Nudiejeans Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Πως μπορώ να ξεκινήσω χάρτη εγώ και να καλέσω φίλους;please
pc_master_ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 αν και δεν νομιζω να εχουμε πλεον κομιουνιτι στο cs go αν θελει κανεις να ξεκινησουμε παρεα ( οπως παλια ) road to rank up ειμαι εδω... περσυ εφτασα μεχρι le , φετος ειμαι σε ανοδικη πορεια με mg2 . ψαχνοντας απεγνωσμενα ομαδα γιατι με τα ρωσσακια - πολωνους δεν γινεται να παιξεις με τιποτα .. πμ οποιος θελει και ξεκιναμε
Antonis Mihakos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Στις 11/9/2018 στις 12:30 ΠΜ, alkis6 είπε ρε παιδια θελω help δεν μ φορτωνει τισ πιστες...μπανει στο παιχνιδι κανονινα αλλα οταν παταω πιστα φορτωνει λιγο κ μετα με πεταει...τι μπορει να φταιει? Αδερφέ πες μου ότι βρήκες λύση στο πρόβλημα που είχες με τις πίστες
SevenEleven Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα Αντιμετωπίζω screen tearing κύριος στο csgo Το παιχνίδι δεν κολλάει έχω πάντα 200 και fps αλλά άμα κάνω το ποντίκι πάνω κάτω φαίνεται έντονα το tearing Έχω οθόνη Samsun 240hz Gpu RTX 2060 Ryzen 5 5600 32 GB ram Και τρέχει με Nvme Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά δεν βγάζω άκρη
Aris_ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Πρέπει να το πας στο hardware το thread Δοκίμασε να περιορίσεις τα max fps στα 144 μέσα από τον driver της Nvidia και δες αν στο κάνει
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, SevenEleven είπε Καλησπέρα Αντιμετωπίζω screen tearing κύριος στο csgo Το παιχνίδι δεν κολλάει έχω πάντα 200 και fps αλλά άμα κάνω το ποντίκι πάνω κάτω φαίνεται έντονα το tearing Έχω οθόνη Samsun 240hz Gpu RTX 2060 Ryzen 5 5600 32 GB ram Και τρέχει με Nvme Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά δεν βγάζω άκρη Έχεις δοκιμάσει vsync/gsync/ Fps cap/ vrr κτλ? Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2023 από xtrmsnpr
SevenEleven Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Η οθόνη υποστηρίζει μόνο gsync αλλά το βγάζει διαθέσιμο στης ρυθμίσεις της NVIDIA μόνο όταν συνδέεται η κάρτα με την οθόνη μέσω display port Από HDMI δεν το βγάζει διαθέσιμο Αλλά και πάλι όταν το δοκίμασα το ίδιο πράγμα έκανε
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 14 ώρες πριν, SevenEleven είπε Κάποια βοήθεια; Στις 18/8/2023 στις 9:42 ΠΜ, SevenEleven είπε Η οθόνη υποστηρίζει μόνο gsync αλλά το βγάζει διαθέσιμο στης ρυθμίσεις της NVIDIA μόνο όταν συνδέεται η κάρτα με την οθόνη μέσω display port Από HDMI δεν το βγάζει διαθέσιμο Αλλά και πάλι όταν το δοκίμασα το ίδιο πράγμα έκανε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα