Haris San Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Ευχαριστώ για την βοήθεια Όσο για τα ban,έχω την εντύπωση ότι δεν είναι και πολύ ''δίκαια'' ! Ούτε προειδοποίηση ούτε τίποτα.Κάπου διάβασα για τα level του ban οπότε εγώ παρέμενα στο 7 ημερών για μια βδομάδα.Αν τα θυμάμαι καλά....Αλλά στην προκειμένη περίπτωση ενώ έκανα accept δεν μπορούσα να κάνω κάτι διαφορετικό.Δεν μου έδινε χρόνο να το λύσω.Οπότε .....Μπορούσε απλά να μη με βάλει στο παιχνίδι... Τέσπα,είναι πολύ εκνευριστικό...!!! Ευχαριστώ και πάλι..... Τα bans εχουν σειρα...Πρωτα παιρνεις 30 λεπτα, μετα 2 ωρες, μετα 1 μερα και παει λεγοντας (δεν ειναι ακριβως ετσι οι χρονοι αλλα καπου εκει κοντα)...Για να παρεις 7 μερες σημαινει οτι γενικα κανεις μλκιες Eπισης οσο περναει ο καιρος πεφτεις και επιπεδο...Δλδ αν εισαι στη 1 μερα αν περασει καποιος καιρος και παρεις ban τοτε θα παρεις 30 λεπτα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntoubroutza Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Τα bans εχουν σειρα...Πρωτα παιρνεις 30 λεπτα, μετα 2 ωρες, μετα 1 μερα και παει λεγοντας (δεν ειναι ακριβως ετσι οι χρονοι αλλα καπου εκει κοντα)...Για να παρεις 7 μερες σημαινει οτι γενικα κανεις μλκιες Eπισης οσο περναει ο καιρος πεφτεις και επιπεδο...Δλδ αν εισαι στη 1 μερα αν περασει καποιος καιρος και παρεις ban τοτε θα παρεις 30 λεπτα... Ε σίγουρα έκανα μέχρι να προσαρμοστώ αλλά τίποτα το τραγικό για τόσες μέρες μπαν! Τέσπα...Για να ξαναμπώ στο μπαν 30 λεπτών πόσο χρειάζεται να περιμένω από τη στιγμή που θα λήξει το μπαν που έχω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Ε σίγουρα έκανα μέχρι να προσαρμοστώ αλλά τίποτα το τραγικό για τόσες μέρες μπαν! Τέσπα...Για να ξαναμπώ στο μπαν 30 λεπτών πόσο χρειάζεται να περιμένω από τη στιγμή που θα λήξει το μπαν που έχω? Δεν το γνωριζω αυτο.. Ποτε δεν εχω παει σε μπαν παραπανω των 30 λεπτων. --------------------------- DMG nowadays http://gfycat.com/ShamelessAlarmedEider Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Ε σίγουρα έκανα μέχρι να προσαρμοστώ αλλά τίποτα το τραγικό για τόσες μέρες μπαν! Τέσπα...Για να ξαναμπώ στο μπαν 30 λεπτών πόσο χρειάζεται να περιμένω από τη στιγμή που θα λήξει το μπαν που έχω? Κάθε μία εβδομάδα κατεβαίνει ανά 1 λογικά 4-5 εβδομάδες χωρίς Ban Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntoubroutza Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Κάθε μία εβδομάδα κατεβαίνει ανά 1 λογικά 4-5 εβδομάδες χωρίς Ban Μπα φίλε για delete το κόβω.Έχουν κάποια θέματα από ότι διάβασα και στο forum του steam! Και για να μη παρεξηγηθώ.Είχα γράψει πριν 2 μέρες ότι έκανα κάποια λάθη αλλά όχι τόσο τραγικά για τόσες μέρες μπαν συν τη μία μέρα κάθε φορά για το skill group. Και για να σας εξηγήσω ακριβώς. Έφαγα ένα kick κι ήρθε το πρώτο cooldown,έκανα μια αποσύνδεση λόγω lag (χωρίς να ξέρω για τα ban) έτσι ήρθε το δεύτερο και μετά κάτι παίχτηκε με τα kick και ήρθε το 7ημερο! Σας μιλάω ειλικρινά.Υπήρχαν 2 τύποι που μάλλον ήταν φίλοι και τρολ μαζί.