Προς το περιεχόμενο

Counter-Strike: Global Offensive [CS: GO]

snapshot-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κάτι άσχετο. Έφτασα σχετικά άνετα μάστερ γκαρντιαν ελίτ. Από τότε μου φαίνεται πως είτε εχω αντιπαλους με wallhack ή δεν ξέρω και εγώ τι. Δεν λέω μπορεί να έφτασα στο μαξ των δυνατοτήτων μου, αλλα συνήθως όλο το τιμ μιλάει για wallhack κλπ. Τι μπορεί να φταίει; :P

Τωρα τελευταια που επεσε το banwave εχουν ελαττωθει οι cheaters αρκετα... Επισης δεν χρειαζεται να καθεσαι να γραφεις στο chat μλκιες...Παντα μπορεις να κανεις report, και αν σε καιει τοσο πολυ δες και το demo απο το game μετα..

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

εχω ενα θεμα με το cs πεδια..πεζω ενα μαπ και οταν εινε να αλαξει το μαπ με πεταει και λεει το στιχειο csgo δεν βρεθικε απο καρτα γραφικων εχο nividia geforce gt 630

Το παθαίνεις σε όλα τα map; Δοκίαμασε να κάνεις verify τα αρχεία του παιχνιδιού. Στο Steam δεξί κλικ στο παιχνίδι > Ιδιότητες > Τοπικά αρχεία > Επαλήθευση αρχείων παιχνιδιού.

Δοκίμασε πρώτα το verify που έγραψα πριν και μετά αυτό αν υπάρχει ακόμα το πρόβλημα:

Go on your Counter Strike Global Offensive folder and go to the cfg folder(specifically: C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Counter Strike Global Offensive\csgo\cfg) and search for the video.txt file.

When there search for a "settings.mem_level" thingie. On it's right should be a number, try setting it to 0. It stopped all the crashes between map loads and skin related bugs.

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?p=34927391#post34927391

το εκανα φιλε αφτο που ειπες Επαλήθευση αρχείων παιχνιδιού. και με ειπε στο τελος ενα αρχειο δεν επικιροθηκε θα γινει η λιψη ε το εκανε και παλι το ιδιο...λει το στειχιο cs.exe σταματισε να λειτουργει!!

Καλησπέρα σας,

μετά από πολλούς μήνες απραξίας είπα να ξαναπαίξω CS:GO. Ωστόσο έλαβα μήνυμα ότι δεν μπορώ να παίξω competitive γιατί δεν είμαι private rank 3.

Πρέπει να παίξω οτιδήποτε για να ανέβει αυτό το rank; Είναι ίδιο με το recruit rank;

Καλησπέρα σας,

μετά από πολλούς μήνες απραξίας είπα να ξαναπαίξω CS:GO. Ωστόσο έλαβα μήνυμα ότι δεν μπορώ να παίξω competitive γιατί δεν είμαι private rank 3.

Πρέπει να παίξω οτιδήποτε για να ανέβει αυτό το rank; Είναι ίδιο με το recruit rank;

Ό,τι και να παίξεις μαζεύεις XP ανάλογα με το σκορ σου, αρκεί να μείνεις μέχρι το τέλος του αγώνα. Παίξε Casual και σιγά-σιγά θα φτάσεις Rank 3 και θα μπορείς να ξαναπαίξεις Competitive.

μετα απο  ρανκ 3 που μπαινεις στο 5v5 αμα ανεβεις σου προσφερει κατι αλλο το παιχνιδι?επισης τα οπλα που μπορει να παρεις ανοιγωντας μια βαλιτσα ειναι καλυτερα απο τα κανονικα??αυτο το ρωταω γιατι το maverick m4a1 που μου πεταξε δεν εχει σιγαστηρα και νομιζω οτι παιζω καλυτερα με το κλασσικο μ4..ισως να ειναι και στο μυαλο μου..

μετα απο  ρανκ 3 που μπαινεις στο 5v5 αμα ανεβεις σου προσφερει κατι αλλο το παιχνιδι?

Μετά από το Rank 3 μπορείς να αρχίσεις να παίζεις Competitive παιχνίδια που είναι το «σοβαρό» mode του παιχνιδιού και εκεί έχεις άλλη κατάταξη που αλλάζει ανάλογα με τις ικανότητές σου.

επισης τα οπλα που μπορει να παρεις ανοιγωντας μια βαλιτσα ειναι καλυτερα απο τα κανονικα??

Τα όπλα που παίρνεις ανοίγοντας κιβώτια είναι σχεδόν πάντα καλύτερα από αυτά που σου πετάει. Δεν έχουν όλα τα όπλα πιθανότητα να έρθουν μετά από αγώνα, συνήθως αυτά που πέφτουν είναι από τις κατώτερες κατηγορίες. Σπάνια έχω δει να πέφτει καλό όπλο, ενώ μαχαίρια κλπ. δεν πέφτουν καν.

αυτο το ρωταω γιατι το maverick m4a1 που μου πεταξε δεν εχει σιγαστηρα και νομιζω οτι παιζω καλυτερα με το κλασσικο μ4..ισως να ειναι και στο μυαλο μου..

Τα skins αλλάζουν μόνο την εμφάνιση του όπλου. Εσύ λες μάλλον για άλλο όπλο (M4A4), σιγαστήρα έχει το M4A1-S. Εκτός κι αν έβγαλες καταλάθος το σιγαστήρα με δεξί κλικ. Επίσης, και τα δύο μπαίνουν στην ίδια θέση του εξοπλισμού σου, δηλαδή μπορείς να επιλέξεις μόνο ένα από τα δύο για να χρησιμοποιείς στο παιχνίδι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...