propatzis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Πλεον δεν γινεται να αγορασεις Γιατι αγοραζεις ειτε μεσω paypal ειτε paysafe και τα 2 δεν ισχυουν επειδη οι συναλλαγες απο Ελλαδα σε εξωτερικο δεν γινονται! Μονο το αντιθετο γινεται πλεον.. Ναι ξερω... Μηπως γινοταν να αγορασεις μεσω καρτας γιατι δν ξερω γτ αλλα εμενα την mastercard eurobank την δεχονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
melodystyle2003 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 0% loss & choke έχω, έχω ενεργοποιημένο το netgraph. Ακόμα και όταν παρατηρώ το πρόβλημα που περιέγραψα, παραμένουν 0%. Η γραμμή μου είναι καλή, fastpath με 31dB SNR down (vdsl2), 3dB attenuation down, 24/1mbps (vdsl2 kv με adsl2+ συμβόλαιο, 125+mbps attainable) χωρίς σφάλματα. ~20ms απόκριση και διακύμανση, 0% σφάλματα μου βγάζει πάντα το hyperior test που το τρέχω συχνά. Να παίζει ρόλο που έχω 55-70ms (τιμές netgragh) ενώ οι άλλοι, εκτός Ρώσων, με το μισό; Επίσης ξέχασα να αναφέρω πως έχω κάνει port forwarding στις πόρτες του csgo, high performance στα power options των windows και στους οδηγούς της κάρτας. ninja edit: αν σκέφτεστε κάτι ως λύση, πείτε το να δοκιμάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Ναι ξερω... Μηπως γινοταν να αγορασεις μεσω καρτας γιατι δν ξερω γτ αλλα εμενα την mastercard eurobank την δεχονται. Γινεται μεσω καρτας κανονικα με χρεωστικη ή πιστωτικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
propatzis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Καλημερα...μηπως μπορεις να μου πεις πως? γτ δν βρισκω να το αλλαξω και μου βγαζει μονο wallet... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demian1989 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 αν ενδιαφέρεστε κάνω live stream στο κανάλι twitch.tv/officialinternetcafe αν είστε σε επίπεδο eagle και πάνω στείλτε πμ για να συμμετέχετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Αν ψήνεται κάποιος για competitive και είναι MGE-DMG-Eagle ας κάνει add. Lord_Frosty Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 μου επεσε cobblestone souvenir ... δεν εχω ξαναπιασει souvenir στα χερια μου, λεω απο περιεργια να πατησω πανω του να δω ποσο κανει το κλειδι (θα το πουλαγα το souvenir σε μερικες μερες , δεν ηθελα να το ανοιξω) και μου ανοιγει... gg qq καλος μαλακας ειμαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GjokerR Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 μου επεσε cobblestone souvenir ... δεν εχω ξαναπιασει souvenir στα χερια μου, λεω απο περιεργια να πατησω πανω του να δω ποσο κανει το κλειδι (θα το πουλαγα το souvenir σε μερικες μερες , δεν ηθελα να το ανοιξω) και μου ανοιγει... gg qq καλος μαλακας ειμαι! έμενα δεν μου έπεσε souvenir ολη μέρα, sand dune να φανταστώ σου έπεσε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 ενα scar20 , meanwhile οταν γυριζε η μλκια παιζει 70% των οπλων να ηταν scar20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Έπρεπε να το χες πουλήσει. Γενικώς σαχλαμάρες πετάει, πρέπει να είσαι απείρως κωλόφαρδος για να σου κάτσει κάποιο κόκκινο. Εγώ παρακολουθούσα αρκετά matches αλλά δεν έπεσε φυσικά τίποτα. Έτσι και αλλιώς 5-6 χιλιάδες άτομα από τα 600 παίρνουν souvenir σε κάθε match. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo1966 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 εμενα μου κατσε dd2 case στο nip - clg. το πουλησα αμεσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 2ο ματς που ειδα ηταν αυτο , virtus pro vs c9 δεν ηθελα να το ανοιξω οπως ειπα, δεν ηξερα οτι ανοιγει χωρις κλειδι, απλα απο περιεργια ηθελα να δω ποσο κοστιζει το κλειδι για το souvenir... θα περιμενα καμια βδομαδα+ και θα το πουλαγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pakos500 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Γεια σας πως μπορώ να αγοράσω το παιχνίδι ? Έβαλα λεφτά στην prepaid αλλά τα χρήματα είναι παγωμένα και δεν μπορώ να το πάρω Έκανα αγορά μέσω PayPal και μου λέει το ίδιο Καμία βοήθεια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalibr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Γεια σας πως μπορώ να αγοράσω το παιχνίδι ? Έβαλα λεφτά στην prepaid αλλά τα χρήματα είναι παγωμένα και δεν μπορώ να το πάρω Έκανα αγορά μέσω PayPal και μου λέει το ίδιο Καμία βοήθεια ? Δεν μπορεις..Ειχα το ιδιο προβλημα.. Κοιτα στις αγγελιες..Ειναι ενα παιδι που πουλαει τα παιχνιδια απο steam..Εχθες νομιζω την ανεβασε..Εγω το αγορασα ετσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 gaben plz gib drop! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα