Προς το περιεχόμενο

Counter-Strike: Global Offensive [CS: GO]

snapshot-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

esea μου φαινεται τερμα shady company tbh, μια το bitcoin mining μια το hack που εφαγαν προσφατα δεν ξερω. Faceit απο την αλλη ειναι χαλια οι servers οσο εχω παιξει για Ελλαδα, ειδικα αν διαλεξουν τιποτα sweden αστα να πανε.

Δεν διαφωνω παντως οτι οποιος θελει να το παει ενα βημα παραπανω η εχει ομαδα/παρεα w/e να παιζει ειναι μονόδρομος κατι τετοιο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ειχα ακουσει οτι faceit ειναι 8 ευρω το μηνα, ισχυει? Και στο ESEA ποσο ειναι ξερεις?

Και στα 2 εχει 2 sub modes. Στο faceit εχει το supporter και το premium, και στο ESEA εχει το premium και το Insider. 

Οι τιμες νομιζω ειναι περιπου το ιδιο. Απλα στο faceit σου λεει και καλα supporter as low as 2.99/month. Αλλα για αν παρεις αυτη την τιμη πρεπει να παρεις subscription 6 μηνες. Αλλιως η τιμη διαμορφωνεται στα 7 ευρω για 1 μηνα. Το ιδιο και στο ESEA.

H διαφορα του supporter με το premium στο faceit ειναι οτι ο premium μπορει να κανει το δικο του tournament και εχει και προσβαση σε advanced statistics. Δεν αξιζει.

Στο ESEA παλι δεν αξιζει ο insider, εχει την 2πλασια τιμη απο το premium (!!) και απλα μπορεις να αλλαξεις το allias καθε μηνα, εχεις reserved slot σε frag shack servers, private forums και priority στις αγγελιες "looking for a team".

πχ τωρα στο faceit εχει προβλημα ο client και εχει κολλησει σε "checking for updates", και επειδη αν δεν δουλευει ο client δεν μπορεις να μπεις σε premium server, τον εχουν απενεργοποιησει και μπορουν να παιξουν σε premium matches χωρις anti-cheat προς το παρον.

Επειδη ESEA ειχα subscription αρκετες φορες, ειναι μακραν καλυτερο και οι servers ειναι πιο καλοι. Επαιζα και matches στα οποια ειχα 40 ping, πραγμα που σε official servers δεν το εχω δει ποτε. Τωρα αν εχεις ομαδα ειναι καλυτερο το faceit. Εχει και πολλους pro κιολας, αλλα αυτοι παιζουν σε αλλο league, το FPL, το οποιο ειναι μονο με invite. Για να ανεβεις ψιλα στο elo θελει να παιζεις με premades παντως και εκει.

Για να δειτε την διαφορα λιγο των pro με των υπολοιπων. πχ ενας pro εχει elo 3000, ενω ενας παιχτης global εχει περιπου στο 1500.

Το να παιζεις εκει ειναι διαφορετικο. Θελει ομαδα, θελει να κανεις practice, και θελει να το χωνεψεις οτι τα one taps ειναι δεδομενα :P

• Like 1

Καλα ναι αναμφιβολα θα ειναι καλυτερα skillwise. Καλυτεροι σερβερ και λιγοτεροι cheaters=περισσοτεροι παικτες.

Ειχα μπει πριν κανα 2 βδομαδες γκειμ στo faceit μετα απο 2 χρονια και ειχα 60 ping το οποιο σε συνδυασμο με το 128 tr ηταν αλλη φαση. Οι σφαιρες πηγαιναν ΑΚΡΙΒΩΣ εκει που ηθελα, εριχνα 1 taps και flick shots με το awp που στο matchmaking ειχα ξεχασει τι σημαινουν..

Το face it εχει μάπα σερβερς σ σχέση με το esea,τουλαχιστον για εμένα. Στο face it έχει περισσότερο stuttering,και ακουγα και απο αλλά ατομα στην ομάδα που έλεγαν οτι έχουν drop fps.. Αν θέλει κάποιος να δοκιμάσει κάτι άλλο καλυτερα ας πάρει esea, αλλά δεν θα το συνιστούσα σε όποιον είναι κάτω απο lem. Γιατί ακόμα και το τωρινό global είναι πολύ low σε σχεση με το παλιότερο..

Πριν επαιζα MM (γιατι το faceit ειναι οτι χειροτερο), και εκει που επαιζα, μου πεταει BSOD. Κοιταω να δω τι λεει, και ελεγε faceit sys.

Εντωμεταξυ ο client δεν ετρεχε, το ανοιγω μονο οταν ειναι να μπω faceit. Πραγματικα το faceit ειναι οτι χειροτερο. Μην αγορασει ποτε κανεις sub.

Ενω η esea παει πισω ... Επαιζα ενα pug σημερα , στο half time μου βγαζει προειδοποίηση οτι o client εχασε την συνδεση με το διαδίκτυο . Μετα απο 2 rounds me κανει kick , το προβλημα δεν λυνεται με τιποτα κι με μαρκαραν σαν leaver , απο 12 - 5 ct overpass παει 15 15 γιατι οι συμπαιχτες μ  αναγκαστηκαν να παιξουν 5 vs 4 μεχρι το τελος , κι απο 17 rws επεσα στο 9 .Απο τι ρωτησα το προβλημα απλα βγαινει τυχαια κι δεν μπορεις να κανεις κατι να το λυσεις.Δυστυχως δεν υπαρχει μια επιλογη στο cs που να σου προσφερει σωστο experience δίχως προβληματα

εγω παλι οσο καιρο επαιζα matchmaking δεν ειχα ποτε κανενα σοβαρο προβλημα(ειχα φτασει μεχρι gold nova 3 αν θυμαμαι καλα μεχρι να σταματισω να παιζω).

Δεν θυμαμαι ως τωρα να εχω συναντησει κανενα cheater ,ουτε spinbots, ουτε πολυ μεγαλο ping ουτε τιποτα το πολυ σημαντικο που θα με κανει να σταματισω να παιζω matchmaking....

Το μονο ισως προβλημα ηταν οι ρωσοι και γενικα η κακη ομαδα, το οποιο παλι βεβαια λυνοταν αν επαιζες με φιλους

εγω παλι οσο καιρο επαιζα matchmaking δεν ειχα ποτε κανενα σοβαρο προβλημα(ειχα φτασει μεχρι gold nova 3 αν θυμαμαι καλα μεχρι να σταματισω να παιζω).

Δεν θυμαμαι ως τωρα να εχω συναντησει κανενα cheater ,ουτε spinbots, ουτε πολυ μεγαλο ping ουτε τιποτα το πολυ σημαντικο που θα με κανει να σταματισω να παιζω matchmaking....

Το μονο ισως προβλημα ηταν οι ρωσοι και γενικα η κακη ομαδα, το οποιο παλι βεβαια λυνοταν αν επαιζες με φιλους

Αν ανεβεις ρανκ θα εχει cheaters. Για να σε ενοχλησει το παιχνιδι πρεπει και να εισαι καλος. Δε το λεω με κακία μη παρεξηγησεις.

Αν καποιος που ειναι gold π.χ κανει spray και failarei ή χασει μερικα 1 shots λογω του 64 tickrate δε θα το καταλαβει σε συγκριση με εναν supreme-global π.χ. Διοτι ο αλλος θα εχει φαει πιο πολλες ωρες στο παιχνιδι και θα εχει αλλες προσδοκιες και εμπειριες οσον αφορα το πού πανε οι σφαιρες και την αυτογνωσια του skill του. Ή οταν ψοφας ενω εχεις κρυφτει και αλλα τετοια καρκινιαρικα.

Αν παιξεις και σε 128 tickrate θα καταλαβεις τη διαφορά.

Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα πρόβλημα με το παιχνίδι
Έχω όλα τα γράφηκα στο τέρμα, το vsync off, παίζει περίπου στα 150fps και δεν είναι smooth, βάζω fps_max 60 πάλι δεν είναι smooth...
Με το vsync on παίζει τέλεια, αλλά το θέλω κλειστό το vsync γιατί κάτι διάβασα πως αν το έχεις ανοιχτό έχει input lag το ποντίκι!
Μήπως υπάρχει τρόπος να είναι smooth με κλειστό το vsync?

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα πρόβλημα με το παιχνίδι

Έχω όλα τα γράφηκα στο τέρμα, το vsync off, παίζει περίπου στα 150fps και δεν είναι smooth, βάζω fps_max 60 πάλι δεν είναι smooth...

Με το vsync on παίζει τέλεια, αλλά το θέλω κλειστό το vsync γιατί κάτι διάβασα πως αν το έχεις ανοιχτό έχει input lag το ποντίκι!

Μήπως υπάρχει τρόπος να είναι smooth με κλειστό το vsync?

Ευχαριστώ!

Παιξε λιγο με τα settings. Αν κατεβασεις το anti aliasing και anisotropic πως ειναι?

Επισης οταν λες δεν ειναι smooth τι εννοεις? Οτι εχει stuttering ή drop fps?

Παιξε λιγο με τα settings. Αν κατεβασεις το anti aliasing και anisotropic πως ειναι?

Επισης οταν λες δεν ειναι smooth τι εννοεις? Οτι εχει stuttering ή drop fps?

Επαιξα αρκετα με τα settings αλλα τιποτα, ενοω οτι κανει σπασηματα στην εικονα οταν κουνιετε αποτομα! Shuttering!

Επαιξα αρκετα με τα settings αλλα τιποτα, ενοω οτι κανει σπασηματα στην εικονα οταν κουνιετε αποτομα! Shuttering!

screen tearing λεγεται αυτο και εχει να κανει στο οτι δεν συγχρονιζονται τα fps του παιχνιδιου με τα hz της οθονης.

https://steamcommunity.com/app/730/discussions/0/558746089541044072/

screen tearing λεγεται αυτο και εχει να κανει στο οτι δεν συγχρονιζονται τα fps του παιχνιδιου με τα hz της οθονης.

https://steamcommunity.com/app/730/discussions/0/558746089541044072/

Ναι αυτο ηταν, εφτιαξε! Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!!

Ναι αυτο ηταν, εφτιαξε! Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!!

Παντως το msaa και το filtering μην τα βαζεις τερμα με i3 και 1050. Στα 4χ αν τα εχεις πιστευω ειναι καλα!

Επισης να κλεισεις το motion blur, να κανεις enable το multicore rendering, και να κλεισεις το FXAA γιατι χαλαει την εικονα. (δλδ τις 3 τελευταιες επιλογες να τις κανεις disable)

Παντως το msaa και το filtering μην τα βαζεις τερμα με i3 και 1050. Στα 4χ αν τα εχεις πιστευω ειναι καλα!

Επισης να κλεισεις το motion blur, να κανεις enable το multicore rendering, και να κλεισεις το FXAA γιατι χαλαει την εικονα. (δλδ τις 3 τελευταιες επιλογες να τις κανεις disable)

Προσφερουν κατι αν τα εχεις ανοιχτα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...