ADHD Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Αξιζει το faceit απο αποψη κοσμου/servers/anti-cheat?? Το μονο θεμα που εχω με το MM ειναι οτι για 2-3 max ατομα που μπαινουμε συνηθως ειναι λιγο random τι ομαδα θα σου κατσει. Πεφτεις πχ με Ρωσους δεν μιλανε καν αγγλικα ουτε callouts ουτε τιποτα και τζαμπα ηττες οχι τιποτα αλλο. Οπως καταλαβα αυτες οι υπηρεσιες εχουν δικο τους ranking αλλα απευθύνονται σε καλους παιχτες μονο και σε ομαδες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo1966 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 gtp ειναι εχει και cheaters και οτι αλλο θες εκει μεσα με μπολικο afk αμα δεν παρεις τα 3 πρωτα round μονο το βραδυ θα ευχαριστηθεις game το πρωι ειναι ολα τα σκατα εκει μεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Κριμα, μαλλον η λυση ειναι premium esea αν εισαι πολυ καλος, θα μεινω στο mm τοτε και την κλασικη "ρωσικη" ρουλετα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 καινούριο patch, μου έφτιαξε τα frames τώρα παίζω όπως παλιά και καινούριο case με μαχαίρι buttplug 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntTriantafillos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά μου έριξε ένα shadow case. Βλέπω χθες κυκλοφόρησε και έκανε ~16ευρώ αλλά σήμερα κάνει ~5ευρώ, Παίζει να ξανά ανέβει η τιμή του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά μου έριξε ένα shadow case. Βλέπω χθες κυκλοφόρησε και έκανε ~16ευρώ αλλά σήμερα κάνει ~5ευρώ, Παίζει να ξανά ανέβει η τιμή του? Όχι, θα πέφτει μέχρι να φτάσει στην τιμή των υπολοίπων cases. Κάθε φορά που βγαίνει καινούριο case αυτό γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntTriantafillos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι, θα πέφτει μέχρι να φτάσει στην τιμή των υπολοίπων cases. Κάθε φορά που βγαίνει καινούριο case αυτό γίνεται. Thx φίλος. Το πούλησα ήδη. 5.55€ κόστιζε όταν πόσταρα για πρώτη φορά, 5.45€ τώρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo1966 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 τελικα τα hitbox ποτε δεν φτιαχτηκαν.. http://www.hltv.org/forum/897492-new-hitboxes 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 lol http://gfycat.com/PoorBelatedBluefintuna 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 τελικα τα hitbox ποτε δεν φτιαχτηκαν.. http://www.hltv.org/forum/897492-new-hitboxes Εγω η αληθεια ειναι οταν μπηκα να δω αν τα φτιαξαν δεν παρατηρησα κατι... Πεφτει και πολυ placebo κιολας και γι αυτο πιστευω ο κοσμος λεει συνεχεια πραγματα..Παντως το jumping hitbox πρεπει να εχει φτιαχτει, αλλα και απο τα clipακια παραπανω φαινεται οτι υπαρχουν ακομα θεματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 τελικα τα hitbox ποτε δεν φτιαχτηκαν.. http://www.hltv.org/forum/897492-new-hitboxes από τα νιάτα του το παιχνίδι αυτό το πρόβλημα...τραγική φάση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 ο άλλος στο twitch ανοίγει 400 Cobblestone cases και έχει ήδη 3 dragon lore lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 ο άλλος στο twitch ανοίγει 400 Cobblestone cases και έχει ήδη 3 dragon lore lol 400x30=12000. Ε ρε λεφτά που έχει ο κόσμος για πέταμα . Με το face it που λέτε εγώ δεν είχα ποτέ τα προβλήματα που ανέφερε ο φίλος. Ούτε cheaters συνάντησα, ούτε άτομα που να βγαίνουν ή να κάθονται afk. Πολύ καλή περίπτωση είναι + δωρεάν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Με το face it που λέτε εγώ δεν είχα ποτέ τα προβλήματα που ανέφερε ο φίλος. Ούτε cheaters συνάντησα, ούτε άτομα που να βγαίνουν ή να κάθονται afk. Πολύ καλή περίπτωση είναι + δωρεάν. Μονο leavers και afk κατα 80% πιθανοτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
melodystyle2003 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δοκίμασα λίγο το faceit. Από την αντίπαλη ομάδα έφυγαν 3 και 2 άτομα σε δύο matches. Λόγοι που να αξίζει να το χρησιμοποιείς έναντι του competitive που έχει το παιχνίδι; ESL style ; Βέβαια παίζεις σε 128 tickrate servers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα