Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Μόλις πριν λίγο τελείωσα την συναρμολόγηση ενός υπολογιστή. Ο επεξεργαστής μου είναι ο AMD A8 6600K. Παρατηρώ λοιπόν ότι όταν είναι σε αδράνεια η θερμοκρασία του είναι στους 43 βαθμούς περίπου. Τώρα που κάνει ενημερώσεις η θερμοκρασία ανεβένει εως και 86 βαθμούς. Είναι νορμάλ; Να τονίσω ότι έχω την μαμά ψύκτρα. Στο πλαίσιο που πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό. Τα φώτα σας παρακαλώ γιατί έχω αρχίσει και ανησυχώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! ! ! ! !

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

86 δεν νομίζω να είναι φυσιολογική χωρίς να είναι σε full load αλλά δεν ξέρουμε αν είναι αξιόπιστη και η μέτρηση με ποιο πρόγραμμα την μετράς;Το πάζλ το έφτιαξες μόνος σου ή το πλαίσιο;Πάντως αν βάλεις τίποτα που να τον ζορίζει δηλαδή θα βράζεις και το νερό σου μαζί.

Δημοσ.

86 δεν νομίζω να είναι φυσιολογική χωρίς να είναι σε full load αλλά δεν ξέρουμε αν είναι αξιόπιστη και η μέτρηση με ποιο πρόγραμμα την μετράς;Το πάζλ το έφτιαξες μόνος σου ή το πλαίσιο;Πάντως αν βάλεις τίποτα που να τον ζορίζει δηλαδή θα βράζεις και το νερό σου μαζί.

Το έκανα μόνος μου. Το πρόγραμα είναι το Speccy

Το έκανα μόνος μου. Το πρόγραμα είναι το Speccy

Δεν είναι συνέχεια 86 απλά ανεβένει από 40 μεχρι 86. Συνήθως από 55 ως 70.

Δημοσ.

Η ψύκτρα είναι κουμπωτή  με τα 4 ποδαράκια;υπάρχει περίπτωση να μην έχει κάτσει καλά;

Η ψυκτρα είναι fm2 socet. Όχι δεν υπάρχει περίπτωση.

Δημοσ.

Η ψυκτρα είναι fm2 socet. Όχι δεν υπάρχει περίπτωση.

Εντάξει δεν παίζει ρόλο το fm2 και am3 να ήταν το ίδιο θα σε ρωτούσα γιατί έχει κουμπωτές, βιδωτές, κλπ κλπ αλλα αφού είσαι κατηγορηματικά σίγουρος και παίρνεις όρκο και φιλάς σταυρό θα περιμένουμε και καμιά άλλη άποψη αλλα μάλλον θα πρέπει να τρέξεις τίποτις βαρύτερο για καμιά ώρα και μετά να μας πείς μετρήσεις και ίσως πρέπεις να σκεφτείς το ενδεχόμενο να πας σε άλλη ψύκτρα γιατί με τις στόκ οι intel κάπως την παλεύουν αλλά οι amd μάλλον τσού.

Δημοσ.

μια καλη και φτηνη επιλογη για ψυκτρα ειναι η παρακατω:

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.650134

ισως να μπορεις να βαλεις και μεγαλυτερη ψυκτρα αν επιθυμεις απλα δεν γνωριζω τις διαστασεις.

Πιστέυεις ότι θα δω μεγάλη διαφορά;;;

Δημοσ.

Στο bios τι θερμοκρασίες σου δείχνει; Με το amd overdrive τσέκαρες;

Τι ακριβώς πρέπει να κάνω νε το amd overdrive

Στο bios τι θερμοκρασίες σου δείχνει; Με το amd overdrive τσέκαρες;

Στο BIOS τώρα που έκανα επανεκίνηση μου έδειξε 56 βαθμούς

Δημοσ.

Να εγκαταστήσεις το overdrive και να δεις θερμοκρασίες και με αυτό.Μπορεί να μην έχεις πρόβλημα αν έχεις και σωστό κουτί με airflow.

Αν δεν έχεις οικονομικό θέμα μια after market θα ταν το καλύτερο βέβαια.

Δημοσ.

Να εγκαταστήσεις το overdrive και να δεις θερμοκρασίες και με αυτό.Μπορεί να μην έχεις πρόβλημα αν έχεις και σωστό κουτί με airflow.

Αν δεν έχεις οικονομικό θέμα μια after market θα ταν το καλύτερο βέβαια.Πιστεύεις ότι θα δω μεγάλη διαφορά ;;;;

Αν δεν έχεις οικονομικό θέμα μια after market θα ταν το καλύτερο βέβαια.

Πιστεύεις ότι θα δω μεγάλη διαφορά ;;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...