tehAllantin Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 ρε που ρυθμιζω τα hz ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 ρε που ρυθμιζω τα hz ρε Ρε τα hz τα ρυθμιζεις ρε, απο το προγραμμα που εχει το ποντικι σου. Αν δεν εχει πούλεν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Ρε τα hz τα ρυθμιζεις ρε, απο το προγραμμα που εχει το ποντικι σου. Αν δεν εχει πούλεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo1966 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 το report rate ειναι η αλλιως polling rate ωραιο προγραμμα η logitech!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 mouse.JPG Το polling rate μωρε -.- To 500hz με το 1000hz δεν κανει καμια διαφορα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFGR Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 κανει διαφορα .... στο cpu usage [mouse geek rant]οριστε ενα προχειρο guide που ειχα κανει πριν 8 (!) χρονια στο γειτονικο φορουμ -> http://www.thelab.gr/topic/27350-usb-mouse-ocing-guide/ η ιδια μεθοδος δουλευει και στα windows 7 με λιγο ψαξιμο, την εχω κανει απειρες φορες μιας και μου ητανε πολυ δυσκολο να βγαλω το παλιο καλο intellimouse explorer 3.0 στην συνταξη πριν βγει το cm storm ( κατι πηγε να γινει με το zowie EC2 αλλα δεν ) σε win 8.1 που εχουν αναβαθμισει αρκετοι χρηστες τωρα (υποβαθμισει μαλλον ) δεν ξερω τι παιζει, την τελευταια φορα που το γκουγκλαρα διαβασα για κακη συμπεριφορα του κερσορα σε παιχνιδια που δεν υπαρχει επιλογη για direct / raw input τα 1800dpi (native ρυθμιση στο deathadder 3g και 3.5g ) δεν ειναι "handicap" στο cs ημαρτον, μπορεις να εχεις το ιδιο cm/360 που εχεις στον συνδυασμο 800dpi - "1.1" αρκει να ριξεις το sensitivity του παιχνιδιου στο "0.48" το μονο προβλημα σε αυτην την περιπτωση, ειναι οτι μπορει ο αισθητηρας το ποντικιου να "αντεχει" μεχρι τα 4 μετρα ανα second αλλα επειδη εκεινη την στιγμη ειχες χαμηλη αναλυση ή/και λιγα fps να εχεις negative acceleration οποτε κουνας γρηγορα το τρωκτικο απο την μια ακρη του (μεγαλου) mousepad στην αλλη αυτο διορθωνεται με την επιλογη raw input απο το ιδιο το παιχνιδι αλλα το implementation της valve ειναι καπως περιεργο στην αισθηση, σου δινει την αισθηση οτι η αποκριση ειναι "smoothed" ! οσες φορες το εχω δοκιμασει (σε διαφορα ποντικια) παντα μετα απο 2-3 ωρες DM ( και απειρα failed flickshot στο MM ) γυρναω πισω στο wm_mousemove. τελος ξαναλεω για χιλιοστη φορα οτι στην "αμεσοτητα" του κερσορα παιζει ρολο και το refresh rate της οθονης, σε δουλεια να βρισκομαστε δηλαδη [/mouse geek rant] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 καλά, με 40-50 fps δεν γάμησε κανείς .- οποτε με το σαπιολαπτοπακι μου μονο για χαβαλε κ τπτ παραπανω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios558 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια.Ψαχνω ατομα να παιξω μαζι αλλα ολοι ειναι silver και δεν τους αρεσει να παιζουν μαζι μου γιατι ειμαι μεγαλυτερο ρανκ(gold nova 3).Θελει καποιος να με ανεχτει στην ομαδα του? το λινκ για το προφιλ μου http://steamcommunity.com/profiles/76561198048138602/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 διόρθωση, 30 fps στα νεα maps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo1966 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 διόρθωση, 30 fps στα νεα maps. και 100 να ειχες σαν 30fps θα ηταν.. τρομερα bug απο το update εντομεταξυ ιδιο θεμα εχει εδω και καιρο η cobblestone ειδικα στο t spawn ace στην mirage http://plays.tv/video/546ce6eec02684618c Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 διόρθωση, 30 fps στα νεα maps. Κατεβασε την αναλυση... Και στα settings μονο το global shadows χρειαζεσαι.. Ελπιζω να εχεις multicore rendering enabled Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια.Ψαχνω ατομα να παιξω μαζι αλλα ολοι ειναι silver και δεν τους αρεσει να παιζουν μαζι μου γιατι ειμαι μεγαλυτερο ρανκ(gold nova 3).Θελει καποιος να με ανεχτει στην ομαδα του? το λινκ για το προφιλ μου http://steamcommunity.com/profiles/76561198048138602/ Κανε με add στο steam ιδια φωτο και ιδιο name http://imgur.com/KFK9jEr Στους 3 πρωτους γυρους ειχε 13-0 ο πρωτος του Σε αυτο το game της φωτο εαν χαναμε θα ηταν ο ορισμος του boosting (αυτοι οι no rankers αφου παρουν τις 10 νικες θα γινουν at least nova επειδη θα κερδιζουν nova guys) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Κανε με add στο steam ιδια φωτο και ιδιο name http://imgur.com/KFK9jEr Στους 3 πρωτους γυρους ειχε 13-0 ο πρωτος του Σε αυτο το game της φωτο εαν χαναμε θα ηταν ο ορισμος του boosting (αυτοι οι no rankers αφου παρουν τις 10 νικες θα γινουν at least nova επειδη θα κερδιζουν nova guys) 0/21 lel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 0/21 lel Αυτος ο τυπος αργοτερα μπορει να παιζε μαζι σου γιατι θα τον εχει κανει αυτος boost. Απο οτι ειδα εχει 0,9 ωρες στο cs το ειδα αφου τελειωσε το game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Αυτος ο τυπος αργοτερα μπορει να παιζε μαζι σου γιατι θα τον εχει κανει αυτος boost. Απο οτι ειδα εχει 0,9 ωρες στο cs το ειδα αφου τελειωσε το game Δεν παιζω mm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα