giannisXXX Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 giannisxxx τι rank ησουν ? Οπως ειπαν και πανω , δεν νομιζω να υπαρχει false ow ban.... Όπως είπα και πιο πάνω ήμουν MGE Πραγαμτικα δεν ξέρω τι παίχτηκε. Εστειλα μυνημα στο steam αλλα δεν νομίζω να γινει κατι Το καλυτερο ματς που ειχα εδω και 4 μερες, 2-3 στιγμες λες οτι κανει κατι περιαργα αλλα ειναι εξετιας του tick rate τωρα τα ατομα που τιχαν να δουν το case μου δεν ηξεραν τι τους γίνεται; τι να πω; steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-5U7Qy-VAbX5-eHuMf-Q4cfR-MHcVG Αυτο που δεν μου αρεσε κυριος ειναι οτι φαινεται στο προφιλ οτι εχω vac Αλλα οτι περιαργο ειναι οτι εφαγα ban live και το αλλο τεαμ με ειχε κανει λες και ειμουν σκουπιδι οτι εχω wallhacks δεν ειχα δωσει τετοια σημαδια και ολοι αντιπαλοι παιχτες ειχαν σημαδια οτι ειχαν cheat λιγες ωρες + achivements ta rank του αλλου τεαμ ηταν MG @ hellojim Ξερεις αμα μπωρο να πουλησω τα case που εχω στο inventory (δεν εχω αγωραστα σκιν)και ποσο και καιρο παίρνει το οverwatch ban να γινει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 δεν μπορείς να πουλήσεις ούτε να κάνεις trade λάθος στο overwatch είναι αρκετά δύσκολο να γίνει στο προφίλ λέει vac πάντως ενώ κανονικά τα γράφει τα overwatch bans Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisXXX Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 δεν μπορείς να πουλήσεις ούτε να κάνεις trade λάθος στο overwatch είναι αρκετά δύσκολο να γίνει στο προφίλ λέει vac πάντως ενώ κανονικά τα γράφει τα overwatch bans Αυτο που θυμάμαι καποτε εμφανιζε game ban(OW, untrusted) ή vac ban τωρα ολα vac ban Αλλα 99.99999% δεν αλαξει τιποτα, εκει θα μένει για παντα ps Ξεχασα το round δεν ηταν prime ο αδερφος μου δεν εχει prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 http://giphy.com/gifs/xUA7aZfSlKmPIvVHsA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Ρε παιδες εφαγα ενα μηνυμα για 2η φορα αυτο το μηνα χωρις να εχω χρησιμοποιησει ποτε μου hacks, οτι το vac δεν δουλευει σωστα και εφαγα ban 7ημερο ξανα. τι σκατα μηπως ειναι γνωστο το προβλημα γενικα?? Δεν εχω κανει κανενα προγραμμα εγκατασταση τον τελευταιο καιρο μηπως και το επηρεαζει και γενικα οπως ειναι το pc παιζω χρονια.... Υ. μηπως φταιει οτι εκανα πολλα report για την αντιπαλη ομαδα γτ κατα 99% ειχε hacks ο πρωτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oberyn11 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Από την στιγμή που αφήνει η volvo τα cases στα χέρια των παιχτών-χρηστών να κρίνει εάν κάποιος έχει cheat... τότε κρίμα στα άτομα που λιώνουν με τις ώρες στις deathmatch και μετα να μπούνε σε ένα mm και να κατεβάσουν είτε instant headshot... είτε να κάνουν 40 kills. Προσωπικά δεν βλέπω τα cases για overwatch μόνο και μόνο επειδή κρίνουν άτομα χαμηλού ρανκ με μικρότερη πείρα έναν που θα είναι είτε supreme είτε έναν global. Το ποιο βασικό όμως για εμένα είναι εάν δεν κάνουν καλύτερο το anticheat οι ΙΔΙΟΙ... τότε ξαναλέω κρίμα για τα άτομα που τρώνε άδικα ban από overwatch. Το ρανκ μου είναι supreme. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Πρωτον, οι investigators παντα κανουν review cases χαμηλοτερου rank απο το δικο τους, δεν εχει νοημα ο investigator να αποφασισει αν καποιος εχει cheats ή οχι ο οποιος ειναι υψηλοτερου επιπεδου. Οτι και να κανει ο αλλος θα του φανει εξωπραγματικο... Επισης δεν πατας αντε ετσι ο αλλος εχει cheats επειδη εχει καλο score. Μπορει να ειναι 29/1 αλλα να μην εχει cheats. Για να πεις οτι εχει cheats πρεπει να ειναι beyond any reasonable doubt. Αυτο σημαινει οτι είτε πρεπει να ειναι blatant ο αλλος και να κοιταει μεσα απο τοιχους είτε να εμφανίζει pattern απο περιεργα plays, shots, crosshair placement κτλ Το δευτερο ειναι πιο δυσκολο καθως πρεπει να συμπεριλαβεις τα παντα υποψιν για να αποφασισεις αν cheatαρει ή οχι. πχ ενας παιχτης που κανει συνεχεια kills και κοιταει στο πουθενα, δεν ελεγχει spots αλλα μονο οταν ειναι καποιος εκει, και πηγαινει γιουργια god of war, ε αυτος ειναι πολυ suspicious. Μετα αν δεις κατι που κανει μπαμ, τοτε μπορεις να τον βαλεις οτι ειναι cheater αλλιως οχι. Γενικα το overwatch δεν ειναι ευκολο, ειναι ξεχωριστο πραγμα απο το να παιζεις... Δευτερον, metaksas, εχεις μπερδεψει τα μπουτια σου. Το vac error εχει να κανει με καποιο προγραμμα 3rd party που κανει block (για καποιο αγνωστο λογο) το VAC. Δεν εχει να κανει με cheats, reports (wtf?!) κτλ πχ το malwarebytes και το ccleaner ειναι δυο γνωστα προγραμματα που μπορει να δημιουργησουν προβλημα στο VAC. Εσυ δεν εφαγες ban, εφαγες cooldown επειδη κανεις leave τα games, επειδη δεν μπορεις να κανεις connect λογω του vac error (φανταζομαι). Δες αυτο https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/3970xp/another_vac_authentication_error_solution/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 To malwarebytes 3.x μου εκανε νουμερα. Ξαναπέρασα το 2.x και παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Εγω το εχω και το Malware bytes και το ccleaner στον υπολογιστη, απλα τα εχω να μην ανοιγουν στο startup. Και απλα τα ανοιγω μια φορα στο τοσο αλλα ποτε μαζι με το steam. Θα εχω ανοιχτο ειτε το ενα ειτε το αλλο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Η εμπειρια μου απο τους Ελληνες παντως ειναι χειροτερη, οκ παιζεις ενα παιχνιδι παει καλα σε κανει add φαινεται καλος τυπος ολα καλα και ωραια, στο πρωτο game που στραβώνει γιατι απλα οι αλλοι ειναι καλύτεροι γίνονται toxic εντελως, κράζουν το team ενω και οι ιδιοι δεν κανουν τιποτα, λες και ειναι το παιχνιδι της ζωης τους.. Δεν εχω συναντήσει Ελληνα με σωστο mentality να σου πω την αληθεια, δηλαδη οκ καμια φορα οι αντίπαλοι ειναι καλύτεροι ειδικά σε supreme ranks, move on χωρις να κράζεις αυτους που έπαιζες μια χαρα πριν. Εγω προσωπικα το εχω παρατησει το mm για τα καλα, καμια αρενα και mm που και που αν κατσει με παρεα που ξερω, ήμουν supreme με καλο winstreak αλλα εχασα το rank λογο inactivity και με εβγαλε LEM μετα(παλι καλα περιμενα χειροτερα ) τωρα σε κανα δυο βδομάδες θα το χασω ξανα παλι και καλυτερα για να με ρωτάνε και να λεω unranked. Αν θες παντως να βρεις Ελληνες μπες csongo ειναι μερικοι καλοι(αν και λιγοι) και κανονίζουν συχνα mm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Παλι με τα failmemes?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 And now I have an excuse every time I lose a gunfight ( ͡° ͜ʖ ͡°) https://www.youtube.com/watch?v=8pRxvPhetvI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Striker4 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 καλημερα παιδια πιο παλια επαιζα cs go οταν πηγαινα σε Internet cafe Κυριως και διαβαζοντας σημερα το παραπανω αρθρο ειπα να το κατεβασω απο το σπιτι μιας και το εχω αγορασμενο στο steam ωστε να περναω τον ελευθερο μου χρονο. εχω το παρακατω laptop HP 15-AY041nv (i3-5005U/4GB/128GB/FHD/W10)Notebook, Οθόνη: 15.6" Full HD, Ανάλυση: 1920x1080, CPU: Intel Core i3 5005U 2.0 GHz, RAM: 4 GB, GPU: Intel HD Graphics 5500, Σκληρός Δίσκος: 128 GB SSD και θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου πει αν θα μπορει το λαπτοπ να το σηκωσει και σε τι αναλυση και ρυθμισεις γενικοτερα θα τρεχει καλυτερα. ευχαριστω εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Με i3 και onboard καρτα δεν νομιζω να μπορεις να παιξεις (τουλαχιστον συμφωνα με το τι θεωρω εγω Playable). Απ'οτι καταλαβαινω δεν εισαι και τοσο gamer, περισσοτερο για casual player σε κοβω που απλα παιζει μια στο τοσο και ισως οχι και competitive.. Οχι μονο εχεις i3, αλλα ειναι και η U εκδοση που ειναι Underpowered.. https://www.youtube.com/watch?v=paUXqv-eO-s&t=33s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kiou_87 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα θέμα με τον χειρισμό στο παιχνίδι. Όταν προχωράω με το W και ταυτόχρονα πατάω το 1 και το 3 τότε βγαίνει το κύριο όπλο κ το μαχαίρι αντίστοιχα. Όταν όμως πατάω το 2 για να βγει το πιστολάκι δεν βγαίνει. Όμως αν σταματήσω να κινουμε κ πατήσω τότε το 2 τότε το πιστολάκι εμφανίζετε. Ξέρετε που οφείλετε αυτό? Είναι θέμα πληκτρολόγιου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα