dimitris21gr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Σε ένα παιχνίδι με Ρώσους που μιλάγανε συνέχεια στην γλώσσα τους και αγγλικά μόνο όταν χρειαζόμουν εγώ info. Σε ένα παιχνίδι το οποίο πήγαινε από το κακό στο χειρότερο. Όχι μόνο καταφέραμε την ισοπαλία, αλλά πρέπει να έκανα τον άσσο της ζωής μου!!! 5/5 headιδια τόσο γρήγορα που στο demo δεν φαίνονται καλά και έκανα σίγουρα 1v4 clutch αν όχι 1v5. Θα ανέβει οσονούπω youtube! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Ρε Haris San ή όποιος άλλος γνωρίζει το κάνανε κάπως ευκολότερο το ranking ή είναι ιδέα μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo1966 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 ναι πολυ ευκολο αν παιζεις συχνα. γνωριζω ατομο που απο silver 2-3 εφτασε dmg σε 3-4 μηνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Το χα παρατήσει 1 χρόνο. Έπαιξα το ranked με πέταξε MG2 πήρα άλλα 2 game και με πέταξε καπάκια MGE. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Ρε Haris San ή όποιος άλλος γνωρίζει το κάνανε κάπως ευκολότερο το ranking ή είναι ιδέα μου? Το γ****σαν την πουτανα...Το eagle πλεον ειναι low... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo1966 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 αρχιζω να πιστευω το αδιανοητο μεχρι πριν λιγο καιρο οτι NA > EU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 αρχιζω να πιστευω το αδιανοητο μεχρι πριν λιγο καιρο οτι NA > EU χαχαχα πετυχημενο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo1966 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 αυτονοητο οτι δεν λεω για pro scene παικτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 αυτονοητο οτι δεν λεω για pro scene παικτες οπως και να το λες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g8anos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Ρε Haris San ή όποιος άλλος γνωρίζει το κάνανε κάπως ευκολότερο το ranking ή είναι ιδέα μου? Και εμένα ετσι μου φαινεται .. επαιζα παντα mg1 k mg2 , το παράτησα ελέω gta5 , εχασα τελείως το rank μιας κ ειχα να μπω κανα μήνα, και μετα με έβαλε dmg απευθείας. (Ενώ είχα χάσει την φόρμα μου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Και εμένα τα ίδια. Είχαν να παίξω κάνα 2μηνο και με έβαλε eagle από DMG που ήμουν συνέχεια. Χθες όμως ανέβηκα και για πρώτη φορά LEM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
carrypizza Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 επειδη ειμαι σχετικα καινουργιος στο παιχνιδι παιζω περιπου 1 μηνα τι να κανω για να βελτιωθω ? σε καζουαλ 2-4 κιλς ειμαι σχεδον παντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Και εγω τωρα μαθαινω παιζω 3-4 μερες, εκανα κατι τραγικα 3-4 kills μονο στο casual σημερα, νομιζω stutter step και crosshair placement για αρχη αλλα απότι βλεπω το θεμα ειναι να ξερεις τα spots στην πιστα και να υπαρχει καποιο teamwork. Με σκοτωναν με το που ξεμύτιζα λιγο, μετα το εμαθα το σημειο αλλα και παλι τις ετρωγα γιατι η αλλη ομαδα ηταν σχετικα οργανωμενη με smokes/flashbangs ενω εμεις παιρναμε το weapon που μας βολευει και yolo runs μονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raikkonen86 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Παιδες γουσταρει κανεις να μπαινουμε μαζι?? Ειμαι Gold Nova Master Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 επειδη ειμαι σχετικα καινουργιος στο παιχνιδι παιζω περιπου 1 μηνα τι να κανω για να βελτιωθω ? σε καζουαλ 2-4 κιλς ειμαι σχεδον παντα Στην αρχη πρεπει λιγο να μαθεις τα maps...Να δεις λιγο τα οπλα... Παιζονται ak47/m4a1-silercer/m4a4/awp κυριως...Ο καλυτερος τροπος να κανεις practice το aim σου ειναι ειτε σε deathmatch ειτε σε aim_map. Για τα aim_maps πας στους community servers, διαλεγεις, europe και ping < 100 και βαζεις για map = aim_map και μπαινεις και παιζεις..Θα σε βοηθησει να αρχιζεις να ριχνεις κανα HS... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα