IronBacteria Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 sweet fx 2.0 έχει δοκιμάσει κανείς; παίζει κάνα ban μήπως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Τελικά αυτό το rank στο cs go είναι οτι να ναι!! Μετα απο κάνα μήνα και κάτι αποχή, ήμουν gold 3, μπαίνω κ είχα χασει το βαθμο μ, παίζω ενα comp random, τους ξεβρακωνουμε, ηταν master guardian + και αμέσως πάω και εγώ guardian!! Απο nova 3!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IronBacteria Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Τελικά αυτό το rank στο cs go είναι οτι να ναι!! Μετα απο κάνα μήνα και κάτι αποχή, ήμουν gold 3, μπαίνω κ είχα χασει το βαθμο μ, παίζω ενα comp random, τους ξεβρακωνουμε, ηταν master guardian + και αμέσως πάω και εγώ guardian!! Απο nova 3!! κωλόφαρδε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 sweet fx 2.0 έχει δοκιμάσει κανείς; παίζει κάνα ban μήπως? απο τον gaben ετοιμοπαραδοτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo1966 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 penta vs nip με τους penta να εχουν ελληνα στο ροστερ τους http://tv.majorleaguegaming.com/channel/playcevo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 penta vs nip με τους penta να εχουν ελληνα στο ροστερ τους http://tv.majorleaguegaming.com/channel/playcevo επαιζε και πιο παλια στους mousesports νομιζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Όταν ήμουν Nova Master με έβαλε με άτομο που μόλις είχε ξεκινήσει CS. 1μιση ώρα στο προφιλ, μέχρι το τελος του παιχνιδιου 2 kills και τον kickαραμε και καταφέραμε και το πήραμε χάρη στο bot. Matchmaking για τα πανηγύρια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IronBacteria Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 απο τον gaben ετοιμοπαραδοτο!το χρησιμοποιώ εδώ και λίγα match..να το βγάλω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Παιδιά sorry για το spam σε δύο θέματα αλλά ένας φίλος μου είπε ότι μπορεί να είναι μόνο από το CS και σκέφτηκα να αφήσω ένα λινκ και εδώ να μου πει κάποιος αν του έχει συμβεί σε αυτόν. http://www.insomnia.gr/topic/569488-windows-aero/?do=findComment&comment=54002684 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo1966 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 και σε μενα το εκανε οταν εβαλα τα windows μονο και το εχω ενεργο χωρις κανενα προβλημμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Παιδιά sorry για το spam σε δύο θέματα αλλά ένας φίλος μου είπε ότι μπορεί να είναι μόνο από το CS και σκέφτηκα να αφήσω ένα λινκ και εδώ να μου πει κάποιος αν του έχει συμβεί σε αυτόν. http://www.insomnia.gr/topic/569488-windows-aero/?do=findComment&comment=54002684 παιζει να μου το χει βγαλει και μενα καποια φορα (δεν ξερω αν ηταν στο cs) παντως εγω πατησα οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 ξερετε κανα παιχνιδι με παρομοιο feeling; Δεν εχω χρονο να παιζω πολυ ή συχνα και δεν πολυφχαριστιεμαι online με τοσους pro και cheaters. Με bot γουσταρω πιο πολυ (αν και ειναι γελοια σε σχεση με το CZ). Αυτα που γουσταρα πολυ ηταν τα IGI 1 και 2. Δεν με ενδιαφερουν τα γραφικα. Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo1966 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 νομιζω το medal of honor εχει free εκδοση με online play Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Υπάρχει το Ballistic στο facebook. Προειδοποιώ όμως πως και εκεί έχει μπαγκς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFGR Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) τοσα cod και BF (TDM) υπαρχουν για casual ενασχοληση το αστειο ειναι οτι πριν 15 χρονια το CS το κατεκριναν ολοι οι λιωμενοι στο UT99 / tribes / quake λεγοντας οτι απευθυνεται σε παιδακια και πληβειους με 56K, σημερα θεωρειται "hardcore" παρολο που εχει matchmaking για να παιζει ο καθενας (θεωρητικα) με ατομα κοντα στο skill του oh the irony Επεξ/σία 16 Μαΐου 2015 από SoFGR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα