Προς το περιεχόμενο

Data sense σε 925

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα παρέλαβα το κινητο απο βονταφον. Ολα οκ αλλα εχω φοβερο προβλημα απο την απουσία του data sense. Μεσα σε 2 ωρες του σεταπ που ημουν συνδεδεμονος κ σε wifi εφαγε 240mb. Με το αντροιντ τοσο ετρωγα με δυσκολια ολο το μηνα. Μπορει καποιος να βοηθησει? Δεν θελω να χασω εγγύηση φλασαροντας ρομ. Υπαρχει αλλη λυση? Γενικα εσεις πως το περιοριζετε? Θελω οσα tips εχετε...με γνώμονα οτι το χρησιμοποιω για δουλεια μειλ 3 λογαριασμους κ browsing. Στο αντροιντ δεν το δεχομαι με ολα ανοιχτα παντα να ηταν οκ....επισης πως περιοριζω τα updates apo apps στο market μονο σε wifi?

Δημοσ.

τι εννοείς ¨από την απουσία του data sense"? υπάρχει data sense και μπορείς να του βάλεις όριο για το πόσα δεδομένα θα καταναλώσεις. επίσης οι αναβαθμίσεις γίνονται αν εσύ το επιλέξεις, οπότε μπορείς απλά να κάνεις τις αναβαθμίσεις όταν έχεις πρόσβαση σε wi-fi. το skydrive πχ έχει επιλογή να ανεβάζεις μόνο όταν είσαι συνδεδεμένος σε wi-fi, αν ψάχνεις κάτι αντιστοιχο δε ξέρω αν υπάρχει, δεν το έχω ψάξει λυπάμαι. τα 240mb δεδομένα που λες ότι έφαγε μήπως ήταν η αναβάθμιση σε lumia black? αν πας στο data sense και πας δεξιά μπορείς να δεις που χάλασες το κάθε mb. 

Δημοσ.

Δυστυχώς το δικο μου δεν το έχει εγκατεστημένο ουτε διαθέσιμο για εγκατάσταση... Μια αναζητηση στο νετ δείχνει οτι το κοβει η βοντα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...