Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Google προχώρησε πριν λίγες ώρες στην κυκλοφορία της νέας έκδοσης του Chrome browser για Windows, Mac και Linux.Η 32η έκδοση του Chrome browser φέρνει σημαντικά νέα χαρακτηριστικά όπως τη δυνατότητα άμεσου εντοπισμού της καρτέλας (tab) από την οποία προέρχεται ήχος ή βίντεο, εμφανίζοντας το σχετικό εικονίδιο πάνω στο tab. Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό είναι πολύ χρήσιμο για αρκετούς χρήστες οι οποίοι έχουν ανοιχτά πολλά tabs κάνοντας πολύ δύσκολο να εντοπίσουν από ποια ιστοσελίδα γίνεται αναπαραγωγή ήχου.

Δημοσιευμένη ΕικόναΔημοσιευμένη Εικόνα

Επιπλέον πιο "δυνατός" γίνεται ο εντοπισμός κακόβουλου λογισμικού και συγκεκριμένα του malware, με το Chrome να εμφανίζει σχετικό μήνυμα όταν εντοπίσει "περίεργα" αρχεία.

Σε δοκιμαστική έκδοση βρίσκεται εσωτερικά στο browser η λειτουργία Supervised Users μέσω της οποίας μπορείτε να ορίσετε χρήστες που έχουν πρόσβαση στο browser και μέσα από την σελίδα chrome.com/manage να δείτε τις ιστοσελίδες που επισκέφθηκαν αλλά και να προχωρήσετε σε συγκεκριμένους αποκλεισμούς ιστοσελίδων.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Τελευταίο χαρακτηριστικό αλλά πολύ πιο εντυπωσιακό είναι ο τρόπος που επιλέγει η Google να φέρει το browser στο μοντέρνο περιβάλλον των Windows 8.x, δίνοντας στο χρήστη εμπειρία σχεδόν ίδια με αυτή του Chrome OS. Η πρόθεση της Google είχε ήδη διαφανεί από τις δοκιμαστικές εκδόσεις του Chrome που είχαν κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο, με την εφαρμογή να θεωρείται "Δούρειος Ίππος" των Windows 8 προκειμένου να διαδοθεί το Chrome OS.

Link.png Site: Chrome Blog

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επιτέλους, αυτά είναι χαρακτηριστικά που χρειάζεται ο κόσμος!!!

Τώρα θα μπορούμε να κλείσουμε  άμεσα ένα tab με "ενδιαφέρων" ήχους που “πετάχτηκε” από το πουθενά ;)

• Like 7
Δημοσ.

Θα υλοποιήσουν ποτέ κάποιον tab manager της προκοπής. ώστε να υπάρχει ένα ελάχιστο πλάτος και μετά τα tab να γίνονται scroll; Ο κύριος λόγος που δε χρησιμοποιώ Chrome, μιας και πάνω από 10 tab, απλά δεν μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις...

• Like 2
Δημοσ.

Θα υλοποιήσουν ποτέ κάποιον tab manager της προκοπής. ώστε να υπάρχει ένα ελάχιστο πλάτος και μετά τα tab να γίνονται scroll; Ο κύριος λόγος που δε χρησιμοποιώ Chrome, μιας και πάνω από 10 tab, απλά δεν μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις...

Επίσης δεν βλέπω την "χαρά" στο να χρησιμοποιεί κάποιος spyware.. Just saying..

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την ενημέρωση.

Από την έκδοση 31.0.1650.63 πήγα στην 32.0.1700.76

Μετά απο τόσα χρόνια κάποιος σχολιάζει 100% την ουσία της είδησης.

Δημοσ.

Έκανα και εγώ την αναβάθμιση και μου φαίνεται πως άλλαξε η εμφάνιση των γραμμάτων στο google... Τώρα μου φαίνονται πιο έντονα και ενοχλητικά...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για την ενημέρωση.

Από την έκδοση 31.0.1650.63 πήγα στην 32.0.1700.76

Κι όμως είναι σημαντικό να έχουμε μικρές συχνές ενημερώσεις και μάλιστα silent.

Βοηθάει ακόμα και το ίδιο το web να πηγαίνει μπροστά.

Μεγάλο θέμα άλλη συζήτηση.

Εντάξει. Από την εποχή Firefox 1.5 δεν έχει αλλάξει τίποτα.

Δε ξερω αν το λες ειρωνικά (ελπίζω πως ναι) αλλά αν όχι, πραγματικά είναι εντυπωσιακό πόση λίγη πληροφόρηση έχεις για το σε τι έχει μετατραπεί το web απο τότε.

-

Δοκιμάζω το κόλπο που κάνανε με το modern ui.

Δεν είμαι βέβαιος οτι έχει κάποια χρησιμότητα αλλά σίγουρα έχει πλάκα.

Επεξ/σία από moukoublen
Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά...έκανα την αναβάθμιση και τώρα δεν παίζει καλά το youtube. δεν βλέπω εικόνα ενώ έχω ήχο και δεν βλέπω ούτε την μπάρα του χρόνου...δοκίμασα να κάνω επανεγκατάσταση το adblock plus αλλα τα ίδια...αυτό θα γίνετε κάθε φορα?οποτε βγαίνει νέος browser και κάνουμε update θα έχουμε και πρόβλημα?

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά...έκανα την αναβάθμιση και τώρα δεν παίζει καλά το youtube. δεν βλέπω εικόνα ενώ έχω ήχο και δεν βλέπω ούτε την μπάρα του χρόνου...δοκίμασα να κάνω επανεγκατάσταση το adblock plus αλλα τα ίδια...αυτό θα γίνετε κάθε φορα?οποτε βγαίνει νέος browser και κάνουμε update θα έχουμε και πρόβλημα?

Δε νομίζω. Εγώ χρόνια τώρα ποτέ δεν είχα πρόβλημα μετα απο update. Ποτέ. Κάποιοι έχει τύχει να έχουν.

Παίζει ρόλο πόσα extensions έχεις, πόσο καλά είναι, πόσα plugins έχεις (που ξέρεις και πόσα έχουν εγκατασταθεί στη ζούλα από άλλες εφαρμογές) και πόσο καλά είναι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...