Έκλειναν τις εισόδους στις πόρτες δεν μπορουσες να περάσεις,στην αρχή σου έριχναν 1 με το μαχαίρι και γενικά διάλεγαν έναν τη φορά που θα του χαλάσουν το παιχνίδι. Αυτά και τίποτα παραπάνω.Περιμένω 7 ημέρες και στην πρώτη μέρα προσέχω μη σκοτώσω κάποιον ή απλά τον κατεβάσω,αφού ούτε καν βόμβες αγόραζα και ξαφνικά μετά από 2 παιχνίδια μου πετάει αυτό ''an issue with your computer is blocking the VAC system'' κι άλλες 7 ημέρες μπαν γιατί δε μπορούσα να κάνω τίποτα! Οπότε θεωρώ ότι υπάρχει πρόβλημα με τα μπαν.Κάπως πρέπει να διαχωρίζονται το λάθος από το εσκεμμένο. Ναι ,αν χαλάω το παιχνίδι των άλλων δώσε 7 μέρες και 17....Αν σκοτώνω τους συμπαίχτες δώσε.Αλλά αυτά δεν ήταν λόγος για 14 μέρες μπαν που λογικά αν λήξει και παίξω θα γίνουν αλλες 7. Δίκιο έχεις,λύσεις υπάρχουν.Μπορώ να περιμένω 1 μήνα να πάω στο 0.Απλά αυτή δεν είναι λύση για μένα.Παίζεις ένα παιχνίδι για να περάσεις την ώρα σου όμορφα.Όχι για να σπας τα νεύρα σου.Αν είναι να παίζεις με τον φόβο μη γίνει το ένα ,μη γίνει το άλλο......ε νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος.Κι όπως σου είπα εχω πάνω από 500 ώρες deathmatch κι όλα τα άλλα.Δεν μπήκα ξαφνικά competitive για να μάθω το παιχνίδι..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μπα φίλε για delete το κόβω.Έχουν κάποια θέματα από ότι διάβασα και στο forum του steam! Και για να μη παρεξηγηθώ.Είχα γράψει πριν 2 μέρες ότι έκανα κάποια λάθη αλλά όχι τόσο τραγικά για τόσες μέρες μπαν συν τη μία μέρα κάθε φορά για το skill group. Και για να σας εξηγήσω ακριβώς. Έφαγα ένα kick κι ήρθε το πρώτο cooldown,έκανα μια αποσύνδεση λόγω lag (χωρίς να ξέρω για τα ban) έτσι ήρθε το δεύτερο και μετά κάτι παίχτηκε με τα kick και ήρθε το 7ημερο! Σας μιλάω ειλικρινά.Υπήρχαν 2 τύποι που μάλλον ήταν φίλοι και τρολ μαζί.Έκλειναν τις εισόδους στις πόρτες δεν μπορουσες να περάσεις,στην αρχή σου έριχναν 1 με το μαχαίρι και γενικά διάλεγαν έναν τη φορά που θα του χαλάσουν το παιχνίδι. Αυτά και τίποτα παραπάνω.Περιμένω 7 ημέρες και στην πρώτη μέρα προσέχω μη σκοτώσω κάποιον ή απλά τον κατεβάσω,αφού ούτε καν βόμβες αγόραζα και ξαφνικά μετά από 2 παιχνίδια μου πετάει αυτό ''an issue with your computer is blocking the VAC system'' κι άλλες 7 ημέρες μπαν γιατί δε μπορούσα να κάνω τίποτα! Οπότε θεωρώ ότι υπάρχει πρόβλημα με τα μπαν.Κάπως πρέπει να διαχωρίζονται το λάθος από το εσκεμμένο. Ναι ,αν χαλάω το παιχνίδι των άλλων δώσε 7 μέρες και 17....Αν σκοτώνω τους συμπαίχτες δώσε.Αλλά αυτά δεν ήταν λόγος για 14 μέρες μπαν που λογικά αν λήξει και παίξω θα γίνουν αλλες 7. Δίκιο έχεις,λύσεις υπάρχουν.Μπορώ να περιμένω 1 μήνα να πάω στο 0.Απλά αυτή δεν είναι λύση για μένα.Παίζεις ένα παιχνίδι για να περάσεις την ώρα σου όμορφα.Όχι για να σπας τα νεύρα σου.Αν είναι να παίζεις με τον φόβο μη γίνει το ένα ,μη γίνει το άλλο......ε νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος.Κι όπως σου είπα εχω πάνω από 500 ώρες deathmatch κι όλα τα άλλα.Δεν μπήκα ξαφνικά competitive για να μάθω το παιχνίδι..... Πρωτα απ'ολα οταν σε κανουν kick οι συμπταιχτες σου δεν τρως cooldown. Απλα μετραει το game σαν loss και ισως και λιγο παραπανω.. Υπαρχει περιπτωση να τυχεις trollers αλλα δεν γινεται καθε φορα να τρως ban.. Η λυση ειναι απλη απλα παιζεις και δεν κανεις μλκιες. Εχω παιξει 1100 ωρες και το πρωτο μου rank ηταν silver 4 και μεχρι τις 400ωρες ειχα παει mge. Απο silver 4 μεχρι gold nova master μπορεις να βρεις απειρους trollers αλλα ποτε δεν εχω φαει train-ban. Μονο 3 φορες εχω φαει επειδη ειχε γινει αυτο με το VAC error και αλλη μια φορα επειδη εκανε restart το pc μου για να windows updates ενω ημουν σε game (WTF?! Απο τοτε τα απενεργοποιησα) και αλλη 1 φορα επειδη εγινε διακοπη ρευματος και δεν μπορεσα να κανω reconnect. Ban τρως για 2 λογους: H επειδη εκανες abandon το match ή επειδη εκανες πολυ damage σε συμπαιχτες σου και σε πεταξε o server και μετραει σαν cooldown. Το abandon μπορει να τυχει ειτε αδικα ή δικαια. Αδικα οταν πχ εχεις προβλημα με disconnect και δεν προλαβεις να συνδεθεις μεσα σε 3 λεπτα (οπως εσυ με το VAC Error) ή για αλλον οποιοδηποτε λογο δεν μπορεις να κανεις reconnect και δικαια επειδη απλα πατησες exit και μετα abandon που στην ουσια το αξιζεις. Οπως καταλαβαινεις για να παιρνεις συνεχεια bans σημαινει οτι ειτε κανεις abandons ειτε σε πεταει το game επειδη κανεις πολυ damage. Τωρα λες οτι προσεχεις και δεν κανεις damage σε συμπαιχτες οποτε κανεις abandons.Το προβλημα με το VAC error το εφτιαξες οποτε δεν υπαρχει λογος να τρως εκτος αν και μονο αν εγκαταλειπεις απο μονος σου τα games.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntoubroutza Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Πρωτα απ'ολα οταν σε κανουν kick οι συμπταιχτες σου δεν τρως cooldown. Απλα μετραει το game σαν loss και ισως και λιγο παραπανω.. Υπαρχει περιπτωση να τυχεις trollers αλλα δεν γινεται καθε φορα να τρως ban.. Η λυση ειναι απλη απλα παιζεις και δεν κανεις μλκιες. Εχω παιξει 1100 ωρες και το πρωτο μου rank ηταν silver 4 και μεχρι τις 400ωρες ειχα παει mge. Απο silver 4 μεχρι gold nova master μπορεις να βρεις απειρους trollers αλλα ποτε δεν εχω φαει train-ban. Μονο 3 φορες εχω φαει επειδη ειχε γινει αυτο με το VAC error και αλλη μια φορα επειδη εκανε restart το pc μου για να windows updates ενω ημουν σε game (WTF?! Απο τοτε τα απενεργοποιησα) και αλλη 1 φορα επειδη εγινε διακοπη ρευματος και δεν μπορεσα να κανω reconnect. Ban τρως για 2 λογους: H επειδη εκανες abandon το match ή επειδη εκανες πολυ damage σε συμπαιχτες σου και σε πεταξε o server και μετραει σαν cooldown. Το abandon μπορει να τυχει ειτε αδικα ή δικαια. Αδικα οταν πχ εχεις προβλημα με disconnect και δεν προλαβεις να συνδεθεις μεσα σε 3 λεπτα (οπως εσυ με το VAC Error) ή για αλλον οποιοδηποτε λογο δεν μπορεις να κανεις reconnect και δικαια επειδη απλα πατησες exit και μετα abandon που στην ουσια το αξιζεις. Οπως καταλαβαινεις για να παιρνεις συνεχεια bans σημαινει οτι ειτε κανεις abandons ειτε σε πεταει το game επειδη κανεις πολυ damage. Τωρα λες οτι προσεχεις και δεν κανεις damage σε συμπαιχτες οποτε κανεις abandons.Το προβλημα με το VAC error το εφτιαξες οποτε δεν υπαρχει λογος να τρως εκτος αν και μονο αν εγκαταλειπεις απο μονος σου τα games.. Καταλαβαίνω τι λες....Δεν πρέπει να γίνει ένας διαχωρισμός?Δεν είπα ότι είμαι ο σουπερ ουάου χωρίς λάθη και τα μπαν δεν τα αξίζω.Όπως είδες δεν είπα κάτι για τις 7 ημέρες cooldown (ή ίσως και να είπα γιατί στράβωσα με το vac error).Tην πρώτη φορά.Οκ έγινε,δήλωσα ότι έκανα λάθη.Αλλά το vac?Συν 7?Οκ αν θες βγάζω την λέξη άδικο και δίκαιο.Θα βάλω τη λέξη σκληρό.Οπότε θα μπορούσε να γίνει με διάφορους τρόπους.Είτε με damage κατα λάθος από βόμβα,είτε με διακοπή ρεύματος,είτε με kick.Οπότε οι μέρες πήγαιναν πάλι 7.Αυτό εννοώ. Το vac error θα το δοκιμάσω σε 2 εβδομάδες για να πέσει και το level.Αν συνεχίσει έτσι λογικά θα το σταματήσω γιατί πλέον δε θα με ευχαριστεί. Μη το πάρεις σαν γκρίνια ε...Καμία σχέση.Απλά έχει να κάνει με αυτό που είπα πιο πάνω ότι παίζεις για να περνάς όμορφα την ώρα σου. Καταλαβαίνω τι λες....Δεν πρέπει να γίνει ένας διαχωρισμός?Δεν είπα ότι είμαι ο σουπερ ουάου χωρίς λάθη και τα μπαν δεν τα αξίζω.Όπως είδες δεν είπα κάτι για τις 7 ημέρες cooldown (ή ίσως και να είπα γιατί στράβωσα με το vac error).Tην πρώτη φορά.Οκ έγινε,δήλωσα ότι έκανα λάθη.Αλλά το vac?Συν 7?Οκ αν θες βγάζω την λέξη άδικο και δίκαιο.Θα βάλω τη λέξη σκληρό.Οπότε θα μπορούσε να γίνει με διάφορους τρόπους.Είτε με damage κατα λάθος από βόμβα,είτε με διακοπή ρεύματος,είτε με kick.Οπότε οι μέρες πήγαιναν πάλι 7.Αυτό εννοώ. Το vac error θα το δοκιμάσω σε 2 εβδομάδες για να πέσει και το level.Αν συνεχίσει έτσι λογικά θα το σταματήσω γιατί πλέον δε θα με ευχαριστεί. Μη το πάρεις σαν γκρίνια ε...Καμία σχέση.Απλά έχει να κάνει με αυτό που είπα πιο πάνω ότι παίζεις για να περνάς όμορφα την ώρα σου. Ένα παράδειγμα....Γιατί με βάζεις στο game (accept) και με πετάς με error....Μη με βάζεις καν στο παιχνίδι.Ή δώσε μια προειδοποίηση!Κάτι τελος πάντων....Εκεί κολλάω εγώ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Καταλαβαίνω τι λες....Δεν πρέπει να γίνει ένας διαχωρισμός?Δεν είπα ότι είμαι ο σουπερ ουάου χωρίς λάθη και τα μπαν δεν τα αξίζω.Όπως είδες δεν είπα κάτι για τις 7 ημέρες cooldown (ή ίσως και να είπα γιατί στράβωσα με το vac error).Tην πρώτη φορά.Οκ έγινε,δήλωσα ότι έκανα λάθη.Αλλά το vac?Συν 7?Οκ αν θες βγάζω την λέξη άδικο και δίκαιο.Θα βάλω τη λέξη σκληρό.Οπότε θα μπορούσε να γίνει με διάφορους τρόπους.Είτε με damage κατα λάθος από βόμβα,είτε με διακοπή ρεύματος,είτε με kick.Οπότε οι μέρες πήγαιναν πάλι 7.Αυτό εννοώ. Το vac error θα το δοκιμάσω σε 2 εβδομάδες για να πέσει και το level.Αν συνεχίσει έτσι λογικά θα το σταματήσω γιατί πλέον δε θα με ευχαριστεί. Μη το πάρεις σαν γκρίνια ε...Καμία σχέση.Απλά έχει να κάνει με αυτό που είπα πιο πάνω ότι παίζεις για να περνάς όμορφα την ώρα σου. Ένα παράδειγμα....Γιατί με βάζεις στο game (accept) και με πετάς με error....Μη με βάζεις καν στο παιχνίδι.Ή δώσε μια προειδοποίηση!Κάτι τελος πάντων....Εκεί κολλάω εγώ..... Πρωτα απ'ολα κανεις παραθεση στον εαυτο σου...(what the actual fuck?!) Δευτερον εφοσον εφτιαξες το vac error τοτε δεν υπαρχει λογος να φοβασαι τα bans. Αν μπεις και παρεις ban σημαινει και οτι το αξιζεις. Τοσο απλο ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GjokerR Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Αν υπάρχει κάποιος που ανοίγει cases έχω 3 chroma και 4 op. breakout cases και θα θελα ένα skin που να κάνει περίπου 0.1-0.15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntoubroutza Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Πρωτα απ'ολα κανεις παραθεση στον εαυτο σου...(what the actual fuck?!) Δευτερον εφοσον εφτιαξες το vac error τοτε δεν υπαρχει λογος να φοβασαι τα bans. Αν μπεις και παρεις ban σημαινει και οτι το αξιζεις. Τοσο απλο ειναι. Η παράθεση σε πείραξε? Ωραία,πως καταλαβαίνεις ότι έχει φτιάξει το error?Εννοώ υπάρχει κάπου που μπορείς να το δεις?Αυτά που μου ειπες πιο πάνω τα έκανα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Η παράθεση σε πείραξε? Ωραία,πως καταλαβαίνεις ότι έχει φτιάξει το error?Εννοώ υπάρχει κάπου που μπορείς να το δεις?Αυτά που μου ειπες πιο πάνω τα έκανα... Απλα μπαινεις και παιζεις, αν δεν ξαναγινει τοτε εχει φτιαχτει.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntoubroutza Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Απλα μπαινεις και παιζεις, αν δεν ξαναγινει τοτε εχει φτιαχτει.. Τώρα που σε βρήκα εύκαιρο.... Υπάρχει κάποιος τρόπος να μειώσω το ping?Παίζω με 150 όταν ο μέσος όρος ειναι 50....Είναι καθαρά θέμα σύνδεσης??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Τώρα που σε βρήκα εύκαιρο.... Υπάρχει κάποιος τρόπος να μειώσω το ping?Παίζω με 150 όταν ο μέσος όρος ειναι 50....Είναι καθαρά θέμα σύνδεσης??? Ε ναι...Οταν παιζεις μην αφηνεις ανοιχτο μtorrent και vuze σιγουρα! Επισης καλο θα ηταν να κανεις την γραμμη σου fastpath, και να μην παιζεις με wifi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntoubroutza Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Ε ναι...Οταν παιζεις μην αφηνεις ανοιχτο μtorrent και vuze σιγουρα! Επισης καλο θα ηταν να κανεις την γραμμη σου fastpath, και να μην παιζεις με wifi Δεν παίζω με wi-fi....Δεν έχω τίποτα ανοιχτο....Κάπου διάβασα κάτι για εντολές αλλά δεν κατάλαβα τίποτα.Μπορείς να βοηθήσεις?Αυτό για το fastpath εννοείται ότι μου φάνηκε κινέζικο.Από που το κάνω?Από τη cyta?Σε αυτούς θα απευθυνθώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δεν παίζω με wi-fi....Δεν έχω τίποτα ανοιχτο....Κάπου διάβασα κάτι για εντολές αλλά δεν κατάλαβα τίποτα.Μπορείς να βοηθήσεις?Αυτό για το fastpath εννοείται ότι μου φάνηκε κινέζικο.Από που το κάνω?Από τη cyta?Σε αυτούς θα απευθυνθώ? Ναι την cyta παιρνεις και τους λες θελω να κανω την γραμμη fastpath επειδη παιζω online games.. Απλα να ξερεις θα σου μειωθει λιγο το bandwidth της γραμμης αλλα αν ειναι μικρη η απωλεια αξιζει.. Τωρα με cyta δεν ξερω μπορει να χεις λιγο αποσυνδεσεις...Εγω με forthnet παντως δεν εχω ποτε disconnects.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα