Προς το περιεχόμενο

Counter-Strike: Global Offensive [CS: GO]

snapshot-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Oτι και στα υπολοιπα παιχνιδια. Φτιαχνουν τα jaggies... Δλδ ξεκαθαρα οπτικο αποτελεσμα.

Δε χανεις αρκετα fps απο αυτα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δε χανεις αρκετα fps απο αυτα?

Οχι απαραιτητα. Ειναι αναλογα την καρτα που εχεις. Οι δυνατες καρτες δεν χανουν. πχ στην δικια μου (gtx 770) ειναι τα ιδια τα fps που εχω σε ολα τα settings.

• Like 1

Πρωτη φορα σημερα εκανα report παιχτη κανονικα στην valve (απο το Profile του παιχτη). Εστειλα και demo και επισημανα 4 evidence για walls σε συγκεκριμενα σημεια. Αναρωτιεμαι αν το δει κανενας. Blatant waller, χωρις tracking μεσα απο τοιχους, αλλα ομως φαινοταν οτι εχει walls απο prefire σε non common σημεια, πολυ ασχημα ομως.

Εκανα και 2 overwatch τωρα, το πρωτο blatant waller+bhop scrip, το δευτερο low skill player με walls.

Tι εγινε ρε γαμωτο, μπηκαν και στο prime? :\

Tι εγινε ρε γαμωτο, μπηκαν και στο prime? :\

Εδω και καιρο. Μεχρι στιγμης μου εχει βγαλει καμια 10αρια φορες οτι εγιναν ban ατομα που εκανα report για cheat και παιζω prime απο την πρωτη μερα.

Μπηκαμε 1 γκειμ με τον φιλο μου σημερα μετα απο 2 βδομαδες, νικουσαμε σχετικα ευκολα πρωτο half 11-4. Toggle ο booster στο 2ο half απεναντι και αρχισε να κανει 4αδες-5αδες σε καθε γυρο, να δινει shots μεσα απο τοιχους και κουτια με το awp, prefire κλπ. Ξαφνικα απο 5-15 σκορ πηγε καμια 25-18 και τελικα χασαμε 16-14. Μολις τελειωσε το γκειμ εκανε και advertise το site του cheat, τις "υπηρεσιες" του και το ονομα του cheat. :)

Εδω και καιρο. Μεχρι στιγμης μου εχει βγαλει καμια 10αρια φορες οτι εγιναν ban ατομα που εκανα report για cheat και παιζω prime απο την πρωτη μερα.

Μπηκαμε 1 γκειμ με τον φιλο μου σημερα μετα απο 2 βδομαδες, νικουσαμε σχετικα ευκολα πρωτο half 11-4. Toggle ο booster στο 2ο half απεναντι και αρχισε να κανει 4αδες-5αδες σε καθε γυρο, να δινει shots μεσα απο τοιχους και κουτια με το awp, prefire κλπ. Ξαφνικα απο 5-15 σκορ πηγε καμια 25-18 και τελικα χασαμε 16-14. Μολις τελειωσε το γκειμ εκανε και advertise το site του cheat, τις "υπηρεσιες" του και το ονομα του cheat. :)

Μπορεις να κατεβασεις το demo, να πας απο το scoreboard στο profile του και να πατησεις report violation-> suspected cheater καπως ετσι το λεει, και στην αιτιολογηση απο κατω βαλε το share url απο το demo (το εχει σε ενα σημειο οταν το κατεβασεις). Γραψε και 2 λογια απο κατω και κανε report.

Το ξερω, τα ειχα κανει και για αλλους αλλα βαρεθηκα, δεν εχει νοημα. 1 κανεις ρεπορτ 10 εμφανιζονται.

Σιγα-σιγα γεμιζει και το prime με cheaters/smurfs/trolls. Θα ξαναγυρισουμε στο κανονικο για να τους αποφυγουμε :lol:

Καλησπέρα μαγκες. Έχω έναν φίλο ο οποίος έχει θέμα με την τελευταία αναβάθμιση... Παίζει σε κανονικά ping δηλαδή κοντά στο 80-90 αλλά κατά την διάρκεια του παιχνιδιού κολλάει, όχι συνέχεια, κατά διαστήματα καρέ καρέ. Χαμηλωσε λέει τις αναλύσεις του αλλά πάλι τα ίδια. Καμία γνώμη?

Μάγκες είναι κανείς Supreme η Global για να μπούμε mm από party? Όποιος θέλει ας μου στείλει pm γιατί με τους cykes δεν παλεύετε...

Η εμπειρια μου απο τους Ελληνες παντως ειναι χειροτερη, οκ παιζεις ενα παιχνιδι παει καλα σε κανει add φαινεται καλος τυπος ολα καλα και ωραια, στο πρωτο game που στραβώνει γιατι απλα οι αλλοι ειναι καλύτεροι γίνονται toxic εντελως, κράζουν το team ενω και οι ιδιοι δεν κανουν τιποτα, λες και ειναι το παιχνιδι της ζωης τους.. Δεν εχω συναντήσει Ελληνα με σωστο mentality να σου πω την αληθεια, δηλαδη οκ καμια φορα οι αντίπαλοι ειναι καλύτεροι ειδικά σε supreme ranks, move on χωρις να κράζεις αυτους που έπαιζες μια χαρα πριν.

Εγω προσωπικα το εχω παρατησει το mm για τα καλα, καμια αρενα και mm που και που αν κατσει με παρεα που ξερω, ήμουν supreme με καλο winstreak αλλα εχασα το rank λογο inactivity και με εβγαλε LEM μετα(παλι καλα περιμενα χειροτερα :P) τωρα σε κανα δυο βδομάδες θα το χασω ξανα παλι και καλυτερα για να με ρωτάνε και να λεω unranked. :P

Αν θες παντως να βρεις Ελληνες μπες csongo ειναι μερικοι καλοι(αν και λιγοι) και κανονίζουν συχνα mm.

• Like 2

2 ατομα δεν αξιζει να μπειτε premade. Θελει 5αδα. Εγω παιζω μονο solo για τον λογο οτι οποτε εμπαινα με 2-3 ατομα, εβαζε στην ομαδα εμας ως μεγαλα elo και οι αλλοι ηταν μηδεν. Αυτο το παρατηρησα μετα απο πολλα games, και κατεληξα στο οτι ειναι καλυτερα να παιζεις solo, εκτος και αν κανεις φουλ 5αδα και μετα παιζετε ολοι μαζι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...