vasillis17 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 παιδια εδω και μια βδομαδα ενω παιζω το παιχνιδι ετσι ξαφνικα με πεταει επιφανια εργασιας και πρεπει να ξαναμπω το game μενει ανοιχτο ομως το ιδιο το κανει και σε φιλο μου με ακριβως τα ιδια πραγματα στο pc τι μπορει να φταιει τιποτα drivers της καρτας?εχει συμβει σε καποιο αλλον? ι5 2400 1050τι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Argand Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπόν βρέθηκε λύση στο πρόβλημα που είχε ο φίλος μου, το γράφω εδώ μήπως βοηθήσω και κάποιον άλλο, ανοίγεται cmd ως διαχειριστής και γράφεται αυτό bcdedit /set IncreaseUserVa 3072 και πατάτε εντερ και κάνετε μετά restart το pc και λογικά όλα θα είναι οκ!! Eλπίζω να βοήθησα!! Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από Argand 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis6 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Στις 24/9/2018 στις 8:57 ΜΜ, Argand είπε Λοιπόν βρέθηκε λύση στο πρόβλημα που είχε ο φίλος μου, το γράφω εδώ μήπως βοηθήσω και κάποιον άλλο, ανοίγεται cmd ως διαχειριστής και γράφεται αυτό bcdedit /set IncreaseUserVa 3072 και πατάτε εντερ και κάνετε μετά restart το pc και λογικά όλα θα είναι οκ!! Eλπίζω να βοήθησα!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΕΦΤΙΑΞΕ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis00 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 6/9/2018 στις 2:59 ΠΜ, Argand είπε Προβλημα με CS:GO Καλησπερα, Εχω ενα λαπτοπ Dell Latitude E6410 το οποιο εχει: CPU: Intel Core i5 520M 2,4ghz RAM: 4GB Intel HD graphics OS: WIndows 10 64bit Tο προβλημα ειναι οταν παιζω cs εχει 25fps maximum, τι μπορω να κανω για να εχω παραπανω fps? Mε αλλα games οπως lol εχω 60+ fps. Ευχαριστω! Υπάρχουν κάποια launch options που μπορείς να δοκιμάσεις, αλλά γενικά δοκίμασε να παίζεις σε όλα low και 1024x768 μπας και κερδίσεις λίγα ακόμα fps. https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=379782151 Επίσης δοκίμασε να κάνεις και verify integrity of game files. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2018 από thanasis00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gauss00 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ενα περιεργο πραγμα black screen και με πεταει στην επιφανεια εργασιας οταν εχω συνδεδεμενω το ποντικι corsair sabre rgb οταν βαζω το παλιο δεν γνωριζω τι μαρκα ενα απλο μπαινει κανονικα στο παιχνιδι επισης εχω low fps με καταβεσμανες της ρυθμισεις στα low εχω δοκιμασει reinstall αλλα δεν εφτιαξε απο drivers δεν νομιζω να υπαρχει καποιο θεμα γιατι στα υπολοιπα games παιζουν κανονικα ι3 4170 sapphire 550 4gb Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από gauss00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 έχω την έκδοση που διέθεταν δωρεάν με την πλήρης έκδοση έχει ριποτα παραπάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Ναι, μπορείς να παίζεις online με κανονικούς ανθρώπους και όχι μόνο με bots. 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 τα multiplayer δεν με ενδιαφέρει αλλά το offline θέλω να μάθω αν έχει τίποτα παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis92 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Και εγω ετρωγα BSOD η ακυρα disconnects με ryzen build σε ακυρες στιγμες και μολις εκανα update τα Bios στη τελευταια εκδοση εστρωσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marios.30 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 csgo matches! ετοιμαζομαι να κανω format το pc μου και εχω κανει καποια match dowload στο csgo τα οποια δεν θελω να χαθουν ξερει κανεις που αποθηκευονται αυτα τα match για να τα περασω σε hdd και να τα ξαναπερασω παλι στα files του cs ωστε να μπορω παλι να τα δω η αποθηκευονται σε ''cloud'' οποτε δεν θα διαγραφτουν??????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, Marios.30 είπε csgo matches! ετοιμαζομαι να κανω format το pc μου και εχω κανει καποια match dowload στο csgo τα οποια δεν θελω να χαθουν ξερει κανεις που αποθηκευονται αυτα τα match για να τα περασω σε hdd και να τα ξαναπερασω παλι στα files του cs ωστε να μπορω παλι να τα δω η αποθηκευονται σε ''cloud'' οποτε δεν θα διαγραφτουν??????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Battle royalle στο counter strike GO? Τι λες τωρα, Valve take my money!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JTRGamer Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Επαιξα 2 ματσακια ,πολύ καλό είναι.Στο 2ο ματς βγήκα 2ος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Οντως ειναι ωραιο το battle royalle mode παρόλο που έχει μεχρι 16 παίκτες σε κρατάει, περα απο αυτο το mode ομως που ειναι κατι καινουριο, εχω παρατηρήσει κατι, εκει που εχω παρατησει και βαρεθει ολα τα "tripleA" fps (bfv, bf1, pubg, cod κτλπ..) το counter strike εχει ενα μαγικο τροπο να με εθιζει να παιζω μεχρι τα βαθειά γεραματα 😂 Ισως επειδη ειμαι και λιγο της παλιας σχολής old school fps που γεμίζαμε τα ιντερνετ καφε μονο για cs 1.6 και μεγαλωσαμε με αυτο, πιθανων γι αυτο να θεωρω "παιχνιδάκια" κατι battlefield και κατι pubg-fortnite που δυστηχως κατ'εμέ εχουν απήχηση σήμερα στο gaming κοινο με αποτελεσμα να τα βαριεμαι πανω στο 10λεπτο. Ναι ειμαι απο αυτους που μεχρι και σημερα και σε σχεση με οτι κυκλοφορεί σημερα θεωρω πως το cs ειναι πανω απ ολα τα fps μεγάλα ή μικρα και μπορω να παιζω μεχρι ο ηλιος να σβησει και να παιζουν μονο bots 😂 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά αν και μου άρεσε προσωπικά η προσθήκη του καινούργιου mode στο cs go , με ξενερωσε λίγο που είναι μόνο τόσο λίγα άτομα.Μακάρι στο μέλλον να το κανουν πχ τουλάχιστον 30 γιατί τελειώνει πολύ γρήγορα.Επίσης μακάρι να βγάλουν και άλλους ΄χαρτες αν και νομιζω πως αυτα που ελπιζω δεν προκειται να πραγματοποιηθουν γιατι απότι φαινεται βγηκε σαν απλο mode και δεν σκεφτονται να κανουν στροφη 360 μοιρων στο παιχνιδι για battle royale μονο ,αλλα μονο σαν ενα μικρο ξελαμπικαρισμα απο τα competitives . Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2018 από jerry banana 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα