aglaia sabaku Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Λοιπον, ψαχνω να αγορασω tablet να κανω δωρο στη μητερα μου και η ερευνα με οδηγησε σ'αυτο το site. γενικα εχει αρκετα θετικα reviews αλλα θελω και τη γνωμη σας. εχει ψωνισει κανεις απο κει? ειναι οντως τοσο γρηγοροι οσο λενε? απο τιμες παντως παει πολυ καλα και εχει και δωρεαν μεταφορικα για τις περισσοτερες χωρες (μεσα και η ελλαδα). θελω να ξοδεψω μεχρι 150ευρω μαζι με τα αξεσουαρ (θηκη, ακουστικα, καρτα μνημης 16gb) και μου φαινεται οτι δεν με συμφερει η αγορα απο ελλαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evmenis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Προτιμησε geekbuying ,dx ,fasttech ,minideal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) 30/12/13 εστάλη με swissPost ένα tablet,15/01/14 είναι πάτρα(Κ.Δ ελτά πατρών) χωρίς τελωνεία και λοιπά. τώρα θα δείξει,μέχρι ώρας πηγαίνει 'ρολόι' η μεταφορά(δεν το έχω στα χέρια μου ακόμα). απ' ότι έχω διαβάσει/ακούσει είναι αξιόπιστο και με πολύ καλές τιμές. είναι να μην σου 'κάτσει'..που λέμε Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2014 από coolerman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evmenis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Ειναι πολλοι με παραπονα στο myphone δεν εχω προσωπική εμπειρια απο το dealsprime. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα