Haris San Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Μαγκες επεσε vac wave σε 6 διαφορετικα cheats...μπειτε να παιξετε και κανενα ΜΜ...ειδα κατι accounts που φαγαν ban με 3κ ωρες και μαχαιρια κτλ πρεπει να κλαψαν ασχημα.. 1
Tmark Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δεν τους χάλασε.. http://steamcommunity.com/profiles/76561198139617819 http://steamcommunity.com/id/mexorn/ 3
headbanger Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 δηλαδή όσοι έχουν φάει ΒΑΚ δεν μπορούν να trade? τους μένει αμανάτι το υλικό, το παιχνίδι δεν παίζει Online και τα ρέστα; ρωτάω γιατί δεν έφαγα ποτέ μπαν και ούτε με ένοιαξε κιόλας
Caiden Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Μου αρεσει που ο αλλος εχει και λινκ απο esea αλλα και smurf RIP Slaughter, Howl, Asiimov, Cyrex Bonus clip:
infin1tyGR Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 δηλαδή όσοι έχουν φάει ΒΑΚ δεν μπορούν να trade? τους μένει αμανάτι το υλικό, το παιχνίδι δεν παίζει Online και τα ρέστα; Ναι If a VAC Ban (for any game), cooldown or overwatch ban has been registered on your account, you will no longer have access to the CS:GO store, or be able to make trades for CS:GO items, and you will no longer receive item drops. You will still have access to your items that were acquired before the ban/cooldown. https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=1047-EDFM-2932
Haris San Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 csgo hitbox <3 https://gfycat.com/NauticalDeadBaleenwhale 1
SoFGR Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-aq8zj-YNU6z-y2rOc-NtuEp-WhUzE 5 loss στην σειρα, ακομα MGE tho καρκινο στα σογια των waller και των toggler, αυτα τα flick στο 45:41 θα με στοιχειωσουν για παντα ....
Haris San Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-aq8zj-YNU6z-y2rOc-NtuEp-WhUzE 5 loss στην σειρα, ακομα MGE tho καρκινο στα σογια των waller και των toggler, αυτα τα flick στο 45:41 θα με στοιχειωσουν για παντα .... Ειδα αρκετα rounds,αν πιστευεις πως καποιος εχει walls τοτε κανεις λαθος... Αυτος που ηταν πρωτος απο τους αντιπαλους "eagle eye" πως λεγοταν, εχει παιξει 1.5K ωρες οποτε ειναι πιθανο να ξερει να παιζει...Και οπως φαινεται ειναι καλος awper και οχι waller...
SoFGR Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) <p>δεν μιλαω για το τελευταιο loss αλλα για τα προηγουμενα, οπου 2 τα φορουσαν 100% και ο 3ος ητανε στρουμφακι, 40 hrs και επαιζε λες και ειχε 1000+ </p> <p> </p> <p>ο eagle eye που λες, μου εκανε ενα μεσα απο καπνο και πορτα στο mid ολα τα λεφτα, 264dmg αγκρρρρρρρρρ </p> <p> </p> <p>οι αλλοι ξενερωσαν και περιμενουν το επομενο VAC wave, κριμα γιατι παρολο που κλεινανε τα ματια μου προσπαθησα αρκετα και στα 2 game που παιξαμε το βραδυ, 6 hs απο lower tunnel σε catwalks, τι αλλο να κανω πια ο crisss που πηρε το pistol round με usp σημειωσε οτι εχει 100ping </p> Επεξ/σία 20 Απριλίου 2015 από SoFGR
Haris San Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 <p>δεν μιλαω για το τελευταιο loss αλλα για τα προηγουμενα, οπου 2 τα φορουσαν 100% και ο 3ος ητανε στρουμφακι, 40 hrs και επαιζε λες και ειχε 1000+ </p> <p> </p> <p>ο eagle eye που λες, μου εκανε ενα μεσα απο καπνο και πορτα στο mid ολα τα λεφτα, 264dmg αγκρρρρρρρρρ </p> <p> </p> <p>οι αλλοι ξενερωσαν και περιμενουν το επομενο VAC wave, κριμα γιατι παρολο που κλεινανε τα ματια μου προσπαθησα αρκετα και στα 2 game που παιξαμε το βραδυ, 6 hs απο lower tunnel σε catwalks, τι αλλο να κανω πια ο crisss που πηρε το pistol round με usp σημειωσε οτι εχει 100ping </p> Εμ ετσι ειναι αυτα..τουλαχιστον το match ηταν ανταγωνιστικο, δεν ηταν τσοντα...Οποτε το ευχαριστηθηκατε..
christarass Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Παιδια αν γνωριζει καποιος να μου πει πως δουλευει το μικρόφωνο στο παιχνιδι χωρις να παταω το κουμπι (K) να μου πει.Οταν το βαζω στο open απο το παιχνιδι δεν μου λειτουργει παρα μονο με την επιλογη με το κουμπι...στο google δεν βρηκα κατι,ευχαριστω Αν μπορει καποιος να βοηθησει ευχαριστω.
teo1966 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 αλλαξε κουμπι για το μικροφωνο βαλτο στο "V" βολευει πιο πολυ... δεν νομιζω να υπαρχει λυση για ανοιχτο ολη την ωρα εκτος και αν μιλατε π.χ skype
Haris San Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Αν μπορει καποιος να βοηθησει ευχαριστω. Για ποιο λογο να το χεις ολη την ωρα ανοιχτο? Νομιζεις οι αλλοι θελουν να ακουν ολη την ωρα οτι κανεις εσυ? Καντο Bind σε ενα αλλο κουμπι και τελος. Εγω το χω στο alt απλα επειδη πατας και shift πολλες φορες αλλαζει Ελληνικα-Αγγλικα...Μπορεις να το βαλεις και στο mousewheel οταν κανει κλικ ή οπου αλλου σε βολευει.
christarass Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Για ποιο λογο να το χεις ολη την ωρα ανοιχτο? Νομιζεις οι αλλοι θελουν να ακουν ολη την ωρα οτι κανεις εσυ? Καντο Bind σε ενα αλλο κουμπι και τελος. Εγω το χω στο alt απλα επειδη πατας και shift πολλες φορες αλλαζει Ελληνικα-Αγγλικα...Μπορεις να το βαλεις και στο mousewheel οταν κανει κλικ ή οπου αλλου σε βολευει. Εχει mute οταν θελω το κλεινω και οταν παιζω ουτε λεω μλκιες ουτε τραγουδαω κλπ απλα οταν κατι πρεπει να το πεις εκεινη την ωρα να ψαχνεις το κουμπι δεν βολευει τουλαχιστον εμενα που ειμαι noobeeee.Το εβαλα στο mouse στο πλαι τουλαχιστον εκει δεν το ψαχνω.Αλλα σε βιντεο που βλεπω και παιζουν δεν πατανε κουμπι και γενικα ειναι ποιο βολικο οποτε αναρωτιεμαι αφου υπαρχει σαν επιλογη γιατι δεν λειτουργει σε μενα τουλαχιστον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα