frozex Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη, έχω μια απορία και αν μπορείτε μου την λύνετε. Μου συμβαινει συχνά αυτό και με προβληματίζει. Το μαπ ειναι τυχαιο απλως για να δωσω παραδείγματα. Είμαι CT στην Dust2, παίζω AWP long πικάρω, χανω το σοτ, φευγω πισω απο τον τοιχο και εκει πεθαινω απο αυτον που πικαρει απο τις πορτες του long (χωρίς να δείχνει στο κιλ οτι η σφαιρα πέρασε μεσα απο τοιχο). Το ίδιο συμβαινει και στο mid πισω απο τις πορτες και γενικα σε πολλές γωνίες. Τι λετε να φταίει; Το lag του αντιπάλου; το δικό μου; Μηπως το monitor; Κάτι στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού; Παίζω με 299fps (μονιτορ 60Hz), low settings, ping 45-90. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panira Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 μετα απο αρκετο καιρο που παιζω csgo, δεν εχω καταλαβει ακομη τον λογο υπαρξης του m249. Απο τα χαμηλοτερα rank μεχρι και τα ανωτερα , δεν βλεπω κανεναν να το χρησιμοποιει. Πιστευετε οτι η valve πρεπει να το πειραξει λιγο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Χθες πηγα σε ενα net και επαιξα που ειχε 144hz monitor και το gear που εχω σπιτι (blackwidow+deathadder) αλλα ηταν πολυ περιεργα. Στο mouse ειδικα, δεν ειχα χωρο για να παιξω, επισης η θεση που επαιζα ηταν περιεργη, awp δεν μπορουσα να παιξω καθολου... Το περιεργο ειναι οτι και παλι ετσι ημουν top fragger Απορω πως παιζουν καποιοι στα net... Επισης ακομα και τα animation απο τα οπλα, μαχαιρια κτλ ειναι πολυ πιο smooth και φυσικο απο τα 60hz. Νομιζω οτι καποια στιγμη θα παρω 144hz, φαινονταν ολα πολυ πιο καθαρα σαν κινησεις.. Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη, έχω μια απορία και αν μπορείτε μου την λύνετε. Μου συμβαινει συχνά αυτό και με προβληματίζει. Το μαπ ειναι τυχαιο απλως για να δωσω παραδείγματα. Είμαι CT στην Dust2, παίζω AWP long πικάρω, χανω το σοτ, φευγω πισω απο τον τοιχο και εκει πεθαινω απο αυτον που πικαρει απο τις πορτες του long (χωρίς να δείχνει στο κιλ οτι η σφαιρα πέρασε μεσα απο τοιχο). Το ίδιο συμβαινει και στο mid πισω απο τις πορτες και γενικα σε πολλές γωνίες. Τι λετε να φταίει; Το lag του αντιπάλου; το δικό μου; Μηπως το monitor; Κάτι στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού; Παίζω με 299fps (μονιτορ 60Hz), low settings, ping 45-90. Αυτο συνηθως συμβαινει σε αλλα fps με πολυ χαμηλο tickrate οπως το battlefield. Θυμαμαι οταν επαιζα bf3 αυτο γινονταν συνεχεια και θεωρουνταν και φυσικο κιολας, επειδη ειχε 12tickrate (κατι τετοιο) λογω του μεγαλου ογκου δεδομενων,destruction κτλ Δεν γινονταν αλλωστε να εχει και μεγαλυτερο.. Τωρα στο cs αυτο ειναι περιεργο. Ακουγεται σαν lag. Μηπως εχεις τπτ κοκκινα sv? Ανοιξε το Net graph και παρακολουθησε το. Επισης εγω θυμαμαι οταν για καποια φαση αναγκαστηκα να παιξω με την On-board καρτα γραφικων, ενω ειχα 100fps ολα στο low, για καποιο λογο τα εβλεπα ολα 1 sec αργοτερα. πχ το notification οτι σκοτωσα καποιον, η οταν εβλεπα καποιον κτλ Τωρα αυτο δεν ξερω πως το φτιαχνεις... μετα απο αρκετο καιρο που παιζω csgo, δεν εχω καταλαβει ακομη τον λογο υπαρξης του m249. Απο τα χαμηλοτερα rank μεχρι και τα ανωτερα , δεν βλεπω κανεναν να το χρησιμοποιει. Πιστευετε οτι η valve πρεπει να το πειραξει λιγο? Δεν υπαρχει λογος να γινει viable weapon στο παιχνιδι. Ουτε και παλια ηταν στο 1.6. Αυτο ειναι σκεψη των devs που δεν παιζουν το παιχνιδι και δεν καταλαβαινουν τι χρειαζεται ο κοσμος. Καλυτερα να το βγαλουν η να το αφησουν για "ιστορικους" λογους. Υπαρχουν αλλα οπλα που χρειαζονται balance οπως ΟΛΑ τα pistols, smgs και ειδικα το UMP. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 μετα απο αρκετο καιρο που παιζω csgo, δεν εχω καταλαβει ακομη τον λογο υπαρξης του m249. Απο τα χαμηλοτερα rank μεχρι και τα ανωτερα , δεν βλεπω κανεναν να το χρησιμοποιει. Πιστευετε οτι η valve πρεπει να το πειραξει λιγο? Ειναι για οταν πανε πολυ στραβα τα πραγματα.. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasillis17 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 παιδια μια χαζη ερωτηση γινεται με handsfree να ακους και ταυτοχρονα να το εχεις και σαν μικροφωνο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 παιδια μια χαζη ερωτηση γινεται με handsfree να ακους και ταυτοχρονα να το εχεις και σαν μικροφωνο ? Νομιζω μονο αν βγαζει σε 2 βυσματα (??) Εκτος και αν εχει στο πισι σου βυσμα για μικροφωνο/ακουστικα σε 1. Δε ξερω δεν το εχω ψαξει αυτο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Tι γινεται με το ow ρε σεις? Μου βγαινουν ολο ατομα με wallhack που κοιτανε μεσα απο τοιχους κτλ Αυτα δεν παιζει να υπαρχουν στο prime. Απο το non-prime μας δινει cases ο χοντρος?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LosPoulos93 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Προσφατα επαιξα δυο matches στο mm.Στο ενα blatant wh ,που τον εκραξαν οι συμπαιχτες του αλλα δεν μπορουσαν να τον κανουν kick γιατι ηταν duo que .Κι στο prime υπαρχουν blatants απλα σε χαμηλοτερη συχνοτητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Αυτο συνηθως συμβαινει σε αλλα fps με πολυ χαμηλο tickrate οπως το battlefield. Θυμαμαι οταν επαιζα bf3 αυτο γινονταν συνεχεια και θεωρουνταν και φυσικο κιολας, επειδη ειχε 12tickrate (κατι τετοιο) λογω του μεγαλου ογκου δεδομενων,destruction κτλ Δεν γινονταν αλλωστε να εχει και μεγαλυτερο.. Τωρα στο cs αυτο ειναι περιεργο. Ακουγεται σαν lag. Μηπως εχεις τπτ κοκκινα sv? Ανοιξε το Net graph και παρακολουθησε το. Επισης εγω θυμαμαι οταν για καποια φαση αναγκαστηκα να παιξω με την On-board καρτα γραφικων, ενω ειχα 100fps ολα στο low, για καποιο λογο τα εβλεπα ολα 1 sec αργοτερα. πχ το notification οτι σκοτωσα καποιον, η οταν εβλεπα καποιον κτλ Τωρα αυτο δεν ξερω πως το φτιαχνεις... Πριν μπω στο map μου δείχνει το cmd "128.0/s" κόκκινο, όταν μπω γίνετε 64.0/s άσπρο χρώμα. Το up είναι σταθερά άσπρο 64.0/s. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Aυτο που λες ειναι το tickrate το οποιο ειναι 64 σε official valve servers. Το sv το βλεπεις οταν ανοιγεις το net_graph απο την κονσολα... Προσφατα επαιξα δυο matches στο mm.Στο ενα blatant wh ,που τον εκραξαν οι συμπαιχτες του αλλα δεν μπορουσαν να τον κανουν kick γιατι ηταν duo que .Κι στο prime υπαρχουν blatants απλα σε χαμηλοτερη συχνοτητα Εγω δεν πετυχαινω στο MM παντως... -------------------------------------- Καλα μιλαμε για αλλο level game sense... https://oddshot.tv/s/WQYX_S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Και σε εμενα συμβαινει αυτο που λεει ο frozex! Και τα εχω προσεξει ολα τα values στο net_graph και ειναι νορμαλ. ειναι ισως οτι πιο σπαστικο Ειπε κανεις Non-prime? χαχαχαχα. ειχε φαει ενας φιλος ow ban για griefing και του χαρισε ενας γνωστος του account lvl11 supreme. και μπαιναμε duo. καλα νταξ, μετα τα 5 σερι ματσ με spinbot, τα παρατησα. εχει και πολλους στο Prime. παιζω μονο prime εδω και μηνες, και ανα 1-2 βδομαδες μου ερχεται το μνμ οτι καποιος που εκανα report εφαγε ban Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsos125 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 παιδια επειδη εφαγα vac στο cs αμα το εχει παρατησει καπιος ανταλλαζω τον λογαριασμο μου στο lol με ενα acount cs οποιος θελει ας με πει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LosPoulos93 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 μην του δωσει κανεις κι μολυνει πάλι το game 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsos125 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 μην του δωσει κανεις κι μολυνει πάλι το game και εσενα τι σε νοιαζει ρε φιλε και που ξες εσυ γιατι εφαγα vac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LosPoulos93 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 και εσενα τι σε νοιαζει ρε φιλε και που ξες εσυ γιατι εφαγα vac Μαλλον γιατι εισουν πολυ καλος κι νομιζαν οτι hackαρες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα