Προς το περιεχόμενο

Counter-Strike: Global Offensive [CS: GO]

snapshot-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αμα το ποντικι των  10 ευρω λεγεται wheel mouse optical 1.1, του βαλεις 8 ποδαρακια steelseries MS glides  και το κλοκαρεις στα 500hz  γινεσαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ  

δυστυχως εμενα δεν με βολευει πολυ, μου πεφτει καπως μακρυ και στενο :(  ποτε θα βγαλει αυτη η coolermaster ενα  cm storm spawn v2 επιτελους ???  I like my women the same way i like my computer mice, short and broad :D

ο MLT04 στα microsoft ειναι τρομερα underrated γιατι εχουμε γεμισει  απο 12χρονα και χθεσινους που αμα δεν δουνε φωτακια και 6000dpi στο κουτι δεν αγοραζουν τιποτα. 

ο συγκεκριμενος αισθητηρας  αρχιζει να "χωλαινει"  οταν ο χρηστης παιζει με 50cm/360  οπου εκει τρωει αρκετο negative accel   ή/και  οταν εχουμε  20cm/360 sens σε 1080p.

παρολαυτα εχει καλυτερο tracking απο πολλες σαβουρες με avago 9500 / philips twin eye  εκει εξω που τις πουλανε 60 και 80  ευρω !! 

σημερα εστειλα με αντικαταβολη ενα IME 3.0 της συλλογης μου σε συμπαικτη απο το csgo που εχει rank supreme, για να μου ζητησε  ο ιδιος να του πουλησω τετοιο  ποντικι εν ετει 2015 κατι θα πρεπει να ξερει παραπανω !

https://lh6.googleusercontent.com/-oIvjqCzop9Q/VSdsreaNyXI/AAAAAAAAB64/_QLLmrVcWfM/w593-h791-no/15%2B-%2B1

υπενθυμιζω στον head  οτι η steelseries πριν ξεκινησει να πουλαει δικα της ποντικια, πουλουσε  IME 3.0 και IMO 1.1 με glossy coating τα οποια ειχανε γινει αναρπαστα ! το ιδιο εκανε και η zowie οταν ιδρυθηκε το 2008, απο αυτην μαλιστα αγορασα   ενα  σαμπανι και ενα  μαυρο τα οποια εχω ακομα και σημερα

http://i.imgur.com/SmXao.jpg 

http://i.imgur.com/TyKKx.jpg

και για να τελειωνουμε με το multicore rendering, εγω ο ιδιος προτεινα την απενεργοποιηση του (υπο προυποθεσεις)  και εσυ μου την ειπες τοτε, επειδη ειμουνα  MG2 και ημιμαθης, ενω εσυ απο την ημερα που γεννηθηκες τα ηξερες ολα  ( ΑΧΑΧΟΥΧΑ  )   http://www.insomnia.gr/topic/514407-counter-strike-global-offensive/page-25#entry53512331 

Επεξ/σία από SoFGR
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και για να τελειωνουμε με το multicore rendering, εγω ο ιδιος προτεινα την απενεργοποιηση του (υπο προυποθεσεις)  και εσυ μου την ειπες τοτε, επειδη ειμουνα  MG2 και ημιμαθης, ενω εσυ απο την ημερα που γεννηθηκες τα ηξερες ολα  ( ΑΧΑΧΟΥΧΑ  )   http://www.insomnia.gr/topic/514407-counter-strike-global-offensive/page-25#entry53512331 

καλα το rank ειναι ασχετο και το elo του mm ειναι απαισιο οποτε μλκια αυτο αν οντως το ειπα, αλλα ομως οχι απενεργοποιηση αυτου εισαι 100% λαθος, τεσπα μην ξανακανουμε λουπα της ιδιας συζητησης..

κατι παιζει με το ranking system ειχα σημερα 2 νικες και ενδιαμεσα μια ηττα

με τα στατς μου στην ηττα να ειναι γτπ οπως και οτι γενικα τελευταια παιζω χειροτερα απο

ποτε.. και με ανεβασε ετσι νοβα 2

οπως και οτι βλεπω ατομα συγκεκριμενα που μεσα σε μια μερα πηγαν απο νοβα 2 σε guardian 1

στατιστικα να το υπολογισεις με βαση το παλιο συστημα που ξεραμε πολυ δυσκολα γινοταν αυτο : /

Παιδιά πάνω κάτω με τι ping παίζετε; (Τι σύνδεση έχετε ;)

Ανάλογα την γεωγραφική απόσταση. με Ανατολική ακτή γύρω στα 80-95, Δυτική από 40 (Σηατλ) μέχρι 70. 

Το καλό είναι η ποιότητα της σύνδεσης, να έχει σταθερο pps να μην jitter κτλπ. 

Μαγκες αυτό το προγραμματακι για matchmaking το χρησιμοποιει κανεις; Ψαχνω καταφυγιο απο την μαστιγα των Ρωσων. 

Λειτουργεί κανονικά  

αντι να φτιαξουν το παιχνιδι θα καθονται και βγαζουν cases,αρωματα και φρου φρου...thnx volvo

Επισης για ping που ρωτησε καποιος εγω συνηθως εχω 75 στο MM, αλλα στο ESEA εχω 55.

Για 100 και πανω δεν το συζητω ειναι unplayable, βαλε fastpath

αντι να φτιαξουν το παιχνιδι θα καθονται και βγαζουν cases,αρωματα και φρου φρου...thnx volvo

Επισης για ping που ρωτησε καποιος εγω συνηθως εχω 75 στο MM, αλλα στο ESEA εχω 55.

Για 100 και πανω δεν το συζητω ειναι unplayable, βαλε fastpath

Το normal μου ειναι 110+, τι εννοεις unplayable :P

• Like 1

Μια χαρά παίζεις μέχρι 110-120 ms. Unplayable δεν είναι σίγουρα. Είναι απειροελάχιστες οι διαφορές των 30-40 ms. 

Εκτός κι αν έχεις loss-choke και χάνεις πακέτα. Εκεί έχει μεγάλο αντίκτυπο στο gameplay.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...