Προς το περιεχόμενο

Counter-Strike: Global Offensive [CS: GO]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μωρε τα κανω συνεχως αλλα μετα απο χ λεπτα καψιματος,τσουπ με πεταει...και πρεπει να τα ξανακνω ολα + ρεσταρτ αλλα τοτε ειναι αργα...+7 μερες γαμημενο ban....

Εμενα μια φορα το ειχε παθει, εκανα verify local cache + restart το pc και εφτιαξε.Μετα απο καποιες μερες το ξαναεπαθε και το εψαξα στο google και εκανα το enable dep. Δεν μου χει ξαναγινει ποτε απο τοτε...Κοιτα μηπως κανεις τιποτα λαθος..

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι στο casual μάλλον δεν υπάρχουν lvl ή κάτι αντίστοιχο αλλά μπαίνουμε όλοι μαζί και οι περισσότεροι είναι αρκετά καλύτεροι!

Συμφωνώ αλλά εκεί θα μάθεις καλύτερα πως να στέκεσαι  πως να πυροβολείς και άλλο με τα bot που απλά κάθονται σε κοιτάνε  και σου ρίχνουν.

Δημοσ.

Παιζει και εδω σκαλισμα με lerp/rates κτλ οπως σε l4d?

Υπαρχει autoconfig?τρως ban με τιποτα τετοια?

δεν ξερω τι παιζει με l4d παντως υπαρχει autoexec.cfg και config.cfg που φτιαχνεις το crosshair και γενικοτερα ολα τα settings σου μεσα στο game...Τωρα αν εννοεις script τοτε αυτο ειναι cheat, προφανως τρως ban..

Δημοσ.

Παιζει και εδω σκαλισμα με lerp/rates κτλ οπως σε l4d?

Υπαρχει autoconfig?τρως ban με τιποτα τετοια?

ελα ρε εμαθε και ο dante το lerp :P

ριξε μια ματια σε αυτο το log 

http://pastebin.com/raw.php?i=XSDuks4k

εχω κανει cp το autoexec μου και δινω εντολες με τις οποιες η εμφανιση και η συμπεριφορα του στοχαστρου θυμιζουν αρκετα  cs 1.6 :)

• Like 1
Δημοσ.

μωρε τα κανω συνεχως αλλα μετα απο χ λεπτα καψιματος,τσουπ με πεταει...και πρεπει να τα ξανακνω ολα + ρεσταρτ αλλα τοτε ειναι αργα...+7 μερες γαμημενο ban....

με αυτο δεν μου το ξαναεβγαλε 1 βδομαδα τωρα δοκιμασε το

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καποιο προγραμμα κανει το προβλημα μολις τα εκλεισα ολα επαιξε κανονικα.

Επεξ/σία από christarass
Δημοσ.

καποιο προγραμμα κανει το προβλημα μολις τα εκλεισα ολα επαιξε κανονικα.

Την εχω ποσταρει ηδη 2 σελιδες πισω την λυση..Αυτο που κανει στο βιντεο που εβαλες ειναι το enable dep.

Δημοσ.

ελα ρε εμαθε και ο dante το lerp :P

ριξε μια ματια σε αυτο το log 

http://pastebin.com/raw.php?i=XSDuks4k

εχω κανει cp το autoexec μου και δινω εντολες με τις οποιες η εμφανιση και η συμπεριφορα του στοχαστρου θυμιζουν αρκετα  cs 1.6 :)

Ε στο l4d εχουν ξεκινησει λιγο τα pro mod games και χωρις πειραγμα δε πας πουθενα.

Ειναι και οι ελληνικες συνδεσεις μοναδικες.

Ναι τα σκαλισα τα στοχαστρα και το εκανα οπως με βολευε γιατι ηταν απαραδεκτο αυτο που ειχε για προεπιλογη.

Εβαλα και τα rates στο 128 κτλ.νομιζω δεν εχει κατι αλλο να πειραξεις.

μπηκα χθες σε matchmaking και καταφερα να εχω παραπανω kills απο deaths.

καλα ηταν για μενα που εχω παιξει 2 ωρες και εχω ναπαιξω cs απο εποχη 1.6

παντως απογοητευτηκα λιγο με τον ηχο.

πρεπει να το ψαξω και εκει γιατι δε καταλαβαινω και πολλα...

