mitsos125 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 10 ευρω ειναι 3 καφεδες που θα επινες εξω. Αν δεν μπορεις να θυσιασεις 3 καφεδες για να αγορασεις το παιχνιδι τοτε μαλλον δεν σου αρεσει πολυ, και ερχεται σε αντιθεση με αυτο που λες (οτι ειναι απο τα αγαπημενα οκ εχεις αντιθετη αποψη εμενα ομως αυτη ειναι η δικη μου και δεν γουσταρω να χαλαω τα φραγκα μου σε παιχνιδια το θεωρω την μεγαλυτερη *** προτιμω ναι να τα φαω σε καφεδες κτλ παρα σε παιχνδια τα οποια σου προσφερουν απλα μια ψυχαγωγια σε μια οθονη αποψη σας μαγκες εγω δεν θα κατσω να λιωσω σε μια οθονη οπως καπιοι *** που κατεβαζουν καντηλια επειδη δεν μπορουν να ανεβουν μονοι τους απλα το θελω να περναω 2 ωρες χαλαρα τις μερας μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Ε τοτε δεν εισαι gamer, αρα μην παιζεις παιχνιδια, μην παιζεις cs. Δεν μπορω να καταλαβω καποιος ο οποιος δεν ειναι gamer ή δεν εχει μεγαλο ενδιαφερον για gaming, πως γινεται να θελει να παιξει cs. Αυτα που λες ερχονται σε αντιθεση με αυτα που θες να κανεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pc_admin Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δεν κατάλαβες το υπονοούμενο μου μάλλον χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsos125 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Ε τοτε δεν εισαι gamer, αρα μην παιζεις παιχνιδια, μην παιζεις cs. Δεν μπορω να καταλαβω καποιος ο οποιος δεν ειναι gamer ή δεν εχει μεγαλο ενδιαφερον για gaming, πως γινεται να θελει να παιξει cs. Αυτα που λες ερχονται σε αντιθεση με αυτα που θες να κανεις. δηλαδη πρεπει να εισαι gamer αν θες να παιξεις ενα game??δεν μπορω να καταλαβω την λογικη σου απλα μου αρεσει το συγκεκριμενο και το θελω για 2 ωρες χαλαρωσης που ειναι το προβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Κανενα προβλημα. Αν σου αρεσει τοσο πολυ οσο λες τοτε δωσε 10 ευρω και παρ'το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Προτιμαει να παρει 2 φρεντα καπουτσινα διπλα απο τα μικελ και θελει σιες τζαμπα γιατι δεν ειναι λουζερ εχει πραγματικη ζωη, τι δεν καταλαβαινεις? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just getting started Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Κάποιοι μου φαίνεται χάνετε το νόημα... Το cs δεν είναι αναγκαστικά παιχνίδι μόνο για gamers Οποιονδήποτε να ρωτήσεις ποιο είναι το πρώτο φπς που του έρχεται στο μυαλό αυτό αν δεν είναι το cod θα είναι το cs Και αυτό γιατί είναι απλό και κατανοητό χωρίς πολλά πολλα Ένα objective, χωρίς αναβαθμισεις/λεβελ απ/κλασεις κλπ Δεν χρειάζονται εξηγήσεις. Ο καθένας που παίζει μπορεί να το ευχαριστηθεί το ίδιο. Δεν είναι ανάγκη ολοι να παίζουν ανταγωνιστικα ούτε να φτάσουν lem και ge. Γι αυτό αλώστε υπάρχουν το σιλβερ και το νόβα, γι αυτούς που θέλουν να μπουν ένα δυωρο που και που και να γουσταρουν. Σορρυ για το σεντονι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsos125 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 τεσπα εγω απλα ρωτησα αν υπαρχει καπου πιο φθηνα αν οχι θα περιμενω τα sales σε κανα μηνα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Εγω για κατι που μου αρεσει δεν θα σκεφτομουν τα 10 ευρω και δεν ειμαι και λεφτας. Δλδ οταν μου αρεσει κατι θα το αγορασω. Με τα sales θα το παρεις το λιγοτερο στα 6 ευρω. Τρομερη προσφορα, κερδισεις 4 ολοκληρα ευρω, Ή αγοραζεις περιπου 2 στην τιμη του ενος! Μμμμμ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsos125 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Εγω για κατι που μου αρεσει δεν θα σκεφτομουν τα 10 ευρω και δεν ειμαι και λεφτας. Δλδ οταν μου αρεσει κατι θα το αγορασω. Με τα sales θα το παρεις το λιγοτερο στα 6 ευρω. Τρομερη προσφορα, κερδισεις 4 ολοκληρα ευρω, Ή αγοραζεις περιπου 2 στην τιμη του ενος! Μμμμμ? οπως το ειπες γιατι να τουσ κανω μαγκες και να μην παρω 2 στην τιμη του 1 και σου ξαναλεω οτι δεν ειμαι τυπος του game και δεν γουσταρω να χαλαω τα λεφτα μου σε αυτο προτιμω αυτα τα 10 ευρω να τα φαω σε κατι αλλο περα απο το game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 ελα τωρα μην μας λες ***. μια σελιδα πριν ειπες οτι θες αλλο γιατι εφαγες vac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsos125 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 ελα τωρα μην μας λες ***. μια σελιδα πριν ειπες οτι θες αλλο γιατι εφαγες vac ναι για 1 χρονο απο *** του φιλου μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 κανενας να παιζει hydra για co op? pm me. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 κανενας να παιζει hydra για co op? pm me. σου χω στειλει μνμ -------------------------------------------------- https://www.youtube.com/watch?v=eF-vLd3UTsk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Τιγκα στα χακερια στα war games η ιδεα μου? Εχω συναντήσει περισσότερους στις 2 μερες που επαιξα παρα σε ολα τα comp που εχω παιξει.. Ο αλλος στο hs only mode κανει 72 kills, insta οπου τον πετυχεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα