DiamadisT Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Καλημέρα σας, Τα τελευταία 4 χρόνια έχω μια 27άρα 1920χ1080 ΤΝ panel στην οποία δουλεύω (software developing κυρίως). Δεν παίζω παιχνίδια ούτε βλέπω ταινίες κτλ στο pc. Την περασμένη βδομάδα χάλασε, οπότε είμαι σε αναζήτηση νέας οθόνης. Έχω καταλήξει στα παρακάτω δυο setup και θα ήθελα γνώμες από κάποιον που έχει χρησιμοποιήσει/δουλέψει παρόμοια setup: Πρώτη επιλογή είναι να πάρω μια Dell U2713HM. Ίδιες ίντσες αλλά πολύ καλύτερη ανάλυση από την οποία θα κερδίσω λίγο παραπάνω χώρο. (IPS Panel 27" 2560x1440) Η δεύτερη επιλογή είναι να αγοράσω 2x Dell U2414H. Το καινούργιο 24άρι monitor της Dell με τα 6 χιλιοστά bezel που προωθούν για multiple monitor setups. (IPS Panel 23.8" 1920x1080) Από άποψη ποιότητας απεικόνησης υπάρχει διαφορά μεταξύ των U2713HM και U2414H? Αν ναι είναι τόσο αισθητή ώστε να αποτελέσει παράγοντας επιλογής; Τέλος GPU έχω μια nvidia 9800GT η οποία έχει δυο DVI dual link. Αν αγοράσω τις 2 U2414H που έχουν μόνο 2xHDMI και 2xDisplayPort θα έχω πρόβλημα να τις συνδέσω με καλώδια DVI->HDMI; Το daisy chaining που υποστηρίζουν οι οθόνες μέσω DP 1.2 υποθέτω προυποθέτει και σύνδεση DP της πρώτης οθόνης με το pc. Υπάρχει κάτι το οποίο χάνω αν δεν αγοράσω νέα GPU για το daisy chanining και συνδέσω με τα δυο καλώδια τις οθόνες στην GPU που έχω ήδη; Ευχαριστώ πολύ, Διαμαντής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα