stoilas2312 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Καλημέρα. Μόλις πριν λίγο τελείωσα την συναρμολόγηση ενός υπολογιστή. Ο επεξεργαστής μου είναι ο AMD A8 6600K. Παρατηρώ λοιπόν ότι όταν είναι σε αδράνεια η θερμοκρασία του είναι στους 43 βαθμούς περίπου. Τώρα που κάνει ενημερώσεις η θερμοκρασία ανεβένει εως και 86 βαθμούς. Είναι νορμάλ; Να τονίσω ότι έχω την μαμά ψύκτρα. Στο πλαίσιο που πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό. Τα φώτα σας παρακαλώ γιατί έχω αρχίσει και ανησυχώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! ! ! ! !
Captain Nemo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 86 δεν νομίζω να είναι φυσιολογική χωρίς να είναι σε full load αλλά δεν ξέρουμε αν είναι αξιόπιστη και η μέτρηση με ποιο πρόγραμμα την μετράς;Το πάζλ το έφτιαξες μόνος σου ή το πλαίσιο;Πάντως αν βάλεις τίποτα που να τον ζορίζει δηλαδή θα βράζεις και το νερό σου μαζί.
stoilas2312 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 86 δεν νομίζω να είναι φυσιολογική χωρίς να είναι σε full load αλλά δεν ξέρουμε αν είναι αξιόπιστη και η μέτρηση με ποιο πρόγραμμα την μετράς;Το πάζλ το έφτιαξες μόνος σου ή το πλαίσιο;Πάντως αν βάλεις τίποτα που να τον ζορίζει δηλαδή θα βράζεις και το νερό σου μαζί. Το έκανα μόνος μου. Το πρόγραμα είναι το Speccy Το έκανα μόνος μου. Το πρόγραμα είναι το Speccy Δεν είναι συνέχεια 86 απλά ανεβένει από 40 μεχρι 86. Συνήθως από 55 ως 70.
Captain Nemo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Η ψύκτρα είναι κουμπωτή με τα 4 ποδαράκια;υπάρχει περίπτωση να μην έχει κάτσει καλά;
stoilas2312 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Η ψύκτρα είναι κουμπωτή με τα 4 ποδαράκια;υπάρχει περίπτωση να μην έχει κάτσει καλά; Η ψυκτρα είναι fm2 socet. Όχι δεν υπάρχει περίπτωση.
Captain Nemo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Η ψυκτρα είναι fm2 socet. Όχι δεν υπάρχει περίπτωση. Εντάξει δεν παίζει ρόλο το fm2 και am3 να ήταν το ίδιο θα σε ρωτούσα γιατί έχει κουμπωτές, βιδωτές, κλπ κλπ αλλα αφού είσαι κατηγορηματικά σίγουρος και παίρνεις όρκο και φιλάς σταυρό θα περιμένουμε και καμιά άλλη άποψη αλλα μάλλον θα πρέπει να τρέξεις τίποτις βαρύτερο για καμιά ώρα και μετά να μας πείς μετρήσεις και ίσως πρέπεις να σκεφτείς το ενδεχόμενο να πας σε άλλη ψύκτρα γιατί με τις στόκ οι intel κάπως την παλεύουν αλλά οι amd μάλλον τσού.
Xristaras12 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 γενικοτερα οι εργοστασιακες ψυκτρες ειναι για τα πανηγυρια. Γνωμη μου θα ηταν να αγορασεις μια αλλη. Ποιο κουτι εχεις;
stoilas2312 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 γενικοτερα οι εργοστασιακες ψυκτρες ειναι για τα πανηγυρια. Γνωμη μου θα ηταν να αγορασεις μια αλλη. Ποιο κουτι εχεις; IN WIN GRIFFIN BLACK IN WIN GRIFFIN BLACK http://www.e-shop.gr/product?id=PER.911457
Xristaras12 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 μια καλη και φτηνη επιλογη για ψυκτρα ειναι η παρακατω: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.650134 ισως να μπορεις να βαλεις και μεγαλυτερη ψυκτρα αν επιθυμεις απλα δεν γνωριζω τις διαστασεις.
stoilas2312 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 μια καλη και φτηνη επιλογη για ψυκτρα ειναι η παρακατω: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.650134 ισως να μπορεις να βαλεις και μεγαλυτερη ψυκτρα αν επιθυμεις απλα δεν γνωριζω τις διαστασεις. Πιστέυεις ότι θα δω μεγάλη διαφορά;;;
Xristaras12 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 σε σχεση με την εργοστασιακη; φυσικα.
Millennium Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Στο bios τι θερμοκρασίες σου δείχνει; Με το amd overdrive τσέκαρες; 1
stoilas2312 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Στο bios τι θερμοκρασίες σου δείχνει; Με το amd overdrive τσέκαρες; Τι ακριβώς πρέπει να κάνω νε το amd overdrive Στο bios τι θερμοκρασίες σου δείχνει; Με το amd overdrive τσέκαρες; Στο BIOS τώρα που έκανα επανεκίνηση μου έδειξε 56 βαθμούς
Millennium Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Να εγκαταστήσεις το overdrive και να δεις θερμοκρασίες και με αυτό.Μπορεί να μην έχεις πρόβλημα αν έχεις και σωστό κουτί με airflow. Αν δεν έχεις οικονομικό θέμα μια after market θα ταν το καλύτερο βέβαια.
stoilas2312 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Να εγκαταστήσεις το overdrive και να δεις θερμοκρασίες και με αυτό.Μπορεί να μην έχεις πρόβλημα αν έχεις και σωστό κουτί με airflow. Αν δεν έχεις οικονομικό θέμα μια after market θα ταν το καλύτερο βέβαια.Πιστεύεις ότι θα δω μεγάλη διαφορά ;;;; Να εγκαταστήσεις το overdrive και να δεις θερμοκρασίες και με αυτό.Μπορεί να μην έχεις πρόβλημα αν έχεις και σωστό κουτί με airflow. Αν δεν έχεις οικονομικό θέμα μια after market θα ταν το καλύτερο βέβαια. Πιστεύεις ότι θα δω μεγάλη διαφορά ;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα