυμάμαι καλά 

πως μεταφράζεται αυτό??

(η τελευταία έκδοση δε μ' άρεσε ιδιαίτερα με τα features αυτά και τα βίντεο βελτιώσεις αυτά για games είναι πιο πολύ, αφού έδωσε παραπάνω ευκρίνεια στο μόνιτορ λες και το έχω με hdmi καλωδιο, εγώ με lightroom/photoshop ασχολουμε)

Ξαναλέω μόλις χτές άλλαξα cooler και πρόσθεσα και τρεις ανεμιστήρες. Οι θερμοκρασίες που έχει τώρα είναι

46-60 ή καμία 55-75 μέσα στα windows χωρίς να κάνω τπτ μόνο σερφάρισμα και παράθυρο άνοιξε/κλείσε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...