Προς το περιεχόμενο

Counter-Strike: Global Offensive [CS: GO]

snapshot-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν έχω κανένα πρόβλημα εάν χάσω το ματς δεν είμαι παίχτης που τον ενδιαφέρει το ρανκ... εάν παίξεις με σωστά άτομα που δίνουν ινφο κερδίζεις. Δεν με ενδιαφέρει το πως θα πυροβολισει ο καθένας... αλλά να είναι ομαδικός. Επίσης συμφωνώ πως οι ελληνες είναι μαζί με τους ρωσους και τους τουρκους οι χειρότεροι στα θέματα toxic (no racism) αλλά εάν ξέρεις ότι μπορείς να στηριχθείς σε άτομα που είναι ηρεμοι και να δίνουν ινφο εκεί παίζεις σωστό mm και ας χάσεις εάν οι αντίπαλη ομάδα είναι καλύτερη.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ισχυει αυτο για τους ελληνες.Ειμαστε πολυ τοξικοι οταν χανουμε. Δεν το εχω παρατηρησει μονο στo cs, το ιδιο συμβαινει και στη Dota.

Με μερικες εξαιρεσεις φυσικα.

Τις προαλλες επαιζα γκειμ, εκανα κοντα 40 kills και ειχαμε εναν ελληνα στην ομαδα ο οποιος ηταν 2ος με 25 kills περιπου. Με εκανε add για να ξαναπαιξουμε αλλα επειδη μπηκα το επομενο γκειμ μετα απο 1 βδομαδα και δε βαρουσα λογω warmup νευριασε και με διεγραψε, λολ.

EDIT: Explain this ?interpolation=lanczos-none&output-forma

Επεξ/σία από Mikeasdf

Παίζει hacking από Ρώσους σήμερα, διαμαρτυρία για να φτιάξουν το VAC. Εγώ είμαι μαζί τους πάντως. Έχει ξεκωλοθεί η γαμω valve με τα skins και παπαριές.

https://youtu.be/2VaMUIDfvNA?t=20

Mακάρι να το γυρίσουν και σε Ddos μπας και σοβαρευτούν στη valve και ασχοληθούν, γιατί έχει καταντήσει αηδία το θέμα με τους cheater.

Ισχυει αυτο για τους ελληνες.Ειμαστε πολυ τοξικοι οταν χανουμε. Δεν το εχω παρατηρησει μονο στo cs, το ιδιο συμβαινει και στη Dota.

Με μερικες εξαιρεσεις φυσικα.

Τις προαλλες επαιζα γκειμ, εκανα κοντα 40 kills και ειχαμε εναν ελληνα στην ομαδα ο οποιος ηταν 2ος με 25 kills περιπου. Με εκανε add για να ξαναπαιξουμε αλλα επειδη μπηκα το επομενο γκειμ μετα απο 1 βδομαδα και δε βαρουσα λογω warmup νευριασε και με διεγραψε, λολ.

EDIT: Explain this ?interpolation=lanczos-none&output-forma

Αυτο υπηρχε παλαιοτερα σαν προβλημα αλλα νομιζω οτι τωρα το εχουν φτιαξει..

Γελαω

(για να δειτε τι τραβαμε με το counter strike)

Επισης λεει σε καποια φαση οτι ειναι impossible to rank up in nonprime MM. Το πηγα supreme απο mge με solo q :D

https://www.youtube.com/watch?v=FlGw23mUg28

Aυτο το account που ηταν Non-prime, ηθελα να το παω global μεχρι που επαιξα 3 matches στην σειρα με spinbot+aimbot οπως αυτο στο βιντεο... Ε τοτε το εκανα και αυτο prime Με τον αριθμο της μανας μου :P

Καλησπερα

Σημερα εφαγα (false) overwatch ban περμα και η ψυχολογια μου ειναι χαλια τωρα και δεν εχω χρησιμοποιηση χακς το προφιλ μου ειναι αυτο 

http://steamcommunity.com/profiles/76561198094379830/ 

Τα τελευταία 8  ματς ειχα 2 νικες και 6 ηττες και σε ενα ματς ειμουν πρώτος  και ειχα θετικο σκορ (22κ-18δ)

Και μονο που εχω τοσα παιχνιδια στο λογαρισμο θα ηταν τελείως χαζο να βάλλω χακ

Ξερεις κανεις που μπορώ να μπω να δούνε το πρόβλημα μου

Και το χειρότερο σημερα που εφαγα μπαν στο πρώτο game της ημερας αρχισανε να λενε οι αντιπαλοι οτι εχω wallhack τους αγνοησα ημουν  δευτερος στο τεαμ και με 10-9 σκορ και χαναμε 3-9 πριν με κανει kick ο σερβερ καπιος μερικα δευτερα πριν φαω βαν απο αλλη ομαδα λεει "enjoy ban fagot (και αλλα δεν τα θυμαμε)".  Αν θυμαμε ολοι αντιπαλοι ειχαν 50 με 350 ωρες και πεζαν καλυτερα απο εμενα  και το ματσ ηταν το πρωτο μετα απο καιρο με το αδελφο μου που εινai gold nova 3 kai εγω MGE που ειχα πεσει πριν 3-4 μερες απο dmg

ps ημουn και prime και εχω το game απο 2013

Καλησπερα

Σημερα εφαγα (false) overwatch ban περμα και η ψυχολογια μου ειναι χαλια τωρα και δεν εχω χρησιμοποιηση χακς το προφιλ μου ειναι αυτο 

http://steamcommunity.com/profiles/76561198094379830/ 

Τα τελευταία 8  ματς ειχα 2 νικες και 6 ηττες και σε ενα ματς ειμουν πρώτος  και ειχα θετικο σκορ (22κ-18δ)

Και μονο που εχω τοσα παιχνιδια στο λογαρισμο θα ηταν τελείως χαζο να βάλλω χακ

Ξερεις κανεις που μπορώ να μπω να δούνε το πρόβλημα μου

Και το χειρότερο σημερα που εφαγα μπαν στο πρώτο game της ημερας αρχισανε να λενε οι αντιπαλοι οτι εχω wallhack τους αγνοησα ημουν  δευτερος στο τεαμ και με 10-9 σκορ και χαναμε 3-9 πριν με κανει kick ο σερβερ καπιος μερικα δευτερα πριν φαω βαν απο αλλη ομαδα λεει "enjoy ban fagot (και αλλα δεν τα θυμαμε)".  Αν θυμαμε ολοι αντιπαλοι ειχαν 50 με 350 ωρες και πεζαν καλυτερα απο εμενα  και το ματσ ηταν το πρωτο μετα απο καιρο με το αδελφο μου που εινai gold nova 3 kai εγω MGE που ειχα πεσει πριν 3-4 μερες απο dmg

ps ημουn και prime και εχω το game απο 2013

Εγω βλεπω vac ban κι οχι overwatch ban 

Εγω βλεπω vac ban κι οχι overwatch ban 

Όλα τα μπαν πλέων στο προφίλ φαίνονται vac στο μενού tou cs go λέει overwatch ]

Απο την αλλη ειδα οτι τα false overwatch ειναι πολυ σπανια για παικτη σαν εμενα απο την αλλη η αντιπαλη ομαδα λες και με μισουσαν λες και του ειχα κανει κατι στο γαμε ημουν πολυ μετριος το σκορ μου ηταν 10-9 και πιο πριν 8-9 και χαναμε κατα πολυ φαινοταν το ματσ για ηττα και (σιγουρα καποιοι)αντιπαλοι παικτες ειχαν ολα  τα achivemnt παρα τις λιγες ωρες που ειχαν.

Συν οτι ο αλλος προαναγειλε το ban mou,  σιγουρα τρεις ηταν premade. Υπαρχει καποιο χακ που να τρωει ban καποιος παικτης; ( επειδη εχω ακουση διαφορα οπως oberwacth bypass και διαφορα περιαργα)

το game steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-49uzm-23y6W-sJRmC-ViuhX-aQ4qB

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιτα, γενικα να φαει καποιος false OW ban, θεωρητικα, γινεται  ΑΛΛΑ μονο καποιος στο επιπεδο του scream/snax κτλ θα μπορουσε να φαει false ow ban, γιατι τετοιοι παιχτες δεν συνηθιζονται σε official server. (ο scream συγκεκριμενα εχει φαει OW ban σε smurf που ειχε και το ειχε βγαλει και φωτο στο twitter). Τωρα σε normal scrub rank (nova,mge κτλ, no offence) δεν νομιζω να φας ow ban.

Τωρα οι δικαιολογιες του τυπου εχω 800 ωρες, εχω inventory 8k$ γιατι να το κανω.... Εχω δει account με inventory πανω απο 5k$ και 4k ωρες και εχει ban... Υπαρχουν απειρες τετοιες περιπτωσεις στο reddit, απο ατομα που αγοραζουν private hacks και νομιζουν οτι δεν θα τους πιασουν.

Επισης το ow γινεται απο 3-4 ατομα, που σημαινει οτι η πλειοψηφια ψηφισε οτι ειχες cheat, οχι μονο ενας. Επισης αν δεν υπαρχει ομοφωνια στις ψηφους, τοτε μπαινουν και αλλοι investigators μεχρι να υπαρξει μεγαλη πλειοψηφια ψηφων. Hack που να κανει καποιον αλλον παιχτη ban δεν γινεται. move on and next time don't cheat.

Επεξ/σία από hellojim
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...