galanos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 ζζζζζζζζζζζζζζ τιποτα... ελεος ? ειδα μερικα σ youtube ... αλλα δεν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 ουτε με -window? δε ξερω απο το λιγο search στο google αυτα βρηκα :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GjokerR Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια να ρωτησω. Γινεται να αγορασω το παιχνιδι με Paysafe απο το Steam; Επισης, αν γινεται, και βαλω 20αρα Paysafe ενω το game κανει 11 ευρω, το υπολοιπο θα μεινει στην Paysafe ή στον λογαριασμο μου στο steam? Γίνεται, αλλά δεν γίνεται να αγοράσεις paysafe αυτή την στιγμή. Τα 9 ευρώ θα έμεναν στην paysafe 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια να ρωτησω. Γινεται να αγορασω το παιχνιδι με Paysafe απο το Steam; Επισης, αν γινεται, και βαλω 20αρα Paysafe ενω το game κανει 11 ευρω, το υπολοιπο θα μεινει στην Paysafe ή στον λογαριασμο μου στο steam? Αν βάλεις τα χρήματα της Paysafe στο Steam Wallet και μετά αγοράσεις το παιχνίδι τότε θα μείνουν στο wallet. Αν επιλέξεις να πληρώσεις κατευθείαν με paysafe όταν το αγοράσεις, θα μείνουν στην paysafe. Επιλέγεις ό,τι σε βολεύει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Frank Underwood Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Γίνεται, αλλά δεν γίνεται να αγοράσεις paysafe αυτή την στιγμή. Τα 9 ευρώ θα έμεναν στην paysafe Αν βάλεις τα χρήματα της Paysafe στο Steam Wallet και μετά αγοράσεις το παιχνίδι τότε θα μείνουν στο wallet. Αν επιλέξεις να πληρώσεις κατευθείαν με paysafe όταν το αγοράσεις, θα μείνουν στην paysafe. Επιλέγεις ό,τι σε βολεύει. Ευχαριστω πολυ, να στε καλα! Γνωριζουμε μηπως ποτε ανοιγουν οι Paysafe; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαριστω πολυ, να στε καλα! Γνωριζουμε μηπως ποτε ανοιγουν οι Paysafe; Θα αργησουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
propatzis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Κάποια βοήθεια κάποιος για το VAC error που έβγαλε πάλι? Ευχαριστώ μολις μου το εβγαλε και εμενα για 1η φορα οσο παιζω...φυσικα αλλο ενα αναιτιο 7 ημερο... Εκανα τις εντολες που λεει στο steam και επειδη δν μπορω να παιξω comp μπηκα σε arm race και παιζει κανονικα.Το θεμα με το VAC ειναι μονο για τα comp ή δεν το εφτιαξα αφου μπαινει σε arm? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 διάβαζα κάπου οτι για τα VAC errors φταίει το punkbuster από άλλα παιχνίδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
propatzis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 κανεις δεν γνωριζει αν το VAC error ειναι μονο για τα comp? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HelpMe.... Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά ξέρετε κανένα τρόπο για να αγοράσω το παιχνίδι γιατί βάζω τα στοιχεία της κάρτας μου και μου βγάζει error.... Έχω δοκιμάσει και απο g2a, kinguin..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
propatzis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 λογω cc στην απορριπτει την καρτα.Εγω μονο με το steam εχω προβλημα παντως και δεν ξερω γιατι.Απο g2a,humble ολα οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HelpMe.... Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 τι κάρτα έχεις εγώ έχω μια prepaid visa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
propatzis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Εχω μια mastercard της eurobank Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntoubroutza Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 κανεις δεν γνωριζει αν το VAC error ειναι μονο για τα comp? Καλημέρα Μόνο για competitive είναι ναι.Αλλά το θέμα είναι ότι πρέπει να κάνεις accept και μετά να δεις αν υπάρχει πρόβλημα.Δυστυχώς.... Οπότε αν έχεις cooldown,περίμενε μέχρι να φτάσει στο 30λεπτο,κάνε τις ρυθμίσεις για το vac error και μετά δοκίμασε.Το λέω για να μην παίζεις με τα νεύρα σου. διάβαζα κάπου οτι για τα VAC errors φταίει το punkbuster από άλλα παιχνίδια Δηλαδή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 δες εδώ https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/3ks35c/vac_authentication_error_back_in_full_force/ έχει διάφορες πιθανές ΄λύσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα