f1vettel Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 5,5 ευρω το go,ετοιμαστειτε για νεο κυμα hackers/smurfs
Caiden Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Εγω πηρα απο nuke (nip tsm) Εγω προς το παρων 3 στις 3 μερες απο cache, inferno και cobble
LosPoulos93 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Εγω 4 major εχω παρακολουθησει , ζητημα να μην εχω ανοιχτο το stream σε 5 match συνολικα , 0 drops , πειτε μου κι μενα το μυστικο πως σας droparoun τα souvenir ....
Haris San Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Εγω προς το παρων 3 στις 3 μερες απο cache, inferno και cobble Eεεε μωρεεεεε :@
tehAllantin Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Εγώ απο την άλλη δεν μπ'ορεσα να συνδεθώ στα παιχνίδια του τουρνουα.. (σιχαμένοι fnatic, δεν ξερω γιατι αλλα τον flusha και τον jw θελω να τους χαστουκισω. Ίσως φταίνε τα μάγουλα. 1
Caiden Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Εγω 4 major εχω παρακολουθησει , ζητημα να μην εχω ανοιχτο το stream σε 5 match συνολικα , 0 drops , πειτε μου κι μενα το μυστικο πως σας droparoun τα souvenir .... Απλα ειχα ανοικτο το stream σε ολα τα match τιποτα αλλο
Haris San Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δεν χρειαζεται να τα δεις απο το gotv,μπορεις και απο το twitch και κανεις και link τα accounts και εισαι μια χαρα... 1 εκατομμυριο viewers peak εφτασε ο τελικος!!!! Αν δεν καναν μλκιες στην dust2 θα μπορουσαν να εχουν νικησει...Επισης ο allu στην dust2 επαιξε απο ct και μετα...Στους T δεν εκανε τιποτα, κριμα...Οι fnatic το πηραν λογω του olof, mvp στο tournament χαλαρα.Επισης ο gtr επαιξε πολυ καλα.Αν και ο allu ειχε περισσοτερα kills, τα kills του gtr ειχαν τεραστιο impact λογω αυτου περναν τοσα rounds..Ελπιζω να συνεχισει ετσι γιατι καπου το 14 το ειχε χασει...Ο f0rest αφαντος στο τελευταιο map...
IronBacteria Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 εκανα ενεργοποιηση το dep αλλα ζαρτ...παλι μου το βγαζει μερικες φορες...
Haris San Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 εκανα ενεργοποιηση το dep αλλα ζαρτ...παλι μου το βγαζει μερικες φορες... κοιτα και τα υπολοιπα που λεει απο κατω...και κανε και ενα verify local cache 1
headbanger Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 υπάρχει λινκ να δω τον τελικό γιατί τον έχασα; http://www.twitch.tv/esl_csgo/c/6326150το βρήκα.
GeorgeGK Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μόλις πήρα το game! Αρχικά είναι καλύτερα να παίζω με bots υποθέτω μέχρι να το μάθω λίγο και μετά με παίκτες έτσι?
devill0 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μόλις πήρα το game! Αρχικά είναι καλύτερα να παίζω με bots υποθέτω μέχρι να το μάθω λίγο και μετά με παίκτες έτσι? Casual και deathmatch είναι καλύτερα!!
GeorgeGK Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Casual και deathmatch είναι καλύτερα!! Το θέμα είναι ότι στο casual μάλλον δεν υπάρχουν lvl ή κάτι αντίστοιχο αλλά μπαίνουμε όλοι μαζί και οι περισσότεροι είναι αρκετά καλύτεροι!
Dantε Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Το τσιμπησα και εγω... Εχα παιξει παλια το 1.6 θα δειξει τωρα
IronBacteria Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 κοιτα και τα υπολοιπα που λεει απο κατω...και κανε και ενα verify local ca μ μωρε τα κανω συνεχως αλλα μετα απο χ λεπτα καψιματος,τσουπ με πεταει...και πρεπει να τα ξανακνω ολα + ρεσταρτ αλλα τοτε ειναι αργα...+7 μερες γαμημενο ban....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα