Προς το περιεχόμενο

Counter-Strike: Global Offensive [CS: GO]

snapshot-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω 2 accounts, το ενα mge(main) και το αλλο Eagle(smurf) αλλα εχω σταματησει να παιζω εδω και πολυ καιρο ΜΜ γι αυτο και το main μου εχει μεινει σε mge..Aλλα κανε με δεν εχω προβλημα

http://steamcommunity.com/profiles/76561198085407580/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

φακ μμ και τα 64αρια τικ

νοβα3 μμ (παίζω συνήθως μετά από πολλές μπύρες)

ESEA καθημερινά. όχι γιατί είμαι γαμαωταο. απλά γιατί οι σερβερς είναι σωστοί και μαθαίνω κάτι σχεδόν σε ΚΑΘΕ game. το RWS είναι λίγο χαζό metric(δεν το νοιάζει αν έχεις καλό Position, αν πέταξες την σμοκ/φλασ εκει που έπρεπε όταν έπρεπε κτλπ) αλλά δεν μασάμε. 

CS:GO Weapon Case

Να την ανοίξω; ή να την πουλήσω;

Τι μου προτείνετε;

έχω ξοδέψει χαλαρά 250++ δολάρια για τα κουτιά. πέρα από 1-2 αισθητικές αναβαθμίσεις, δεν είδα κάτι διαφορετικό. 

είναι θέμα αν θες τα σκινς η όχι

CS:GO Weapon Case

Να την ανοίξω; ή να την πουλήσω;

Τι μου προτείνετε;

τα μαζευεις και τα πουλας...Μπορει να παρεις και κανα παιχνιδακι στις εκπτωσεις..

το RWS είναι λίγο χαζό metric(δεν το νοιάζει αν έχεις καλό Position, αν πέταξες την σμοκ/φλασ εκει που έπρεπε όταν έπρεπε κτλπ) αλλά δεν μασάμε. 

Δεν γινεται αυτο που λες, αν ηταν ετσι τοτε ο καθενας θα πετουσε flashes/smokes κτλ και θα παιρνε ποντους και στο τελος θα γινοταν οτι ναναι...

Για μενα το faceit ειναι τεραστια μουφα...ισως γιατι εχω παιξει πολυ λιγα παιχνιδια και δεν εχω rank ..Δεν ξερω γιατι αλλα με εβαζε να επιλεξω σε daily unranked & monthly unranked...Επαιξα 2 matches πριν 1 εβδομαδα χααχαχαχα εκτος του οτι ηταν πολυ low οι παιχτες εφευγαν, trollαραν οτι ναναι γινονταν...

^Για αυτο παιζεις ESEA που ειναι καλυτερο αν και Ευρωπη δεν ειναι ακομα στο επιπεδο της Αμερικης (τωρα τελευταια εχουν μπει πολλοι Ρωσσοι κτλ αλλα το καλο ειναι οτι μπορεις να κανεις report καποιον που δεν μιλαει αγγλικα)

^Για αυτο παιζεις ESEA που ειναι καλυτερο αν και Ευρωπη δεν ειναι ακομα στο επιπεδο της Αμερικης (τωρα τελευταια εχουν μπει πολλοι Ρωσσοι κτλ αλλα το καλο ειναι οτι μπορεις να κανεις report καποιον που δεν μιλαει αγγλικα)

Mαλλον το αντιθετο ειναι...Της Αμερικης δεν ειναι στο επιπεδο της Ευρωπης..

δεν σε πιάνω. το ΝΑ μια χαρά μου φαίνεται εμένα :/

Νομιζω στο Αμερικα παιζουν λιγο πιο χαλια :P Το χω δει και πολλες φορες στο reddit σαν αστειο που βαζει ενας κλιπ απο καποιο play και λεει ειμαι dmg και γραφουν απο κατω "Must be american dmg". Αμερικη ειναι η χωρα του COD δυστηχως..

είναι απλά μεγάλο το Pool του κόσμου. ΝΑ ένας 14 χρονών μπορεί να δώσει 7$ να παίξει ESEA δεν υπάρχει πρόβλημα. 

Ελλάδα και ανατολική ευρώπη παίζει να είναι τα μακαρόνια για 1 εβδομάδα. 

Ναι με αυτη την λογικη το ειπα οτι δεν εχει αναπτυχθει. Σαφως η Ευρωπη εχει καλυτερους παιχτες απο οτι η Αμερικη και αυτο φαινεται εντονα στις διαφορες μεταξυ EU ProTeams vs NA Pro Teams

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...