Mikeasdf Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω παντως με την 760 σε 1280χ720 εχω 300 fps σταθερα..δοκιμασε λιγο να ανεβασεις την αναλυση μεχρι max και τσεκαρε τα fps. Οσο ριχνεις την αναλυση το load παει στον cpu, οποτε αν εχεις αδυναμο επεξεργαστη λογικο ειναι να πεφτουν. Αν βαλω 1024χ768 η 800χ600 τα fps μου δε ξεπερνανε τα 120 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntoubroutza Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά μπορείτε να μου πείτε λίγο για την ανάλυση? Εγώ με την gtx 650 παίζω με 1920 χ 1080.Βλέπω όμως οι περισσότεροι παίζουν αρκετά πιο χαμηλά.Γιατί? Εκτός κι αν μπερδεύομαι εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFGR Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 ^ bro-science + παλιο κουσουρι απο τοτε που παιζανε cs 1.6 στα 800x600 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά μπορείτε να μου πείτε λίγο για την ανάλυση? Εγώ με την gtx 650 παίζω με 1920 χ 1080.Βλέπω όμως οι περισσότεροι παίζουν αρκετά πιο χαμηλά.Γιατί? Εκτός κι αν μπερδεύομαι εγώ. Παιζε με ο,τι σε βολευει.Παντως στα stretched resolutions τα models ειναι οντως μεγαλυτερα αλλα μου φαινεται αρκετα πιο innacurate το παιχνιδι.Επισης, ολα πανε πιο γρηγορα ενω στο native το αντιθετο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Σε 1024x768 παιζω και πιανω 400+ fps μετα το σημερινο update οποτε κατι εκανα, τους pros αντεγραψα οταν ξεκινησα να παιζω και εβαλα αυτη την αναλυση streched (δεν ηξερα τιποτα και υπεθεσα οτι σου δινει καποιο advantage λογο μεγαλυτερων μοντελων και hitbox) αλλα τωρα δύστυχως συνήθισα και δεν μπορω να γυρισω σε 1080.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 1080 παίζω κι εγώ, δεν μπορώ να βλέπω ασχήμια και ένα βιντεάκι γαμάτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Το προβλημα δεν υπαρχει σε ολους και ειμαι σε αυτη την μειονοτητα..Υποτιθεται οτι σημερα η valve εφτιαξε το θεμα με το update πραγμα ομως που δεν ισχυει καθως μονο τα stattrak music kits δινει...Ατομα συνεχιζουν να εχουν προβλημα με το performance...Ελπιζω να το φτιαξουν συντομα γιατι το χουν ξεφτιλισει... Εχει τιμες ξερω γω cpu usage 15% και gpu 20% οτι ναναι... Επισης gif of the month AHAHAHHAHAH https://gfycat.com/GrotesqueRegalAustrianpinscher Εγω παντως με την 760 σε 1280χ720 εχω 300 fps σταθερα..δοκιμασε λιγο να ανεβασεις την αναλυση μεχρι max και τσεκαρε τα fps. Οσο ριχνεις την αναλυση το load παει στον cpu, οποτε αν εχεις αδυναμο επεξεργαστη λογικο ειναι να πεφτουν. Αν βαλω 1024χ768 η 800χ600 τα fps μου δε ξεπερνανε τα 120 Αδυναμο cpu ο i5 4670?? -________- 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Το προβλημα δεν υπαρχει σε ολους και ειμαι σε αυτη την μειονοτητα..Υποτιθεται οτι σημερα η valve εφτιαξε το θεμα με το update πραγμα ομως που δεν ισχυει καθως μονο τα stattrak music kits δινει...Ατομα συνεχιζουν να εχουν προβλημα με το performance...Ελπιζω να το φτιαξουν συντομα γιατι το χουν ξεφτιλισει... Εχει τιμες ξερω γω cpu usage 15% και gpu 20% οτι ναναι... Επισης gif of the month AHAHAHHAHAH https://gfycat.com/GrotesqueRegalAustrianpinscher Αδυναμο cpu ο i5 4670?? -________- How could i know Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iCyd Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 CS:GO - Paysafe Καλημερα. Απο οτι ειδα προχθες ανοιξαν οι paysafe στην Ελλαδα αλλα στο steam δεν τις δεχοταν ακομα. Χθες που μπηκα να δω παλι ειχε την επιλογη οτι τις δεχεται. Πηρα να βαλω μια paysafe λοιπον και δεν "μ'αφηνει". Συγκεκριμενα μου βγαζει αυτο το μηνυμα. Τα βγαζει σε κανεναν απο σας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axouu Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Εάν την βάλεις στον λογαριασμό σου στο paysafecard.com και μετά πας να αγοράσεις κάτι από το Steam θα σε αφήσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iCyd Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν εχω λογαριασμο στο paysafecard.com χρειαζεται? Τοσο καιρο χωρις λογαριασμο βαζω paysafe παντου. Edit : Eκανα λογιαριασμο εβαλα την paysafe στο λογαριασμο αλλα και παλι τα ιδια. Ισως δεν την δεχεται ακομα το steam. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axouu Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν εχω λογαριασμο στο paysafecard.com χρειαζεται? Τοσο καιρο χωρις λογαριασμο βαζω paysafe παντου. Edit : Eκανα λογιαριασμο εβαλα την paysafe στο λογαριασμο αλλα και παλι τα ιδια. Ισως δεν την δεχεται ακομα το steam. Λογικά τις επόμενες μέρες θα δέχεται αγορά με Paysafe, απλώς κάτι θα παίζεται με capital controls etc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 I bow to the spraydown http://gfycat.com/SaltyMajesticBarasinga #itNeverStopsBeingFunny 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo1966 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 I bow to the spraydown http://gfycat.com/SaltyMajesticBarasinga #itNeverStopsBeingFunny αφιερωμενο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Frank Underwood Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μαγκες διαβασα οτι ανοιξαν οι paysafe αλλα βλεπω οτι καποιοι ειχατε θεματα στο steam. Θελω να αγορασω το cs:go, γινεται ή να περιμενω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα