Armored Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Ρε μαγκες, εχει τυχει σε κανεναν να τον πεταξει το παιχνιδι απο competitive δηθεν ως connection problem; Προσπαθησα μετα να ξαναμπω αλλα δεν ενιωθε. Και δεν εφαγα ουτε ban εν τελει.. wtf?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Παίζει να τα έπαιξε ο server αν δεν έφαγες και ban. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Εχει τυχει εκει που παιζω να κλεινει το game απο μονο του.!!! :blink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Ρε μαγκες, εχει τυχει σε κανεναν να τον πεταξει το παιχνιδι απο competitive δηθεν ως connection problem; Προσπαθησα μετα να ξαναμπω αλλα δεν ενιωθε. Και δεν εφαγα ουτε ban εν τελει.. wtf?! Μπορει να επεσε ο server και να ακυρωθηκε το match Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armored Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Στο ιστορικό των παιχνιδιών μου λέει ότι ολοκληρώθηκε κανονικά..Ότι να ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BL4CK_T1G3R Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) παιδιά καλησπέρα.πριν λίγες μέρες ξεκίνησα το παιχνίδι.στις τόσες μέρες δεν έχω πολλές ώρες. ( 20 ωρες)και είχα 2 drop σε pub που έπαιζα, το πρώτο case το άνοιξα, το δεύτερο είναι το θέμα μου. δηλαδή πριν λίγη ώρα έπαιζα pub και είχα drop σε κάποια φάση operation pheonix, ωραία λέω χάρηκα. μετά από λίγο βγήκα απ τον server αλλα πουθενά το case.τι παίζει? γιατί πραγματικά σκάλωσα. έκλεισα και ξανά άνοιξα το game και το εμφάνισε. :/όλα καλά. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2015 από BL4CK_T1G3R Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smitharos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Παιδιά το game αξίζει ακόμα; Σκέφτομαι να πάρω 2 κόπιες άμα το βρω σε καλή τιμή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Παιδιά το game αξίζει ακόμα; Σκέφτομαι να πάρω 2 κόπιες άμα το βρω σε καλή τιμή.. Γιατι να μην αξιζει "ακομα"? Εχουν γινει λιγο οτι ναναι τα ranks ειναι η αληθεια, αλλα το παιχνιδι ειναι μια χαρα... (περα απο γνωστα θεματα οπως το hitbox..) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Τα τσίμπησα τελικά (7.81eu το καθένα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raikkonen86 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Ρε παιδια. Για να παιξεις compe με ατομα μεγαλυτερου rank δεν πρεπει να ειστε 5αδα?? Σημερα επαιξα με εναν τυπο ο οποιος εφαγε ομαδικο report για wh και μπηκα κατα την διαρκεια του game στο προφιλ του και εκτος του οτι δεν ειχε ουτε μισο VAC ειχε και screenshots απο end game boards που τον εδειχνε να παιζει με supreme και global elite, την ωρα που αυτος ηταν silver 4. Πηγα να δω στους φιλους του μηπως ηταν 5αδα αλλα ειχε 0 φιλους... Το κακο ειναι οτι δεν σημειωσα το name του και τωρα δεν μπορω να τον βρω καν στα recently play with... Υπαρχει καποιο hack που να σου επιτρεπει να παιζεις με υψηλοτερα ranks?? η φαση ειναι οτι στα screenshots ηταν συνηθως ο καλυτερος και ολοι των εβριζαν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μπορει να ηταν smurf που παιζει επιτηδες σε χαμηλο rank.Δεν υπαρχει τετοιο hack. Επισης αν πας watch->your matches εχει ολα τα προσφατα games και πατας δεξι κλικ->open scoreboard 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Εγώ άλλο πρόσεξα.. Ή εγώ ξέχασα να παίζω (τόσο πολύ!;!) ή γίνεται χαμός από wh.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Εγώ άλλο πρόσεξα.. Ή εγώ ξέχασα να παίζω (τόσο πολύ!;!) ή γίνεται χαμός από wh.. Αυτη τη στιγμη το csgo εχει τους λιγοτερους cheaters απο ποτε..παρτο σαν αφορμη για να γινεις καλυτερος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Παίδες έχετε καταλάβει πότε μαζί με το επίπεδο που ανεβαίνεις παίρνεις και αντικείμενο και πότε όχι; (αναφέρομαι σε αυτό το καινούργιο που μπήκε και παίρνεις exp στο τέλος κάθε game αναλόγως το score σου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα