Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και από το eu τα ίδια μεταφορικά βγάζει αν είδα καλά εσένα τι ποσό σου βγάζει;

Εμενα γιατι μου βγαζει 5,68?

Μηπως κανω κατι λαθος?

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Περίπου στα 60euro

Αν λες 60 ευρώ μεταφορικά τότε λέμε το ίδιο πράγμα και δεν συμφέρει για Ελλάδα.Αλλιώς γράψε πόσο είχε το προιόν που έβαλες και πόσο τα μεταφορικά.

Εμενα γιατι μου βγαζει 5,68?

Μηπως κανω κατι λαθος?

Κάνεις τα βήματα για την αγορά; νομίζω στο δεύτερο βήμα για άτομα που δεν έχουν λογαριασμό επιλέγοντας προορισμό Ελλάδα βγάζει αυτό το ποσό. Εμένα με προϊόντα 100 ευρώ βγάζει αυτά τα μεταφορικά. 

Δημοσ.

Κάνεις τα βήματα για την αγορά; νομίζω στο δεύτερο βήμα για άτομα που δεν έχουν λογαριασμό επιλέγοντας προορισμό Ελλάδα βγάζει αυτό το ποσό. Εμένα με προϊόντα 100 ευρώ βγάζει αυτά τα μεταφορικά. 

Ναι τα βηματα για την αγορα κανω αλλα δεν εχω λογαριασμο.

Κι εμενα επισης με 100 ευρω ή και με 50 ευρω τα 5,68 μεταφορικα βγαζει.

Δημοσ.

Subtotal 84.98

Est Shipping 52.98

Για ενα deathadder και ενα mousepad

t. 

Στην αρχη μου εβγαζε και εμενα περιπου 6euro μεταφορικα αλλα αν προχωρησεις την παραγγελια και διαλεξεις χωρα αποστολης Ελλάδα τα μεταφορικα γινονται σχεδον x10.

Ναι τα βηματα για την αγορα κανω αλλα δεν εχω λογαριασμο.

Κι εμενα επισης με 100 ευρω ή και με 50 ευρω τα 5,68 μεταφορικα βγαζει.

Δοκιμασε proceed to checkout και μετα guest checkout και διαλεξε χωρα αποστολης την Ελλάδα

Δημοσ.

Οπότε ίσως η μόνη περίπτωση που μπορεί να συμφέρει είναι να μοιραστούν δύο άτομα τα μεταφορικά και να πάρουν κάτι ακριβό πχ 2 πληκτρολόγια οπότε από 200 πάμε 100 + 50  75 ο καθένας αντί για 100 αν ισχύουν τα νούμερα. 

Δημοσ.

Τρελη ξενερα τα μεταφορικα αλλα απ οτι φαινεται η επιλογη για Ελλαδα ειναι μονο το express delivery που ειναι η ακριβη επιλογη. Αυτο το Ιmperator το χω σταμπαρει εδω και καιρο αλλα δεν πεφτει η τιμη του με τιποτα. Ευχαριστουμε τον TS.

Υ.Γ. Οσοι ειστε απο εξωτερικο τσεκαρεται μεταφορικα για την χωρα που ειστε γιατι οι τιμες παιζουν. Νομιζω πχ ειδα Γερμανια 11 ευρω.

Δημοσ.

εμενα παλι ουτε τον κωδικο δεν δεχεται...¨( αυτο το ouroboros καποια στιγμη πρεπει να γινει δικο μου@@@

Η προσφορά ανοίγει από τις 6 ώρα Ελλάδος και μετά.

Δημοσ.

Μια από τα ίδια και σε μένα 52,89 μεταφορικά και δεν δέχεται τον κωδικό ακόμη.

Για να δούμε αργότερα

Πάνω που έψαχνα για headset

Δημοσ.

Παιδιά εμένα πάντως στο checkout μου βγάζει μόνο 20 ευρώ μεταφορικά.Τι αξίζει να πάρεις?

Κάτι που το χρειάζεσαι; Αν δεν χρειάζεσαι κάτι τότε απλά πετάς τα λεφτά σου, είτε κοστίζει πολύ είτε λίγο.

Δημοσ.

Πλέον δέχεται τον κωδικό αλλά αυτά τα άτιμα μεταφορικά και ο φόρος δεν χωνεύονται!

Μα καλά από ΗΠΑ έρχονται?

Δημοσ.

Ε καλά τώρα. 52 Δολλάρια για Ελλάδα. Πάνε να βγάλουν λεφτά απ' τα μεταφορικά? 

Μήπως έρχεται ο πρόεδρος της εταιρείας και στο παραδίδει αυτοπροσώπως? 
μεγάλη απατεωνιά..

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...