μου χαλασαν και τα παλια ακουστικα και εχω ενα σχετικα φθηνο τωρα.

Δημοσ.

γινεται να ποσταρει καποιος που να ξερει τι πρεπει να βαλουμε και εμεις σαν cfg?εκεινες οι εντολες sto pastebin τις σωζω βασικα ως cfg ?αν ναι σε ποιον folder?εκανα τα παντα για το προβλημα με το vac αλλα συνεχιζω να το εχω ρε γαμωτο

Δημοσ.

γινεται να ποσταρει καποιος που να ξερει τι πρεπει να βαλουμε και εμεις σαν cfg?εκεινες οι εντολες sto pastebin τις σωζω βασικα ως cfg ?αν ναι σε ποιον folder?εκανα τα παντα για το προβλημα με το vac αλλα συνεχιζω να το εχω ρε γαμωτο

Στο cfg βαζεις τα settings που εχεις στο crosshair συνηθως.Βασικα οτι αλλαγη κανεις μεσα στο παιχνιδι (video settings,console commands κτλ) αυτα σωζονται στο cfg ετσι ωστε να θυμαται τι επιλογες εχεις. Οποτε τα settings τα πειραζεις και απο το μενου. Τωρα για το crosshair ειναι αλλο ζητημα.Καλα ειναι να δεις καποιο ετοιμο και να βαλεις αυτο..Εγω πχ εχω του friberg,το χω μαθει, το χω συνηθησει, πλεον παιζω με αυτο..

Ε στο l4d εχουν ξεκινησει λιγο τα pro mod games και χωρις πειραγμα δε πας πουθενα.

Ειναι και οι ελληνικες συνδεσεις μοναδικες.

Ναι τα σκαλισα τα στοχαστρα και το εκανα οπως με βολευε γιατι ηταν απαραδεκτο αυτο που ειχε για προεπιλογη.

Εβαλα και τα rates στο 128 κτλ.νομιζω δεν εχει κατι αλλο να πειραξεις.

μπηκα χθες σε matchmaking και καταφερα να εχω παραπανω kills απο deaths.

καλα ηταν για μενα που εχω παιξει 2 ωρες και εχω ναπαιξω cs απο εποχη 1.6

παντως απογοητευτηκα λιγο με τον ηχο.

πρεπει να το ψαξω και εκει γιατι δε καταλαβαινω και πολλα...

μου χαλασαν και τα παλια ακουστικα και εχω ενα σχετικα φθηνο τωρα.

το 128 tick ειναι θεμα του server οποτε ειτε το βαζεις ειτε οχι το ιδιο ειναι..

Δημοσ.

Και ξαναρωτάω...Μήπως κάποιος γνωρίζει την συχνότητα που δίνει skins? 

Εχεις 15,2253% πιθανοτητα

Δημοσ.

ωραια δηλαδη κανω copy paste τον παραπανω κωδικα,το σωζω ως cfg και μετα που το βαζω?σε ποιο folder τoy csgo?επιπλεον οσον αφορα το ηλιθιο προβλημα που εχω,εχω κανει τα παντα-ΜΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ 10 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ και μου το βγαζει και παλι.και τσουπ να το το 7ημερο ban....εχω αρχισει και τα παιρνω.απεγκατεστησα και το avast αλλα δεν...μηπως φταει που εχω 8.1αρια και οχι 7αρια windows?επισης αυτα που προτεινετε καθε ποτε τα κανω?καθε φορα πριν παιξω cs?

Δημοσ.

ωραια δηλαδη κανω copy paste τον παραπανω κωδικα,το σωζω ως cfg και μετα που το βαζω?σε ποιο folder τoy csgo?επιπλεον οσον αφορα το ηλιθιο προβλημα που εχω,εχω κανει τα παντα-ΜΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ 10 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ και μου το βγαζει και παλι.και τσουπ να το το 7ημερο ban....εχω αρχισει και τα παιρνω.απεγκατεστησα και το avast αλλα δεν...μηπως φταει που εχω 8.1αρια και οχι 7αρια windows?επισης αυτα που προτεινετε καθε ποτε τα κανω?καθε φορα πριν παιξω cs?

Μια φορα το κανεις αυτο και τελος...Το τρεχεις ως admin το cmd ??

- Please note if you are running Windows 8 you will need to press Windows Key + X and select Command Prompt (Admin)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...