steliosntelos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Guys τι ping έχετε σε MM, esea, face it Κλπ? Εγώ δεν πέφτω κάτω από 90 100. Είναι φυσιολογικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Guys τι ping έχετε σε MM, esea, face it Κλπ? Εγώ δεν πέφτω κάτω από 90 100. Είναι φυσιολογικό; Οταν ειμαι ο μονος user στο ιντερνετ εχω γυρω στα 60-70 (net graph) ενω console 90+ και αυτα με fast path οποτε πιστευω εισαι νορμαλ. Το ιδιο και στο faceit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Εγω κανονικα ειχα 50 με fastpath forthnet, αλλα τωρα κατι εχει γινει απο το δικτυο της forthnet, συγκεκριμενα μετα απο τις κακοκαιριες, και εχει ανεβει το ping μου στα 70-80.. Το λεω αυτο γιατι ειχα παρει και τηλ προχθες και μιλησα με τεχνικο και η γραμμη μου δεν εχει κατι, οποτε κατι εχει γινει σε αυτους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Εχω απο 46-75, οταν βγει το accept ανοιξτε console και δειτε ποσο θα εχετε αν δεν ειναι καλο καντε cancel το game και ξανα. Το routing μετραει περισσοτερο οχι ο server, οπως εχω καταλαβει μπορει να παιζετε και οι 2 απο ελλαδα στον west αλλα ο ενας να εχει παει μεσω Λαμίας και να εχει αρκετα παραπανω ping. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyotats Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 hellojim θα σοβαρευτείς αγόρι μου? το ότι δεν ξέρω κάποια πράγματα για το παιχνίδι αυτό δεν σημένει ότι τρολλάρο ! αν δεν μπορεις να βοηθησεις τουλάχιστον μην ειρονεύεσαι! ερωτηση τώρα: σε deathmacth που παιζω xp δεν δίνει γιατί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steliosntelos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 wind fast εχω και μου βγαζει συνεχεια το μηνυμα "your best ping to mm servers is 100" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rafaelpap Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά τελευταία δοκιμάζω πολλά CSGO gambling sites και τα περισσότερα είναι απατεωνιές σε στιλ βάλε 5€ και θα μπορείς να πάρεις skin και τα λοιπά. Πριν λίγο δοκίμασα το csgofast.com και πραγματικά δεν το περίμενα αλλά κατάφερα να φτάσω 5€ από τα αρχικά coins που σου δίνει. Επίσης, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα και παίρνεις κανονικότατα τα skins που θες! Ο κωδικός μου είναι αυτός: 2u90bb αν θέλετε να δοκιμάσετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paks Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά τελευταία δοκιμάζω πολλά CSGO gambling sites και τα περισσότερα είναι απατεωνιές σε στιλ βάλε 5€ και θα μπορείς να πάρεις skin και τα λοιπά. Πριν λίγο δοκίμασα το csgofast.com και πραγματικά δεν το περίμενα αλλά κατάφερα να φτάσω 5€ από τα αρχικά coins που σου δίνει. Επίσης, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα και παίρνεις κανονικότατα τα skins που θες! Ο κωδικός μου είναι αυτός: 2u90bb αν θέλετε να δοκιμάσετε. IOVBM ο δικος μου κωδικος.ρουλετα επαιξα..θες τυχη αρκετη για να φτασεις αρκετους ποντους αλλα ειναι ξεκουραστω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rafaelpap Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 IOVBM ο δικος μου κωδικος.ρουλετα επαιξα..θες τυχη αρκετη για να φτασεις αρκετους ποντους αλλα ειναι ξεκουραστω.. απο 10 coins εφτασα 400 σε 10 λεπτα! Εβγαλα καποια σκινς αλλα τελειωσαν τα coins και τωρα ψαχνω ατομα να μπουνε. Θα σας χρωσταω αμα βαλετε τον κωδικο μου! 2u90bb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ρε αλανια, γιατι δεν πατε να παιξετε κανονικο gambling σε ενα site? Παιξτε poker ή Blackjack και μετα τα χρηματα που θα βγαλετε αγοραστε skins, call girls, οτι θελετε... Το ιδιο πραγμα ειναι, the house always wins! Eπισης αν αυτο τον χρονο που αφιερωνετε για gambling τον αφιερωνατε για practice, θα ειχατε και καποιο κερδος στο game. Tι να τα κανεις τα "ομορφα" skins οταν πυροβολας το πατωμα?.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Γιατι έτσι είδαν απο τον Χ streamer στο twitch.. Παντως κανεις δεν θα βαλει τα referral codes σας σταματήστε να τα σπαμμαρετε έλεος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GjokerR Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 hellojim το "αν αυτό τον χρόνο τον αφιερώνατε..." δεν λέει τίποτα, σε ότι τον αφιερώσεις αυτό παίρνεις. Από 'κει και πέρα εσείς οι 2 που παίξατε αν είστε στα + είναι μια καλή ευκαιρία για να σταματήσετε. Τα μαθηματικά δεν ψεύδονται και το παιχνίδι δεν χρειάζεται να είναι στημένο για να νικήσει το site, όπως είπε ο hellojim house always wins ότι έχετε νικήσει είναι σε βάρος άλλων παικτών. Επίσης έχει δίκιο ο adhd κάνεις δεν έχει όρεξη το σπαμ με τα referral το οποίο νομίζω είναι και ενάντια στους κανόνες του φορουμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rafaelpap Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 hellojim το "αν αυτό τον χρόνο τον αφιερώνατε..." δεν λέει τίποτα, σε ότι τον αφιερώσεις αυτό παίρνεις. Από 'κει και πέρα εσείς οι 2 που παίξατε αν είστε στα + είναι μια καλή ευκαιρία για να σταματήσετε. Τα μαθηματικά δεν ψεύδονται και το παιχνίδι δεν χρειάζεται να είναι στημένο για να νικήσει το site, όπως είπε ο hellojim house always wins ότι έχετε νικήσει είναι σε βάρος άλλων παικτών. Επίσης έχει δίκιο ο adhd κάνεις δεν έχει όρεξη το σπαμ με τα referral το οποίο νομίζω είναι και ενάντια στους κανόνες του φορουμ Εγώ πήρα τα σκινς που κέρδισα. Επίσης αφιέρωσα 10 λεπτά για να κάνω gambling και μετά έπαιξα CSGO. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Και με 10 λεπτά blackjack μπορεί να κερδιζες και επίσης με αληθινό cash και όχι in-game items.Σχετικα με αυτους τους streamers που βλέπετε να κερδίζουν κτλ ... Οταν εχεις inventory 8k αξία προφανως ρισκαρεις το 1.5 να κερδίσεις κάτι ... Εκτός αυτου, σε πολλά sites δεν ξέρεις τι γίνεται στο back end και εγώ προσωπικά δεν τα εμπιστευόμαι αυτα τα site. Πέρυσι έγινε και ενα σκάνδαλο που οι owners απο gambling site εκαναν stream και το παρουσίαζαν οτι κέρδιζαν... Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2017 από hellojim Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Παιζει κανεις pickem τωρα στο major η μπα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα