Προς το περιεχόμενο

Counter-Strike: Global Offensive [CS: GO]

snapshot-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αξιζει το faceit απο αποψη κοσμου/servers/anti-cheat?? Το μονο θεμα που εχω με το MM ειναι οτι για 2-3 max ατομα που μπαινουμε συνηθως ειναι λιγο random τι ομαδα θα σου κατσει. Πεφτεις πχ με Ρωσους δεν μιλανε καν αγγλικα ουτε callouts ουτε τιποτα και τζαμπα ηττες οχι τιποτα αλλο. 

Οπως καταλαβα αυτες οι υπηρεσιες εχουν δικο τους ranking αλλα απευθύνονται σε καλους παιχτες μονο και σε ομαδες? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

gtp ειναι εχει και cheaters και οτι αλλο θες εκει μεσα με μπολικο afk αμα δεν παρεις τα 3 πρωτα round

μονο το βραδυ θα ευχαριστηθεις game το πρωι ειναι ολα τα σκατα εκει μεσα

Παιδιά μου έριξε ένα shadow case. Βλέπω χθες κυκλοφόρησε και έκανε ~16ευρώ αλλά σήμερα κάνει ~5ευρώ, Παίζει να ξανά ανέβει η τιμή του?

Όχι, θα πέφτει μέχρι να φτάσει στην τιμή των υπολοίπων cases. Κάθε φορά που βγαίνει καινούριο case αυτό γίνεται.

Όχι, θα πέφτει μέχρι να φτάσει στην τιμή των υπολοίπων cases. Κάθε φορά που βγαίνει καινούριο case αυτό γίνεται.

Thx φίλος. Το πούλησα ήδη. 5.55€ κόστιζε όταν πόσταρα για πρώτη φορά, 5.45€ τώρα! 

τελικα τα hitbox ποτε δεν φτιαχτηκαν..

http://www.hltv.org/forum/897492-new-hitboxes

Εγω η αληθεια ειναι οταν μπηκα να δω αν τα φτιαξαν δεν παρατηρησα κατι... Πεφτει και πολυ placebo κιολας και γι αυτο πιστευω ο κοσμος λεει συνεχεια πραγματα..Παντως το jumping hitbox πρεπει να εχει φτιαχτει, αλλα και απο τα clipακια παραπανω φαινεται οτι υπαρχουν ακομα θεματα!

τελικα τα hitbox ποτε δεν φτιαχτηκαν..

http://www.hltv.org/forum/897492-new-hitboxes

από τα νιάτα του το παιχνίδι αυτό το πρόβλημα...τραγική φάση

ο άλλος στο twitch ανοίγει 400 Cobblestone cases

και έχει ήδη 3 dragon lore lol

400x30=12000. Ε ρε λεφτά που έχει ο κόσμος για πέταμα :P.

Με το face it που λέτε εγώ δεν είχα ποτέ τα προβλήματα που ανέφερε ο φίλος. Ούτε cheaters συνάντησα, ούτε άτομα που να βγαίνουν ή να κάθονται afk. Πολύ καλή περίπτωση είναι + δωρεάν.

Με το face it που λέτε εγώ δεν είχα ποτέ τα προβλήματα που ανέφερε ο φίλος. Ούτε cheaters συνάντησα, ούτε άτομα που να βγαίνουν ή να κάθονται afk. Πολύ καλή περίπτωση είναι + δωρεάν.

Μονο leavers και afk κατα 80% πιθανοτητα.

Δοκίμασα λίγο το faceit. Από την αντίπαλη ομάδα έφυγαν 3 και 2 άτομα σε δύο matches. Λόγοι που να αξίζει να το χρησιμοποιείς έναντι του competitive που έχει το παιχνίδι; ESL style ; Βέβαια παίζεις σε 128 tickrate servers.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...